Suomen suurin matkablogiyhteisö
Mondo Instagramissa I Destination Unknown

Mondon mukana maailmalle: Osallistu arvontaan!

Mondo Instagramissa

Pikainen viikonlopputervehdys täältä Norjasta!! Olen tässä viikon mittaan jaellut Facebookin ja Instagramin puolella lähinnä kännykällä näpsäistyjä kuvia Pohjois-Norjasta minne pakenin etelän ankeutta viime viikolla, onneksi, pohjoisen maisemat kun säväyttivät ihan samalla lailla kuin aina ennenkin. Lapissa on siis oma taikansa, täällä Norjankin puolella ja toivottavasti tässä viikonlopun mittaan saan käytyä kuvat läpi niin että voin palata tänne blogin puolelle ensi viikolla ison kuvapinon kera.

Mutta sitä odotellessa, tästä päivästä eli lauantaista lähtien Matkailulehti Mondon Instagram galleria siirtyy viikoksi noihin samoihin Bodøn maisemiin meikäläisen johdolla, joten jos olet Instagramissa mutta et vielä Mondoa seuraa, kannattaa tulla kurkkaamaan! Mondo siis löytyy osoitteesta @mondolehti.

Olen aivan innoissani tästä pienestä IG-kuvaprojektista tämän harmaan syksyn keskellä, ja sitä juhlistaakseni halusin laittaa ”hyvän mielen” kiertoon. Joten jos pieni virtuaalimatka maailmalle Mondo-lehden mukana kiinnostaa edes hitusen verran, niin kerro kommenteissa mihin sinä haluaisit reissata juuri nyt, ja voita yksi viidestä Mondon viiden numeron lehtipaketista!

Kisaa käydään sunnuntaihin 23.11.2014 asti ja voit osallistua arvontaan nimimerkillä, mutta toimivan sähköpostin tarvitsisin jotta saan yhteyden voittajiin. Sähköposti ei näy muille kuin minulle.

Ja se meikäläisen unelmakohde juuri nyt? Vaikka mieli tekisi kovasti takaisin kovasti pohjoiseen, jäätävästi puhaltava tuuli kyllä tökkii nyt jonnekin etelämpään. Vaikka Madeiralle fillaroimaan ja haikkaamaan…

Ennen kuin katoan muksujen kanssa viikonlopun viettoon, sain hiljattain iloisen yllättäviä uutisia siitä että kesäinen tarinani äitien ”rilluttelureissulta” Tampereelle (eli sananen unen tärkeydestä ja siitä kuinka on hyvä olla itsekäs äiti) selvisi Sokos Hotellien juhlavuoden kisassa finaaliin. Finalisteja voi äänestää huomiseen eli sunnuntaihin 16.11 asti täällä, ja kaikkien äänestäjien kesken arvotaan pieni hotelliloma. Suuren suuri kiitos jos siellä minua klikkailet, lycka till ja ihanaa viikonloppua!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply säppä 15.11.2014 at 12.20

  Juuri nyt haluaisin jo Rioon, minne onkin matka luvassa puolentoista kuukauden päästä! Ei vaan malttais enää odottaa yhtään. :D

 • Reply Maarit Johanna 15.11.2014 at 12.55

  Kohde juuri nyt? Kun Islannissa on vielä aikaa, lähtisin läntisille vuonoille. Ne on hitsi vieköön vielä käymättä! Harmittaa vain kun päivä on jo niin kauhean lyhyt ettei ehkä viitsi lähteä ajamaan viittä sataa kilometriä per päivä päästäkseen sinne. :/

 • Reply Sandra 15.11.2014 at 13.33

  Lähtisin Balin kautta Australiaan ja sieltä vielä Uuteen-Seelantiin :)

 • Reply Katja 16.11.2014 at 9.38

  Jonnekin paratiisisaarelle lämpimään palmujen katveeseen valkoiselle hiekkarannalle, sanotaan vaikka Kuubaan :)

 • Reply miila 16.11.2014 at 10.15

  Tällä hetkellä lähtisin Etelä-Afrikkaan, maan monipuolisuus viehättää! :)

 • Reply AnskuBCN 16.11.2014 at 13.58

  Lähtisin Patagoniaan. Viime keväänä tehtiin jo suunnitelmat ja matkareitti valmiiksi tätä joulua varten, tarkoitus oli olla vajaat kolme viikkoa vuodenvaihteessa Argentiinassa, mutta niin tuli elämä ja remontti eteen eli eipä sitten mennä. Ehkä vuoden päästä?

 • Reply Miia 16.11.2014 at 14.57

  Juuri nyt..hmm, haluaisin lähteä johonkin lämpöiseen kohteeseen. Haluaisin purjehdusmestarin oppiin Sea of Cortezille!

 • Reply marikaw 16.11.2014 at 18.08

  Tavallaan tosi vaikea kysymys, koska haluaa mennä niin moneen paikkaan. :D Mutta juuri nyt jos yksi paikka pitäisi valita niiiin se olisi: Uusi-Seelanti. Tänään puri Uusi-Seelanti matkakärpänen joten eikai sitä muuta voi valita.

 • Reply Maikki 16.11.2014 at 21.09

  Suuri haaveeni on joku päivä päästä Uuteen-Seelantiin!

 • Reply Mirje 17.11.2014 at 11.48

  Juuri nyt haluaisin Gili-saarille Indonesiaan. Lämpöä, valkeaa hiekkaa ja ennen kaikkea snorklausvedet värikkäine kaloineen. Sitten vielä hyvää ruokaa ja pari drinkkiä auringon laskiessa pauhaavan meren ylle…

 • Reply Jenni / Globe Called Home 17.11.2014 at 23.28

  Mulla on kerrankin haluamiset ja oikeat menot synkassa, eli puolentoista viikon päästä Havaijille, ja olen jo aivan fiiliksissä! :D Tänään vielä muutettiin lentoja (kun kerran pisteillä varattuja saa muutella ilmaiseksi miten haluaa) että saatiin pari lisäpäivää Oahulla. Pitää jättää sen takia Los Angeles väliin, missä alunperin meinattiin olla pari yötä, mutta juuri nyt tuntuu siltä, että Oahu vie Kalifornian ohitse 10-0.

 • Reply Annika | travelloverblogi 18.11.2014 at 10.37

  Uutta-Seelantia on niin paljon kehuttu, että voisin lähteä vaikka sinne. Toisaalta harvassa ovat paikat, joihin en lähtisi.

 • Reply Marjaana 18.11.2014 at 11.45

  keski-Euroopassa alkaa kohta joulumarkkinakausi, joten sinne suuntaan vie tie. :)

 • Reply Lotta Watia | Unagidon 18.11.2014 at 13.41

  Nyt haluaisin matkustaa toiselle pallonpuoliskolle, koska meillä täällä on niin pimeää ja kylmää. Viime aikoina mielessä on pyörinyt sekä Afrikka että Uusi Seelanti, mutta tällä hetkellä nyt kuitenkin matkustaisin näistä sinne Uuteen Seelantiin. :-)

 • Reply Katariina 18.11.2014 at 16.27

  Malediiveilla haluaisin olla nyt, koska Suomessa on NIIIIN harmaata ja kolkon kylmää!

 • Reply Jaana 18.11.2014 at 21.29

  Tällä hetkellä haaveilen rentouttavan junamatkailusta ja piskuisista kyläpahasista Itä-Euroopassa kolkissa, joissa olen täysin ummikko muiden ummikkojen keskellä. Rakastan sitä tunnetta, kun pitää saada asiat hoidettua, mutta yhteistä kieltä ei ole – ja sitlkitin, jostain ihmeen syystä, kaikki onnistuu ja asiat selviävät, liput saa tilattua ja aikataulut selvitettyä. Joka kerta myös tulen samaan lopputulokseen – venäjää pitäisi osata edes vähän…kunnes jälleen olen ummikkona ummikoiden keskellä samoin ajatuksin.

 • Reply Sasa 19.11.2014 at 9.06

  Haluaisin matkustaa madeiralle.

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta 19.11.2014 at 15.01

  No unelmamatkakohteet kyllä vaihtuvat päivittäin, mutta nyt kun on ensipakkaset ja lumikin maassa, olis aika jees karata jonnekin vähemmän tunnetulle Karibian saarelle, vaikka Dominicalle. Siellä unohtuisi lumi ja kylmyys!

 • Reply Terhi 20.11.2014 at 3.51

  Juuri nyt tekisi mieli päästä fiilistelemään joulunalusaikaa keski-Eurooppaan joulutoreille, vaikkapa Saksaan tai Itävaltaan. Myös reissu ihan kotoiseen Suomen Lappiin ja joulupukin pajalle toisi varmasti ihanaa tunnelmaa joulunodotukseen (myös tänne puolelle maailmaa, jossa joulua ei varsinaisesti vietetä).

 • Reply Peace 23.11.2014 at 23.26

  Juuri nyt haikailen Barcelonaan, ihan niiden herkkujen takia mitä Espanjassa aina saa syödä

 • Reply KCP 23.11.2014 at 23.27

  Uusi-Seelanti, ihan jo maisemien takia, olisi mahtava päästä näkemään

 • Reply Arhippainen 23.11.2014 at 23.33

  Prahaan tai Wieniin joulutoreja ihastelemaan

 • Reply Janttara 23.11.2014 at 23.33

  Espanjaan aurinkorannikolle, siellä kun on ollut melkoisen lämmintä nytkin

 • Reply Kristaliini 23.11.2014 at 23.34

  Mauritiukselle olisi ihan päästä loskan keskeltä

 • Leave a Reply