Suomen suurin matkablogiyhteisö
Dingle Peninsula, Kerry, Irlanti I @SatuVW I Destination Unknown

VIDEO: Viikko fillarointia Irlannin Kerryssä

Dingle Peninsula, Kerry, Irlanti I @SatuVW I Destination Unknown

Ja vielä fillaroidaan, ainakin hetki ja virtuaalisesti videon muodossa, vaikka täällä Norjassa lumi voi tulla ihan koska vain. ”Missä lumi, missä lumi?” on joka aamuinen kysymys meidän neitoselta. Tosin syy kysymyksiin on siinä, että usein ainut tapa saada meidän neiti pistämään takki peittämään pinkin mekon ja pipo sekoittamaan pinnikampauksen on lupaus siitä että ihan kohta tulee lumi. Koska lumi ja kylmyyshän kulkevat käsi kädessä…

Kerry, Irlannin matkailun kehto kohtasi meitä pitkän pyöräilymatkamme neljännellä viikolla, ja perhekin kulki sen viikon matkassa mukana, osa porukasta autolla tosin. Pitkiä ylämäkiä, sumua, hieman auringonpaistetta ja yksi delfiinikin mahtui tuohon viikkoon. Joten sen pidemmittä puheitta tässäpä tuo – viikko Kerryä!

Irlannin matkaa toteuttamassa mukana olivat Tourism Ireland ja Skimbaco Lifestyle – online lehti. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Tiina, Kinttupolulla 13.10.2014 at 22.15

  Hyvän mielen video ja ihanat hylkeet! :)

  • Reply satuvw 13.10.2014 at 22.36

   Tässä tuli kyllä itsellekin hymy huuleen, tosi haikeanahan näitä videoita nyt katselee… :) No, uusia seikkailuita kohti! (ja kyllä, hylkeet olivat kyllä yksi kohokohdista!!)

 • Reply Anu / Anu goes 14.10.2014 at 2.21

  Hylkeet ovat kyllä sympaattisia :) Kiva video, propsit kartta-animaatioista! Itsekin tykkään videokuvauksesta, yritän vanhaa harrastusta käynnistää uudelleen kun on vihdoin hyvä kamerakin. Saa nähdä, ehkä saan aikaiseksi ensi viikolla Firenzessä kuvattua jotain pientä!

  • Reply satuvw 14.10.2014 at 20.06

   En oikein tiedä tuosta omasta kamerasta, onko niin hyvä vai ei, mutta tämä on ollut kiva projekti ja into kuvaukseen jäin. Ongelmana vain on se, että miten kädet riittävät sekä videokuvaukseen että valokuviin!? Olisi kiva päästä virtuaaliselle videomatkalle Firenzeen, eli ehdottomasti sieltä pientä pätkää! :)

   • Reply Anu / Anu goes 14.10.2014 at 20.30

    No nimenomaan! Kun haluaisi keskittyä ottamaan upeita kuvia, mutta toisaalta samasta tapahtumasta olisi mieletöntä saada ihan videomateriaalia. Kolmas käsi ja toinen silmäpari olisi niinä hetkinä tarpeen :)

    • Reply satuvw 21.10.2014 at 12.26

     Yritän parhaillaan kouluttaa miestä tuohon hommaan, sillä kun on sekä silmää että taitoa, mutta halu vielä puuttuu…. ;)

 • Reply Elisa 14.10.2014 at 10.22

  Ihana video! Sai hymyn huulille!

 • Leave a Reply