Suomen suurin matkablogiyhteisö

PIECE OF juhlakilpailu: Voittajat ovat…

PIECE OF kilpailun voittajat

Viisi hienoa vuotta blogausta takana, ja kieltämättä mukaan on kertynyt aivan mielettömän upeita lukijoita siellä ruudun toisella puolella! Kun ideoin PIECE OF – korujen takana olevan Jonnan kanssa “mitä tuot kotiin matkoilta” kilpailua, en voinut aavistaakaan kuinka hienoja tarinoita ja vastauksia tähän kisaan tulisikaan!

Eli suuri KIITOS siitä sinulle, ja oli tietenkin mieltä lämmittävää huomata että PIECE OF – korut kolahtivat teillekin! Vaikka ajattelin ensin että en näin kisapostauksessa vastailisi noihin kommentteihin, tässä taitaa käydä niin että käyn niitä vielä illalla kuitenkin kommentoimassa, kovasti kun on moneen viestiin tehnyt mieli vastata.

Mutta itse aiheeseen. Juhlakisan voittajiin.

Ensimmäisen palkinnon sai kunnian valita PIECE OF – korujen takana töitä tekevä tiimi eli Jonna, Kati ja Minna, ja he valitsivat voittajaksi Vapun. Vappu kommentoi näin:

Paljon onnea blogille! Kuten joku aiempikin kommentoija mainitsi, moottooripyörällä matkatessa ei isoja muistoja kyytiin mahdu. Me kun usein matkataan niin, ettei olla samassa paikassa päivää-kahta kauemmin, niin kotiin kuljetetuista päivätyistä maisema/kaupunkikuvapostikorteista on kiva myöhemmin muistella missä milloinkin on oltu. Rannoilta kerääntyy taskuihin pieniä sieviä kiviä ja pikkupuodeista paikallista musiikkia cd:llä. Tuo korusarja on kyllä just mun matkamuistomakuun! Kaunis, erilainen, paikallinen ja pieneen tilaan mahtuva. Täytyypä ens kesänä Baltian läpi huristellessa olla silmä tarkkana. :)

Seuraavat sijat menivätkin sitten arpomalla random.org – sivuston avulla, ja arpaonni suosi tällä kertaa Jenniä ja Annea.

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti, suuresti onnea teille ja kiitos kaikille osallistumisesta!!

Lisää PIECE OF – koruista ja niiden tarinoista voi käydä lukaisemassa korujen kotisivuilta osoitteessa www.pieceof.fi.

Ja hieman asian vierestä – Yleltä käytiin kommentoimassa blogissani ja muistuttamassa että LILYHAMMER palaa Suomessa ruutuihin taas tänään tiistaina 15.4.2014 klo 22:00 YLE Fem-kanavalla. Käykääpäs kurkkaamassa minkälaista menoa täällä meidän kotikylällä oikein on!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply