Norjan maisemia I @SatuVW I Destination Unknown

Mitä jos…

Uudet alut alkavat syksystä.

Päätös 2500 kilometrin pyörälenkistä Irlannissa syntyi eräänä syksyisenä päivänä Dublinissa. Ja päätös Färsaarten valloittamisesta haikaten tuli tuon pitkän pyörälenkin varrella, syksyllä.

Tänä vuonna syksy kuitenkin tuli ja meni ja se seuraava seikkailu, uusi iso tavoite on vasta muodossa ”mitä jos”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Norjan maisemia I @SatuVW I Destination Unknown

Mitä jos…

…juoksisi kolme maratonia kolmessa päivässä Cornwallin maisemissa?

…fillaroisi Skotlannin rannikolla? Tai maastopyöräilisi Skotlannin läpi?

…lähtisi melomaan koskikajakilla Siperiaan?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

…pyöräilisi Islannin ympäri? Tai läpi?

…meloisi Yukon jokea Beringinmerelle?

…hiihtäisi Hardangerviddan läpi?

Syksyinen Norja I @SatuVW I Destination Unknown

Tai mitä jos viettäisinkin tulevana vuonna enemmän aikaa perheen parissa, ja unohtaisin omat isommat seikkailut vuodeksi. Roudaisin lapsia mukana, vieläkin enemmän kuin nyt, hiihtoladulle ja rinteeseen. Kävisin muutamalla viikonloppupyrähdyksellä ystävien kanssa kokeilemassa omia rajojani ja sitten taas viilettäisin pyörällä kahden alle kouluikäisen perässä.

Syksyinen pyöräreissu Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Parasta ”mitä jossissa” ovat loputtomat mahdollisuudet. Välillä vaikeinta on edes käsittää mitä mahdollisuuksia maailmalla tai nurkan takana on, ja mihin kaikkeen sitä omilla voimavaroilla, taidoilla ja kunnolla voisikaan pystyä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Onneksi tässä ”mitä jossitellessa” maisemat ovat kotinurkilla Norjassa kohdillaan. Norjan talvesta kun ei ole vielä tietoakaan, nyt nautimme syksystä aina kun vain on mahdollisuus reissurumban keskellä. Reilu viikko sitten fillaroin Nykin maisemissa, reilun viikon päästä kutsuvat Hampurin pyöräkaistat #UNESCOHamburg bloggaajakamppiksen muodossa!

Ihanaa viikonlopuksi pian kääntyvää viikkoa, ja mitä pienenpieniä tai suurensuuria seikkailuita sieltä ruudun takaa löytyy?

Joka kuukauden ensimmäisenä torstaina järjestettävä Instagram Travel Thursday blogi-tempaus tuo yhteen matkablogaajia kertomaan omia matkailuun liittyviä tarinoitaan Instagram-kuvien voimin, ja tämänkin postauksen kuvat on napattu Instagram-galleriastani,  Tutustu kuukauden postauksiin alla. Kampanjan järjestäjinä Suomessa kanssani toimivat Kaukokaipuun Nella ja Veera Bianca. Jos olet bloggaaja ja halua lähteä tempaukseen mukaan, katso ohjeet täältä


Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Jenni / Globe Called Home 05.11.2015 at 1.12

  Hei, #UNESCOHamburg alkoi heti kiinnostamaan jo tuon hashtagin takia! Onko tää kenties kamppis niiden varastotalojen uuden maailmanperintökohdestatuksen kunniaksi? Joka tapauksessa pysyn linjoilla. ;)

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.20

   Ja vastaushan tulee aivan liian myöhään, mutta se on kyllä! :)

 • Reply Laura/My post-University life 05.11.2015 at 1.14

  Mä suosittelisin tuota fillarointia Skotlannissa ;) Tai samantien voisit vaikka ajaa koko maan halki Land’s Endistä aina John O’Groatsiin saakka!

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.20

   No niin, siinähän olisi hieman haastetta! :)

 • Reply Annika | Travelloverblogi 05.11.2015 at 7.44

  Reissutyttö taitaa eää seikkailuista. Suunnittele edes. Se pitää vireänä. Toteuta sitten, kun tuntuu, että on aika..

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.21

   Ihan totta, jo pelkkä suunnittelu pitää kyllä mielen virkeänä. Ja voihan siinä samalla ajankuluksi tehdä pienempiä seikkailuita :)

 • Reply Martina 05.11.2015 at 8.19

  Syksyissä on kieltämättä aina jotain uuden alun tuntua. Kesän jälkeen on täynnä energiaa ja sitä alkaa miettiä väkisinkin, mitä kivaa tänä syksynä keksisin. Tänä vuonna ilmoittauduin uudelle kielikurssille, mutta muuten olen ollut yllättävän rauhallinen. Tällä hetkellä minulla ei ole edes mitään matkaa varattuna, mikä tuntuu tosi oudolta. Matkahaaveita on kyllä pyöritelty mielessä senkin edestä! :)

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.21

   Meillä on ihan liikaa reissuja tiedossa, hetken hiljentyminen tekisi hyvää! Ja kurssipuolelta taistelen ainoastaan norjan kielen kera :)

 • Reply Heidi 05.11.2015 at 10.43

  Tämä ”mitä jos” onkin aivan ihanaa vaihetta. Kaikki on vielä mahdollista. Ei kun vaan valitsee sen, mikä tuntuu parhaalta. Vaikka itse vietän erilaista syksyä kuin tavallisesti, koska olen töissä Madridissa, seikkailija ei anna rauhaa. Koko ajan on niitä ”mitä jos lähtisin sinne ja tuonna” -fiiliksiä. Vaikka suurkaupungisssa on kaikki ihmisen rakentamat huvitukset, mieli kaipaa luontoon. Onneksi on bussit ja junat, joilla pääsee aina kun koittaa viikonloppu.

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.22

   Madridissakin varmasti riittää tutkittavaa! Ja ihan täällä meidän pikkukylän liepeillä, silti mieli tekee aina kyllä välillä vähän kauemmaksi… :)

 • Reply Tiina, Kinttupolulla 05.11.2015 at 13.29

  Haaveita ja suunnitelmia on hyvä pitää aina muutama korvan takana ;) Vaikkei tosiaan niissä Norjankaan maisemissa ole varmasti mitään vikaa! Islannin ympäripyöräily kuulostaa jo sen verran mielenkiintoiselta seikkailulta, että alkaa tässä taas omakin mieli taas harhailla ties missä :D

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.23

   Ihan totta, Norjan maisemissa ei ole mitään vikaa, mutta toki täällä asustaessa tekee aina mieli lähteä omia kukkuloita kauemmaksi… Rannikolla tai pohjoiseen! :)

 • Reply Heidi / Auringon alla 05.11.2015 at 17.00

  Täällä ei ole tällä hetkellä tietoa seikkailun seikkailusta, ellei sitten alkuvuoden Istanbulin työmatkaa (konffaa) voi laskea sellaiseksi. Jossittelen täällä paljon pienempien haaveiden kanssa: mitä jos ottaisi joululomaa ja lähtisi jonnekin, vai mitä jos säästäisi lomat maaliskuulle…

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.24

   Noh, Istanbul ei kuulosta lainkaan hullummalta!! Juuri nyt, mietin itse talviviikonloppuja… Koskahan mies olisi kotona, ja lähtisinkö yksin vai koko perheen kanssa ;)

 • Reply marikaw 05.11.2015 at 18.16

  Mitä jos vaihtoehdot ja pohdinnat kuulostavat kaikki aika loistavilta. Lähtekää perheenä isommalle seikkailulle? :) Tai sitten niitä pieniä seikkailuja, ja kun tulee pakottava tarve omalle isolle seikkailulle niin katsoo mikä tuntuu parhaalta.

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.24

   Ensi vuonna tehdään kyllä isompiakin reissuja koko perheen voimin. Tänä vuonna olen reissannut ihan liikaa yksin, ja niin on tehnyt myös mieheni…. :)

 • Reply Carolina 11.11.2015 at 17.16

  Ihania unelmia kaikki, ja tunnistan itsekin tuon levottomuuden – miten vaikeaa onkaan välillä pysähtyä nauttimaan omista kotikulmista ja arjesta tässä ja nyt! Pohjolan syksy on tänä vuonna ollut tosiaan lämmin ja todella kaunis, siitä on ollut helppo ammentaa arkeen. Neljä vuodenaikaa, kaunis luonto ja puhdas ilma ovat mitä suurinta onnea, kun sen oikein oivaltaa. Hyvää syksyä :)

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.25

   Olen täysin samaa mieltä, neljä vuodenaikaa on kyllä parhautta!

 • Reply Teea | Curious Feet 15.11.2015 at 17.55

  Ihanaa jossittelua! Kauniisti kirjoitettu, erityisesti lauseesi loputtomista mahdollisuuksista <3

  • Reply satuvw 29.11.2015 at 16.25

   Kiitos Teea!!

  Leave a Reply