Suomen suurin matkablogiyhteisö

Unelmista totta: Ride Wild 2014, tästä alkaa seikkailu!

Ride Wild 2014 I Destination Unknown - Adventure along the Wild Atlantic Way in Ireland

“Ajattelin fillaroida ensi kesänä 2000+ kilometriä Irlannissa, koska sinulle sopisi parhaiten”, lähti viime lokakuussa pilke silmäkulmassa lähetetty tekstiviesti Dublinista miehelleni. Kun vastaus reissun kyseenalaistamisen sijaan olikin “kesäkuu sopisi parhaiten, mitä teemme muksuille?” – se oli siinä. Jos mieheni ei epäile että voin tämän tehdä vaikka en ole koskaan fillaroinut pitkiä matkoja, kai minä siihen sitten pystyn!

Text message I Ride Wild I @SatuVW

Elokuussa suuntana on siis Irlanti ja 2500 kilometriä viidessä viikossa uutta Wild Atlantic Way – maisematietä, fillarilla kahden ystäväni kanssa. Jos muistuu mieleen kun alkuvuodesta puhuin hyvän fiiliksen hausta ja suuresta seikkailuista, se on nyt tässä. Seikkailun kaipuu, tunne joka jäytää jatkuvasti sisällä ja mitä eivät aina nuo pienten ihmisten kokoiset suuret seikkailut sammuta, saadaan taltutettua ainakin hetkeksi. Ja vaikka tämä seikkailu onkin varsin sivistynyt sillä emme lähde valloittamaan uusia jokia, autiomaata, tai vuoriakaan ja yövymme vain osan matkasta ulkosalla, on tämä retki kuitenkin haastava, mutta ei mahdoton, ja tuo matka laittaa varmasti kokeilemaan rajojaan ja vaatii töitä onnistuakseen.

Onneksi ystäväpiiriini kuuluu ihmisiä joiden mielestä tällaiset ideat ovat mahtavia. Niinpä mukaan lähtevät Anne-Marit Norjasta ja Kate Englannista. Anne-Marit (kuvassa keskellä), kuten minä, olemme kiireisiä pikkumuksujen äitejä jotka kohotamme kovasti kuntoamme elokuuta varten, kun taas Kate (vasemmalla) on juokseva ja fillaroiva pitkien matkojen kuningatar, joka kilpailee säännöllisesti erilaisissa kestävyysurheilukisoissa ja työntää meidät kaikki pahimmassa tapauksessa ylös isoimmat mäet.

Ride Wild Team I @SatuVW I Destination Unknown

Ja Irlanti – aina on hyvä keksiä joku tekosyy miten sinne pääsee takaisin ja kaivelinkin Instagramin kätköistä kuvia aikaisemmilta reissuilta Irlannin rannikolle tätä postausta siivittämään.

Ride Wild 2014

Fillarit polkaistaan käyntiin 4.8. Derrystä, Pohjois-Irlannin ja Irlannin rajalta, ja rannikkoviivaa seuraillaan Wild Atlantic Way – tien mukana aina etelärannikon Corkiin asti minne olisi tarkoitus saapua 5.9. Poljemme päivittäin noin 100 kilometriä viisi päivää viikossa, ja viikonloput ovat pyhitetty muille aktiviteeteille – tai levolle!

Wild Atlantic Way, Irlanti I @SatuVW I Destination Unknown

Kevät on juossut ohitse kuin varkain kuntoa kohottaessa, ja nyt pyöräilykelien alkaessa tarkoitus olisi kuluttaa satulaa Norjan maisemissa. Lisäksi tutkimme karttoja ja mietimme päivämatkoja tarkemmin ja teemme listoja siitä mitä pitää ottaa mukaan ja mitä oikeasti mahtuu pyörien satulalaukkuihin.

Kokoan Ride Wild 2014 – sivuille tietoa reitistä, tiimistä ja valmistautumisesta kuvien ja videoiden lisäksi, ja sosiaalisessa mediassa matkaa ja siihen valmistautumista voi seurata #ridewild2014 – tunnisteella. Ja täällä blogissakin valmistaudutaan koitokseen kovasti tässä kesän mittaa.

Wild Atlantic Way, Irlanti I @SatuVW I Destination Unknown

Maha on täynnä perhosia, pitkien matkojen fillarointi on minulle AIVAN uutta. Jos sinulla on siis vinkkejä matkaan valmistautumiseen, pakkaamiseen tai Irlannin rannikon parhaisiin pubeihin, kuulisin niistä mielelläni kommenteissa, sähköpostilla, tai Facebookin tai Twitterin kautta. 

Heräsikö edes pikkuruinen kipinä lähteä mukaan? Jos niin, tervetuloa!! Puskaradio on kiirinyt jo sen verran että seuraamme on liittymässä muitakin. Jos siis haluat lähteä omatoimimatkalle, lähetä viestiä ja autan järjestelyissä!

Lisätietoja Wild Atlantic Way – maisematiestä löytyy Irlannin matkailun sivuilta. Varoitus – nuo sivut nostavat matkakuumeen äärimmilleen!

Tämä matka ei olisi mahdollinen ilman tukea seuraavilta tahoilta, eli suuri kiitos Skimbaco Lifestyle, Ireland Tourism ja North West Adventure Tours

**************************

Mikä ihmeen Instagram Travel Thursday? Instagram Travel Thursday kampanja lähti liikenteeseen Skimbaco Lifestyle-lehden Katja Presnalin johdolla kesällä 2013, ja kansainvälinen hanke on levinnyt Suomen lisäksi jo saksan kielisten matkablogaajien maailmaan ja Italiaan. Suomessa kampanjaa vetävät kanssani Kaukokaipuun Marinella ja Running with the Wild Horses – blogin Veera, ja minut löydät Instagramista nimimerkillä @todestinationunknown.

Aina torstaisin matkablogaajat siis kirjoittavat matkailusta Instagram-kuvien voimin, ja kaikki viikon osallistujat löydät tuosta sivun alalaidan linkkikokoelmasta. Jos haluat lähteä mukaan katso ohjeet täältä, ja tilaa myös IG Travel Thursday – uutiskirje joka kolahtaa postilaatikkoosi aina keskiviikkoisin! Instagramista kaikki Instagram Travel Thursday kuvat löydät tunnisteella #IGTravelThursday – niitä on jo yli 10,000!!!


Previous Post Next Post

You Might Also Like

68 Comments

 • Reply Jenni 22.05.2014 at 0.08

  Wau! Pikainen laskenta noista päivämatkoista ja ei taitaisi minusta olla mukaan. Pitäydyn toistaiseksi patikoinnissa, ja mieluiten sen sorttisessa, että pääsee yöksi omaan sänkyyn. ;) Mutta hyvä, että sinä jatkat, niin saadaan me muut lueskella matkasta!

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.02

   Katsotaan miten käy, toivottavasti jaksan! :) Ja tarkoituksena olisi ottaa sen verran hitaasti, eli aloittaa aamulla aikaisin ja pitää taukoja, että ehdimme vähän ihastelemaan maisemiakin. Hui, tämä alkaa tuntua jo aikas todelta… ;)

 • Reply Laura 22.05.2014 at 0.17

  Wau, kuulostaa ihan loistavalta reissu idealta! Rankalta mutta varmasti tulee olemaan ikimuistoinen matka (ja tuntuu varmaan jaloissa hetken aikaa)! Innolla odottelen postauksia tästä lisää!

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.05

   Olen itse kyllä ollut tästä innoissani jo hetken aikaa mutta nyt vasta ”uskalsin” kuuluttaa projektin julkisestikin… Jännät paikat ovat varmasti tiedossa elokuussa!

 • Reply reissuesa 22.05.2014 at 0.40

  Mielenkiintoista seurata, koska itselläkin on bucket-listalla 1000 km pyöräretki. 100 km päivässä on kyllä kunnioitettava päivämatkatavoite.

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.06

   Joo, kyllä siinä fillaroitavaa riittää… Viikonloput aiomme onneksi huilia! Ja ei muuta suunnittelemaan 1000km reissua!! :)

 • Reply säppä 22.05.2014 at 7.20

  Kuulostaa ihan huikealta! :) Jään ehdottomasti seurailemaan!

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.09

   Hui, huikeaa on… Elokuuta odottaessa! :)

 • Reply Jenna 22.05.2014 at 7.59

  WAU, mikä suunnitelma! Tulen seuraamaan tätä retkeä ja suunnittelua silmä tarkkana. Pyöräily on! <3

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.10

   Kyllä, pyöräily on ihanaa, mutta itse olen lähinnä kuluttanut metsäpolkuja… Tämä on ihan ”uudenlainen” haaste!

 • Reply Milla - Pingviinimatkat 22.05.2014 at 8.09

  Wau! Totesin J:lle tässä aamukahvin lomassa, että vitsi et Satu on taas keksinyt jotakin totaali hullua ja vitsit miten mahtavaa! Pyöräily on ihanaa :) You inspire me <3

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.11

   Ha ha, pieni hulluus tekee hyvää ja pitää pään pääkopan kunnossa :) Kiitos ihanasta kommentista Milla, toivotaan että tämä hullu pieni suunnitelma menee noin suunnitelmien mukaan, olen tästä aivan mielettömän innoissani!

 • Reply Heidi / Auringon alla 22.05.2014 at 8.20

  Hienolta kuulostaa, vau! Minun kunnolla ajellaan 10km kylille ja takaisin, joten oma reittini pitäisi olla vähintään se yksi nolla pois lopusta ja sittenkin vielä hurjan paljon aikaa :D

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.15

   Ha ha, Heidi, olen melkovarma siitä että aliarvioit ihan täysin kuntosi, olen tässä ensimmäisten fillarilenkkien mukana huomannut että yllättävän paljon ja pitkälle sitä jaksaa polkea!

 • Reply Kaukokaipuun Nella 22.05.2014 at 8.35

  Tää on niin mieletön juttu ettei mitään tolkkua! Ja ihanaa, että kerroit siitä viimein täälläkin, jotta pääsee hehkuttamaan oikein kunnolla.

  Tästä tulee aivan mahtava seikkailu! <3

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.15

   Olikin jo aika tästä huudella julkisestikin, kovasti pistää vaan projekti jännittämään. Upea seikkailu on varmasti tiedossa, joten elokuuta tässä innolla odottaessa!! :)

 • Reply Maarit Johanna 22.05.2014 at 9.05

  Kuulostaa järisyttävältä! Ja just sellaiselta millä haluan olla itsekin joskus mukana. Onneksi voin seurata sua instagramista :)

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.16

   Ei muuta kuin retki suunnitteluasteelle, tai lähdet meidän mukaan…? ;)

 • Reply Annika 22.05.2014 at 9.26

  Minäkin sitten seuraavassa elämässä, kun muutun urheilulliseksi. :) Kuulostaa upealta!

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.17

   Ha ha, urheilulliseksi ehtii muuttua vielä tässäkin elämässä…? ;)

 • Reply Anna Koskela 22.05.2014 at 9.41

  Ai vinkkejä pitkänmatkan fillaroinnista. Juu, on yksi : Älä tee sitä :D

  Ei vaan, huikean kuuloista ja varmasti upea kokemus. Mielenkiinnolla odottelen päivityksiä. Itselleni 20 km on jo liikaa…

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.17

   Heh, juuri näin. Mielenkiinnolla odotan matkaa, en usko että oikein mikään valmistautuminen saa ihan valmiiksi näin pitkää reissua varten… Jaiks!

 • Reply Anu Johanna 22.05.2014 at 10.00

  Kuulostaa loistavalta! Vinkkejä ei valitettavasti ole jakaa, mutta koska haluaisin jotain vastaavaa joskus kokea, toivon että sinä jaat niitä sitten aikanaan. :)

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.18

   Kyllä, vinkkejä ja kuulumisia on ehdottomasti tulossa tämän reissun tienoilta! Tapasin itse asiassa Barcelonassa naisen joka harrastaa pitkien matkojen fillarointia, häneltä tuli juuri pitkä sähköposti vinkkien kera joka täytyy kyllä laittaa jakoon. Aikamoista uuden oppimista tämä kevät on ollut!

 • Reply Laura R. 22.05.2014 at 11.24

  Ihan mahtavan kuuloinen suunnitelma! Tätä jäädään kyllä seuraamaan suuren suurella mielenkiinnolla! Irlanti on <3

 • Reply satuvw 22.05.2014 at 12.20

  Irlanti ON ihana, toivottavasti säät suosivat meitä ainakin silloin tällöin…. :)

 • Reply Salamatkustaja 22.05.2014 at 13.43

  Tämä on ihan saatanallisen hyvä idea!!!

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 14.42

   Sinäpä sen sanoit!! <3

 • Reply Mirje 22.05.2014 at 14.22

  Huisi idea!!! Varmasti aivan mahtavat reissu upeilla maisemilla! Vähän itseäkin houkuttaisi liittyä hetkeksi seuraan, mutta 100km päivässä hieman arveluttaa. 30-40km on yleensä ollut mun päiväsaldo… No, joka tapauksessa seuraan mielenkiinnolla postauksia :)

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 14.43

   Vielähän tässä ehtii ja viime tingassakin voi putkahtaa paikalle! Noita satasen lenkkejä täytyy itsekin harrastaa hieman enemmän tässä kesän aikana!

 • Reply Tiina, Kinttupolulla 22.05.2014 at 14.49

  No nyt kuulostaa hyvältä :D Kuten varmaan jo tiedätkin, niin tuo on mulle tuttua puuhaa ja sitä on tullut muutamaan otteeseen tehtyä vastaava fillarireissu kesäisin, joista pisin taitaa olla 2600km Saksassa, Puolassa ja Baltiassa. Irlannista tulee mieleen upeat maisemat ja mukavan kumpuinen maasto, mutta myös sade. Vähän niinkuin meidän Norjan fillarireissulla, jossa joutui välillä pistämään muovipussit kenkien päälle ja tiskihanskat käteen :D Mielestäni tuollainen koitos on enemmänkin sisusta kiinni, kuin superhyvästä kunnosta. Pystyt siihen aivan varmasti!!! :) Ekana vinkkinä olis topatut pyöräilypöksyt, niin hanuri ei sano sopimustaan irti ;)

  Tämä reissu on nyt ehdottomasti mun suosikki ja odotan innolla reissukuulumisia :)

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 15.17

   Saa tosiaan nähdä minkälainen sää meitä Irlannissa odottaa, viime reissut ovat kaikki olleet yhtä upeaa auringonpaistetta, nyt on varmaan sitten sateen vuoro… :) Onneksi siellä sää voi muuttua päivän mittaan moneen kertaan, joten en usko että ihan jatkuvaa myrskyä on tiedossa. Kait…

   Ja olit kyllä mielessä kun tätä kirjoitin, nuo topatut fillaripöksyt on jo, ja kiitos kannustavasta kommentista!! Täytyy hokea tuota mielessä kun lähdemme matkaan… :)

 • Reply Tiina, Kinttupolulla 22.05.2014 at 14.53

  Itseasiassa seuraavasta linkistä löytyy vinkkejä topattujen pöksyjen lisäksi :) On niitä pitkiä reissuja, treenailua ja ihan vaan lyhkäsiä päiväreissuja. Norjan reissulta löytyy myös video!

  http://kinttupolulla.blogspot.com.es/search/label/Py%C3%B6r%C3%A4reissu

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 15.19

   Mahtavaa, kiitos tästä!!! Näitä täytyy käydä lukemassa ihan ajan kanssa!! <3

 • Reply Kea 22.05.2014 at 17.18

  Mun pyllyä ei kyllä saisi pyöränsatulaan istumaan noin pitkäksi aikaa… mutta yritän sen sijaan haastaa itteni skeittaamaan mahdollisimman paljon nyt kesällä ja sitten talvellakin! :)

  Vau miten rohkea sä olet!

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 17.32

   No eipä ole tätäkään pyllyä kulutettu näin pitkiä aikoja satulassa aikaisemmin, mutta jos nyt sitten… Skeittaus kuulostaa hyvältä myös, tuossa fillaroinnin välissä itse yritän puolestaan kuluttaa aikaa koskissa kajakin kanssa!

   Ja en tiedä tarvitaanko tässä lainkaan rohkeutta, sisua vain… :)

 • Reply Katja 22.05.2014 at 17.22

  Mitämitä mikä reissu tiedossa!!! Voi kyllä tykkään! Ihan mahtavaa :) Pyöräreissut on aina mahtavia, mitä nyt minulla ei ole kokemusta kun päiväreissuista täältä Oulusta lähipaikkoihin, mutta oispa kyllä ihan huikeaa :)

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 17.34

   Kyllä! Ja kokemusta ei löydy täältäkään, mutta tässähän sitä tulee, ja rutkasti! Toki tässä touko-heinäkuu ajalla olisi tarkoitus fillaroida vielä niin paljon kuin vain mahdollista! Eli ei muuta kuin mukaan vaikka viikoksi jos kiinnostaa :)

 • Reply Anu 22.05.2014 at 17.22

  Huh. 100km päivätavoite on kyllä hurja, arvostan! Itse olen haaveillut pitkästä ratsastusvaelluksesta Irlannin rannikolla, mutta ei tuo pyöräilykään hullumpi vaihtoehto olisi. Wau.

  P.S. Jos joskus päädyn naimisiin ja saamaan lapsia, tahdon yhtä ymmärtäväisen ja joustavan miehen! :D

  • Reply satuvw 22.05.2014 at 17.39

   Ratsastusvaellus kuulostaisi kyllä aika unelmalta myös… Ja jotenkin tuo 100km ei tunnu hurjalta kun sen pilkkoo palasiin, mutta saa nähdä miten on kun alla on jo muutama satanen :)

   Ja mieheni on kyllä lottovoitto, mutta se pitää sanoa että hän on siis työnsä vuoksi poissa lähemmäs 5-6kk vuodessa, ei tietty yhtä mittaan, mutta kuitenkin niin että olen paljon yksin kotona tai matkustan muksujen kanssa. Joten onnellinen vaimo/äiti = meikäläisen pitää päästä seikkailemaan!!!

 • Reply lena / london and beyond 22.05.2014 at 19.17

  Vautsi, hieno juttu Satu! Tsemppiä kovasti, muistahan raportoida reitiltä, innolla odottelen täällä ruudun takana kuulumisia! ;)

  • Reply satuvw 23.05.2014 at 10.09

   Ehdottomasti, raporttia reitiltä on tulossa ja rutkasti, ja hieman juttua nyt jo valmistautumisvaiheessa.

 • Reply Nina 22.05.2014 at 20.30

  Aivan ihana reissu teilla tulossa! Odotan kovasti kuvia ja updates Irlannista.

  • Reply satuvw 23.05.2014 at 10.10

   Nyt en malttaisi millään odottaa elokuulle…. :)

 • Reply eve 22.05.2014 at 22.23

  Oho, wow! Kuulostaapa hienolta! Mä kyllä lähtisin mukaan mutta en ehkä ihan tänä vuonna kykenisi… ja onkin pakko kysyä että ootko siis tosiaan 5 viikkoa muksuista erossa? Huih! Teillä tosin on vähän eri pohja poissaoloille kuin mulla mutta raportoipa silti että miten tuo onnistuu varsinkin nuoremman kohdalla? Meillä tulis kyllä molemmille osapuolille kauhia suru puseroon enkä osais nauttia koko pyöräilystä :D!

  • Reply satuvw 23.05.2014 at 14.30

   Ihan viittä viikkoa en ole muksuista erossa, vaikka kova ikävä tulee varmasti. Mieheni tulee mukaan Irlantiin pariksi viikkoa lasten kanssa, vaikka he eivät tulekaan mukaan fillaroimaan. Mutta ainakin nukumme samoissa paikoissa yöt! Uskon kyllä että kaikki menee ihan hyvin, miehenihän on paljon poissa ja nyt roolit vaihtuvat hetkeksi. Minulla on varmaan vaikeampaa kuin muksuilla. Onneksi on kuitenkin Skype ja aamupalapuhelut!! :)

 • Reply Laura/Urbaani viidakkoseikkailijatar 22.05.2014 at 23.45

  Jee, Satu! Mahtava suunnitelma. Tätä minä kutsun seikkailuksi isolla S:llä. Odotan innolla kuvia ja tarinoita tuolta jännältä ja varmasti mieleenpainuvalta reissulta. Itselläkin joku pidempi pyöräreissu haaveissa ja innostuin pyöräilystä edellisellä Italian reissulla, kun sohvasurffasin Eurooppaa ympäri pyöräilevän pariskunnan kanssa erään pyöräilijän luona. Ehkä siis vielä joskus minäkin… :)

  • Reply satuvw 23.05.2014 at 14.34

   Ehdottomasti sinäkin vielä joskus, ja tämä on kyllä SEIKKAILU! En malttaisi enää odottaa…. :)

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta 23.05.2014 at 4.57

  Wau, mahtavalta kuulostaa!! Innolla tulen seurailemaan mukana varmasti :)

  • Reply satuvw 23.05.2014 at 14.34

   Jännää jännää, elokuuta odottaessa…

 • Reply Jerry / Pako Arjesta 23.05.2014 at 7.13

  Ootte kyllä aikamoinen superpariskunta :D. Voisin väittää, että 100 km päivässä pyörän selässä ei ole useimpien käsitys lomareissusta, mutta tuo kuulostaa mahtavalta :). Hienoa, että uskallatte ottaa tuollaisia haasteita vastaan!

  • Reply satuvw 23.05.2014 at 14.36

   Ha ha, tämähän on lomailua parhaimmillaan! Ja tässä mentiin niin päin että kehitin itselleni unelmahaasteen mitä lähdemme kavereiden kanssa toteuttamaan. :)

   • Reply Jerry / Pako Arjesta 23.05.2014 at 17.01

    No sen kyllä, uskon :)!

    Tuo on sitäkin hauskempaa, kun kaverit lähtivät juttuun mukaan :). Käytin omassa postauksessani unelmatavoite sanaa, joten tuo unelmahaaste kuuluu kyllä samaan kategoriaan… erinomainen sanavalinta siis ;)

    • Reply satuvw 23.05.2014 at 17.04

     Ha ha, olipa sanavalinta mikä vain, unelmista on välillä aina hyvä tehdä totta! Yritän tässä samalla muuten väsätä sinulle meiliä kirjaasi liittyen!!

 • Reply Amanda 26.05.2014 at 13.33

  Wow Satu, hieno suunnitelma! Kuulostaa mahtavalta seikkailulta. :) Aika pitkältä rykäisyltä myös, mutten yhtään epäile, etteikö tää olis just sun juttu. Ihan kerta kaikkiaan.

  • Reply satuvw 26.05.2014 at 22.55

   Joo… On sen verran pitkä rykäisy että ihan vielä ei edes tajua kuinka pitkä se oikein onkaan….. ;)

 • Reply Sofia 26.05.2014 at 13.52

  Aivan upeat suunnitelmat ja olen ihan varma, että sekä onnistutte että nautitte tästä reissusta! Innolla täällä kans seurailemassa; sekä pyöräily, että Irlanti kohteena kiinnostaa :)

  • Reply satuvw 26.05.2014 at 22.55

   Kiitos Sofia ihanasta kommentista, tulee itselle samalla sellainen fillis että niin, kyllä me tässä onnistummekin! :) Irlantia kovasti odotellessa…

 • Reply Inka 26.05.2014 at 17.26

  Satu oot mun idoli. Ei muuta lisättävää.

  • Reply satuvw 26.05.2014 at 22.54

   Odotas sen verran että matka on viety kunnialla loppuun asti… ;)

 • Reply Maiju ja maailmaonsun 27.05.2014 at 20.51

  Ooooh! Ihan mahtavalta kuulostaa teidän suunnitelmat! Ja aivan valtavan houkuttelevalta myöskin! Harmi, että aloitan tuolloin elokuussa aivan uudessa työpaikassa, josta en oikein kehtaa pyydellä heti alkuun lomaa unelmien toteutukseen, muuten kyllä kutsuusi olisin vastannut ja hieman ahkerammin polkisin polkupyörällä kuntoa kohottaen. Nauti siis täysin siemauksin, unelmat on tehty toteutettaviksi!

  • Reply satuvw 27.05.2014 at 23.11

   No voi harmi, vaikka ei voi muuta sanoa kuin onnea uudesta työstä, hieno homma!!

   Varmasti nautimme reissusta, vaikka ei se helppo nakki tule olemaankaan :)

 • Reply Johanna 29.05.2014 at 15.11

  Hei, tää olis hieno! En taida päästä mukaan tällä kertaa, mutta niin mielelläni tämmösiin ottaisin osaa! Tämän reitin pistän korvan taa tulevaisuuden varalle. Huisin hauskaa reissua teille, ihanaa täältä lukea sun kuulumisia :)

  • Reply satuvw 01.06.2014 at 20.51

   Harmi, mutta seuraavalla kertaa sitten ;) Ja huh, aika juoksee!!

 • Reply ulla50 16.07.2014 at 19.59

  Wau, kuinka paljon ihailenkaan sua Satu! Sää elät elämää, kuten haluat ja otat siitä kaiken irti. Niin upeaa! Innolla jään seuraamaan tämän retken etenemistä!

  • Reply satuvw 18.07.2014 at 22.22

   Kiitos Ulla IHANASTA kommentista, piristi mukavasti päivää! Elämä on tehty unelmoitavaksi, ja unelmat toteutettaviksi, eikös ;)

 • Reply Skotlanti vai Irlanti matkakohteeksi | Tarinoita Maailmalta 18.12.2014 at 6.17

  […] Irlannin nummet vai Skotlannin ylängöt? Molemmissa on varmasti puolensa, mutta kenellekään ei liene yllätys että tasaisesta maasta tulevana tykkään Skotlannin kukkuloista, ellei jopa vuorista, enemmän. Irlanti on kuitenkin loistava road trip kohde ja maisemat ovat upeita, etenkin rannikolla korkeiden jyrkänteiden tippuessa tyrskyävään Atlantin valtamereeen. Kuten vinkkasin Aktiivimatkojen Trendit 2015-postauksessa äskettäin, Irlanti on loistava pyöräilykohde ja Destination Unknown blogin Satukin sen todisti eeppisellä Wild Atlantic Way pyörämatkallaan elokuussa! […]

 • Reply Asiantuntijat kertovat, miksi Dubliniin kannattaa matkustaa - london and beyond 25.06.2015 at 19.08

  […] kattavasti viiden Dublinin vuotensa aikana ja reissannut ahkerasti myös muualla Irlannissa (täältä pääsee lukemaan Sadun pitkästä pyöräretkesta Irlannin kuuluisalla Wild Atlantic Waylla, joka […]

 • Leave a Reply