Viimehetken vinkki hiihtolomalle – Viimsi Spa

Tiedän, että tämä vinkkini tulee hieman myöhässä monen hiihtolomaa ajatellen, mutta voihan tätä hyödyntää muutenkin.Tammikuun loppu ja helmikuun alku hujahtivat ohi aivan huomaamatta. Tammikuun alkupuolella ehdinkin jo kertoilemaan Tallinnan ihanasta ravintolasta, mutta vielä jäi kokonaan ilman huomiota Viimsi Spa.

En oikein tiennyt, mitä odottaa Viimsi Spa:lta, joten se pääsi yllättämään minut iloisesti. Olen huomannut, että monella suunnalla on nyt erilaisia tarjouksia ko. kylpylään. Kannattaa kuitenkin käväistä kylpylän omilla sivuilla jo ennen  kuin tarttuu ”tarjoukseen”.  Siellä on nimittäin oikein hyvä Talvinautinto  -hinta, joka päihittää lähestulkoon kaikenlaiset diilit yms. Kahden yön paketti maksaa 135 euroa/nuppi.  Kyseiseen tarjoushintaan kuuluu myös kolme hierontaa tai hoitoa ja ainakin omalla kohdallani kaikki sujui mallikkaasti.  Lähetin varaukseni sähköpostilla ja toivoin siinä hoitoja noin samaan aikaan.  Kaikki hoidot olivat täsmälleen samaan aikaan, mukavasti aikataulutettu ja myös erittäin hyviä.  Valitsin itselleni kuumakivihieronnan, öljyhieronnan sekä yrttikylvyn.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kylpylän yhteydessä on täyspitkä uima-allas eli kuntouimareillekin löytyy tekemistä.  Itse allasosasto on pienehkö, mutta saunoja riittää varmasti jokaiseen makuun mm. suolakivisauna, katajasauna, höyrysauna jne.  Osastolta pääsee myös ulos viileään ulkoaltaaseen ja sitä kautta pihan perällä sijaitsevaan saunaa.  Viimsi Spa on selvästi paikallisenkin väen suosiossa, joten varsinkin lauantaisin kylpylässä saattaa olla sutinaa.

Toisena päivänä nautiskelimme kylpylän SPA 18+ -puolesta.  SPA 18+ avattiin vasta syksyllä, joten se on vielä uudenkarhea ja mielestäni hyvin kauniisti sisustettu.  Osaan paketeista kuuluu pääsy tuolle puolelle ja mikäli ei kuuluisikaan, saa siitä hotellin asukkaana ainakin alennusta.  SPA 18+ oli lauantai-iltana melko rauhallinen.  Saunoihin mahtui hyvin ja allasbaarin palvelu  näytti toimivan nopeasti.  Saunoista ehdottomasti parhaita olivat suolasauna ja erilaiset suolakuorinnat, joita jokainen sai itselleen tai ystävälleen tehdä.  Sen jälkeen voi suunnata mutasaunaan.  Siellä kuultiin välillä jopa riemunkiljahduksia, kun aikuset innostuivat käyttämään mutaa reilulla kädellä sekä itseensä että ystäviinsä.  Oli jotenkin niin hauskaa huomata, että aikuisetkin viihtyvät todella mainiosti, jos heillä vain on jotain pientä tekemistä.  Lippu oikeuttaa 3 tunnin oleskeluun kylpylässä ja tuntui, että aika meni aivan hujauksessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimsi Spa on siitä miellyttävä paikka, että sieltä ei ole pakko poistua ollenkaan.  Hotellilla on oma ravintolansa, hotellin aulassa sijaitsee hyvä sushi -baari (arvatkaa harmittaako, että kamera ei ollut kylpytakin taskussa) ja rakennuksen yhteydessä iso englantinen pubi, jossa tarjoillaan myös ruokaa.   Black Rose on iso ja viihtyisä.  Hinnat ovat selvästi edullisemmat kuin keskustassa ja usein sekä perjantai- että lauantai-iltaisin tarjolla on elävää musiikkia.

Pub vaikutti olevan erityisesti paikallisten suosiossa, sillä sekä ruokapuoli että ravintola kokonaisuudessaan olivat viikonloppuna aivan täynnä.  Mekin söimme toisena iltana pubin antimia, mutta niistä voin vain todeta, että ruoka kyllä näytti kauniilta, mutta kyseessä ole melko peruspubiruoka, joka ei maistu juurikaan miltään.  Nälkä sillä onneksi lähtee.

Hotellin ja kylpylän yhteydessä sijaitsee myös elokuvateatteri, jossa esitetään monena päivänä myös suomenkielisiä elokuvia.

Viimsi sijaitsee noin 10km päässä Tallinnan keskustasta.  Taksimatka vaikutti aina maksavan noin saman eli 15 euroa.  Useimpien taksien kanssa kannattaa sopia hinta etukäteen.  Hotellihuoneet ovat perustasoa, siistejä, mutta eivät niin hurjan viihtyisiä. Meidän huoneestamme oli näkymä merelle ja voin vain kuvitella, miten kaunista Viimsin alueella kesällä on.  Viimsi Spa on siis myös tulevan kevään tai kesän matkalistalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellikuvat: Viimsi Spa http://www.spatallinn.ee/fi/ ja SPA18+ https://www.hotelliveeb.ee/et/tallinn-viimsi-spa/spaa-ja-loogastuspaketid-7/hotelli-info

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Viimeisimmät artikkelit