Suomen suurin matkablogiyhteisö

Alppiruusupuisto on väriloistossaan nyt!

Haagan alppiruusupuisto, tuttavallisemmin rodopuisto kukkii nyt.
Ehdin viikonloppuna käväisemään tässä minulle uudessa paikassa.  Lähdimme liikkeelle hyvissä ajoin.  Puiston suosiosta kertonee jotakin se, että siellä oli paljon ihmisiä jo lauantaiaamuna ennen kello yhdeksää.  Kaikeksi onneksi paikalla oli myös ihana kahvikärry, josta saimme tuoretta aamukahvia ja pientä purtavaa.
Olin aivan halitoitunut, puisto on kerrassaan upea.  Siellä tavoitti jotenkin satumaisen tai maagisen tunnelman.  Hetkittäin tuli tunne, että oli Thaimaan maisemissa ja hetkittäin satumetsän siimeksessä.

Puistossa on vähiten ihmisiä aikaisin aamulla ja myöhemmin illalla.  Molemmat ajankohdat ovat valon kannalta hyviä puistossa vierailemiseen.  Autopaikkoja saattaa olla päivällä melko hankalaa löytää, mutta pienen odotuksen jälkeen yleensä paikka jostain löytyy.  Nyt voin vain todeta, että Suomi on täynnä kauniita nähtävyyksiä.
Harmillisesti nämä ihanuudet kukkivat melko lyhyen hetken, joten kannattaa suunnata rodopuistoon mahdollisimman pian.
Ja hei, kertokaa ihmeessä, mitä mieltä te olitte?

Täältä löydät tarkempaa tietoa puiston lajistosta sekä sijainnista:

Alppiruusu­puisto

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Viimeisimmät artikkelit