Suomen suurin matkablogiyhteisö
Cape Clear, Irlanti I @SatuVW I Destination Unknown

VIDEO: Fillariseikkailun loppu irlantilaisen maisematien alussa

Cape Clear, Irlanti I @SatuVW I Destination Unknown

Se olisi sitten siinä. Viimeinen video Irlannin pyöräseikkailuilta on nyt julkaistu, ja tässä vaiheessa kun kotiinpaluusta on jo reilut kaksi kuukautta aikaa, niin kai sitä voisi huokaista että jo olikin aika.

Täällä Norjassa olemme juuttuneet enemmän tai vähemmän ikuiseen syksyyn, ei siihen ihanaan, värikkääseen auringonpaisteiseen vuodenaikaan vaan siihen toiseen, missä tuosta läheiseltä joelta nouseva sumu peittää koko laakson usein koko päiväksikin. Aika masentavaa, kylläkin, mutta onneksi on olemassa takkatuli ja mukava nojatuoli mihin voi uppoutua kirjamaratonin kanssa. Ja kuntosali myös, minne voi paeta treenaamaan (eli saunomaan) ja päästämään isoimmat höyryt päästä pois.

Eli talvea odotellessa tässä pikainen paluu kesään, Irlantiin ja Wild Atlantic Way maisematielle missä pyöräilin ystävieni kanssa tuon 2500 kilometrin matkan elo-syyskuussa. Reissumme päättyi Kinsalen pieneen kalastajakylään, joka on monelle tuon maisematien aloituspiste. Nyt ei auta muuta kuin miettiä mikä olisi seuraava seikkailu ja iso tavoite, muuten voi käydä niin että jämähdän nojatuoliin koko talveksi…!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Maarit Johanna 13.11.2014 at 21.49

  Niin siis oliko teillä omat kamerat matkassa vai oliko jollain GoPro tai joku vastaava pyörässä vai oma kuvaaja? :D Tällaiset videot omilta reissuiltaki olis niin mainioita :)

  • Reply satuvw 14.11.2014 at 10.15

   Ostin Uuteen-Seelantiin matkatessa lentokentältä Sonyn videokameran (Handycam HDR-CX410), sellainen aikas kätevä, pieni kamera millä ei ehkä ihan ammattilaiset kuvaisi, mutta se kävi hyvin meidän tarkoituksiin. Mukana oli myös mieheni vanha GoPro, olisko ihan se ensimmäinen malli, mutta sitä ei tullut käytettyä loppujen lopuksi ollenkaan. Nuo fillarointipätkät oli siis kuvattu niin että joku aina piteli kameraa kädessä pyöräillessään :) Tosi turvallista…. Mutta nämä ovat kyllä ihan mahtavia muistoja, niitä katsoessa on jotenkin ihan epätodellinen olo, viiteen viikkoon mahtuu näköjään aika paljon!! :)

   • Reply Maarit Johanna 18.11.2014 at 14.47

    Okei kuulostaa joo ei ehkä maailman turvallisimmalta, mutta laatu on ainakin hyvä! GoPro olis niin loistava vekotin, mulla on kans sen kaltainen kamera matkassa Islannissa mutta en ole käyttänyt sitä kertaakaan. Vielä ehtis! Olen niin samaa mieltä, veikkaan itsekin pyöriväni tämän matkan jälkeen ihan eri sfääreissä kuin ennen. ^^

    • Reply satuvw 18.11.2014 at 22.53

     Juu, tuo GoPron käyttö pitää kyllä minunkin opetella vaikka meidän editoija lähetti viestiä ennen matkaa siitä että sitä ei sitten saa käyttää liikaa. Tulee muuten tylsää kuvaa jos kamera on koko ajan kiinni kypärässä. :)

 • Reply Miina 17.11.2014 at 17.35

  Hei! Olen ihan uusi lukija, mutta selailtuani voin sanoa jo että blogisi on todella mielenkiintoinen. Pyöräilyreissu vaikuttaa mahtavalta :)

  Lähetin sinulle myös sähköpostia erääseen opintoprojektiini liittyen, toivottavasti ehdit vastailla :)

  Syysterveisin
  -Miina

  • Reply satuvw 18.11.2014 at 22.53

   Hei Miina! Ihanaa kun jätit kommentin ja vastaan sähköpostiisi heti huomenna! Anteeksi viivästys :)

  Leave a Reply