Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vielä ehtii – lähde mukaan blogaajien iltamiin!

Hei kaikki blogaajat, genreen katsomatta!

Vielä on hetki aikaa ilmoittautua mukaan meidän Instagram Travel Thursday porukan järjestämään leppoisaan illanviettoon upeassa Klaus K – hotellin LIVING ROOM wine tilaan torstaina 16.1. klo 19:00. Meillä on koossa jo yli neljänkymmenen blogaajan porukka, mukana on matka-, ruoka, ja lifestyle-blogaajia ja vielä on muutama paikka vapaana!

Illan ohjelmassa on Klaus K – hotellin terveiset ja erittäin kevyesti asiaa Instagramista, onhan paikalla sosiaalisen median kansainvälinen guru ja Paimion oma tyttö Katja Presnal Skimbaco Lifestyle online-lehdestä. Katja on myös Insragram Travel Thursday – kampanjan äiti. Pääasiassa on kuitenkin tutustuminen muihin blogaajiin ja leppoisa yhdessä olo. Happy Hour baarissamme jatkuu klo 21:00 asti, ja tarjolla on pientä purtavaa. Tapahtuma on maksuton.

Tervetuloa ja toivottavasti tapaamme Klaus K:ssa! 

Huom! Tilaisuus on K-18. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja lähempänä tapahtumaa. 

Varaa lippusi tästä, ilmoittautua voi sunnuntaina 12.1. klo 20:00 asti:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Katja 12.01.2014 at 12.10

    Nyyhkis, itken täällä itsekseni kun ei ole mahdollisuuksia osallistua. Toivottavasti tällaisia tapaamisia tulee myöhemminkin sillä olisi kyllä ihan huippua vaihtaa ajatuksia muiden bloggaajien kanssa ihan kasvotusten :)

    • Reply satuvw 12.01.2014 at 12.12

      Ei hätää Katja, vaikka olisi ollutkin ihana tavata sut tällä kertaa, mutta näitä tulee vielä lisää. Meillä on suunnitteilla vaikka mitä!!! :)

    Leave a Reply