Talvimaisemia Norjasta I @SatuVW I Destination Unknown

Tuhatta ja sataa

Talvimaisemia Norjasta I @SatuVW I Destination Unknown

Ajattelin tulla sanomaan hei. Hei täältä hankien keskeltä, missä mennään nyt tuhatta ja sataa. Oman kodin myynti, muuton ja minirempan valmistelu, ihka uusi työ, kaksi vilkasta vaahtosammutinta ja korjaamolla pölyyntyvä läppäri minkä sisuksissa ovat kaikki viimeisintä kuukautta vanhemmat kuvat pitävät meikäläisen nyt ainakin viikon tai kaksi kaukana täältä blogimaailmasta. Tai sitten ei, aikataulut vaihtuvat aika vikkelää tahtia ja välillä meillä mennään tässä kaaoksessa hymyissä suin. Ja sitten hetken päästä taas ei.

Perhearkea Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Mutta hyvinhän tämä sujuu kunhan pääsee aina välillä ulos ja aurinkoon happihypylle. Tai illalla pakkasen pistellessä poskia viilettämään keltaisten lamppujen valossa pitkin kylämme hiihtokeskuksen rinteitä.

Hiihtolenkillä Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Vaikka kiirettä pitää ja lujaa mennään, ruuhkavuosia ei kannata täällä suunnalla edes mainita. Toimistoni sijaitsee nykyään kotona keittiönpöydän ääressä, joten jos niitä ruuhkia täällä maaseudulla joskus on, ne eivät ainakaan minun päiviäni hidasta. Ja en ole koskaan ymmärtänyt miksi mitään elämänvaihetta pitäisi leimata niinkin negatiivisella sanalla kuin ruuhka!?

Joten jatketaan matkaa kohti viikonloppua, lujaa mutta ilman ruuhkia. Ihanaa loppuviikkoa ja jos suinkin ennätän, ensi viikolla kuulumisia Muonio-Tromssa linjoilta pohjoisesta ainakin pikaisesti Instagram Travel Thusrdayn merkeissä!

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Teea / Curious Feet 29.01.2015 at 1.07

  Aaah kuinka suloisia vaahtosammuttimia teillä asuu! Mutta niin, sullahan on siellä useampi iso muuttuva tekijä sitten kun on muuttoa, remppaa, uutta työtä. Tohinaa siis riittää, mukavaa loppuviikkoa sinnekin :)

  • Reply satuvw 04.02.2015 at 23.30

   Tohinaa on kyllä ja joo, mutta eiköhän tämä tästä ensi viikolla taas rauhoitu! Mukavaa viikonloppua sinne myös, vaikka eri viikonlopussa jo mennään :)

 • Reply Maarit Johanna 29.01.2015 at 9.10

  Eihän se ole ruuhkaa jos ei itsestä siltä tunnu :) Eikää oletteko tulossa Lappiin! Meillä oli just muutaman ilmaisen hotelliyön takia suunnitteilla Tromssa-viikonloppu ennen Australiaa. Pöh, piti siirtää sitten suunnitelmat helmikuun loppuun. Tromssa juttuja ootan innolla, yks ihanimmista kaupungeista mitä tiiän ^^

  • Reply satuvw 04.02.2015 at 23.31

   No niinhän se on ja joo, täällä Lapissa sitä ollaan ja mieli ei tekisi lähteä pois! Tromssa juttuja tulee jahka huomenna sinne selvitään, ja kunhan ehdin koneelle myös :)

 • Reply Milla - Pingviinimatkat 29.01.2015 at 21.15

  Voi ihana noita kahta <3 Ei muuta kuin mahtavaa viikonloppua pohjoisen maisemiin!

  • Reply satuvw 04.02.2015 at 23.32

   Kiitos Milla, ja hyvää tulevaa viikonloppua myös!! :)

 • Reply Anu Johanna 29.01.2015 at 23.42

  Tsemppiä kiireen keskelle! :) P.S. Maisemat on ainakin upeat!

  • Reply satuvw 04.02.2015 at 23.32

   Kiitos, kivaa kiirettähän tämä on, ja maisemissa ei tosiaan ole mitään valittamista!! :)

 • Reply Jael 30.01.2015 at 18.13

  Tsemppejä muuttoon ym. Muutateko pois Norjasta?
  Ja onnittelut Cision listan kakkossijasta:)

  • Reply satuvw 04.02.2015 at 23.32

   Eih, Norjassa ollaan ja pysytään, sieltä ei ole mikään kiire pois! Samassa pikkukylässä ollaan aina ja vaan, asunto vaan muuttuu isompaan. Ja kiitos onnitteluista :)

  Leave a Reply