Uusia tuulia uudessa osoitteessa!

by satuvw on 14.05.2017 · 0 comments

SatuMilla - blogi

Reilu vuosi sitten blogini vaipui talviunille, ja vaikka unet vielä tässä osoitteessa jatkuvatkin, niin halusin pikaisesti käydä ilmoittamassa että seikkailut jatkuvat nyt uudessa osoitteessa, kera ystävän!

Joten klikkaappa itsesi uuteen Satumilla-blogiin, missä vuoropuhelen Pingviinimatkoista tutun Millan kanssa kiireisten kolmekymppisten naisten reissuelämästä, liikunnan ilosta, arjesta työn parissa matkailualalla ja niin pienistä kuin suuristakin seikkailuista; eli haaveilemme ja elämme suuriapieniä unelmia!

Tervetuloa mukaan uuteen blogiin seuraamaan matkan jatkumista!

Satumilla-blogi löytyy osoitteesta: www.rantapallo.fi/satumilla

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post: