Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hyviä hetkiä ja uusia seikkailuita, tervetuloa 2014!

Happy-New-Year-Thumb-725

Olipa suuren suuri helpotus kömpiä peiton alta pois, missä joululoma kului välillä hikoillen ja välillä palelleen kanssasairastajani eli minin kera. Tupa oli täynnä Suomesta tulleita vieraita joten hieman tietenkin harmittaa sairastamisen ajankohta, mutta jos jotain positiivista tästä asiasta löytyy niin ainakin meillä oli iso kasa auttavia käsiä ja parantavia ominaisuuksia omaavia joulutorttuja.

Ja tuleehan noita jouluja.

Mietin miten aloittaa uusi vuosi täällä blogissa, katsoakko eteen vai taakse, vai olla ihan vaan tässä hetkessä. Päätin poimia muutamia hetkiä tämän juuri vaihtuneen vuoden varrelta, siihen mahtui aivan mielettömästi iloa ja uutta, mutta myös vaikeutta ja haikeutta. Jotenkin ne vaikeammat hetket ovat näin jälkikäteen katsottuna siloittuneet ja menettäneet merkitystään, ja loppujen lopuksi ei voi muuta kuin todeta että voi pojat (ja tytöt) mikä vuosi!

Katse on jo kohti uutta alkavaa vuotta mistä on tulossa… ainakin mielenkiintoinen! Unelmien ihanuus on siinä että niitä voi aina kehitellä uusia, ja tänä vuonna toteutetaan taas monia.

Meno alkaa heti Matkamessuviikolla kun lähden emännöimään kansainvälistä bloggariporukkaa Tallinnaan ja Helsinkiin, vietämme illanviettoa tämän Instagram Travel Thursday-porukan kanssa Klaus K design-hotellissa (jos et saanut kutsua, ilmoittele), ja perjantaina olen myös tentattavana Messujen Blogger’s Loungessa pikapaneelissa klo 17:00 (jaiks!).

Uusi-seelanti on myös aivan oven takana, ja elokuulle on suuria suunnitelmia. Tai yksi pitkä suunnitelma. Tai rankka. Työkuviotkin ovat hakemassa uutta suuntaa ja blogitapahtumien järkkäämisen kanssa on ehkä tiedossa keväälle jotain uutta. Tämä blogi on myös uudistumassa täysin vaikka sormeni ovat vielä ristissä ennen kuin projekti on viety loppuun asti.

Hommaa siis riittää. Mutta vaikka innostus näistä kaikista uusista projekteista, tai niiden mahdollisuuksista onkin käpertynyt mahanpohjalle pienenä tiukkana keränä, niin kurkataan nyt vielä kerran vuoteen 2013 Instagramin avulla.

Näiden kuvien myötä hyvää uutta vuotta juuri sinulle, ja suuren suuri KIITOS teille kaikille jotka olette käyneet vierailemassa tämän menneen (ja menneiden) vuoden aikana täällä blogissa, kommentoinet blogin puolella, sähköpostitse ja sosiaalisen median kautta. Toivon että unelmasi toteutuvat juuri tänä vuonna!!!! Ja ihan erityinen kiitos Veeralle ja Nellalle jotka lähtivät mukaan vetämään Instagram Travel Thursday – hanketta ilman epäröimistä! 

Suksi luistaa keväthangilla

Mini, mahassa kasvava pikku mies, minä ja talven parhaat hiihtovaelluskelit.

Lofootit: Rakkautta ensisilmäyksellä

Rakkautta ensisilmäyksellä. Lofootit. Meikäläisestä tulee vielä kalastaja.

Connemara ja Irlanti

Rantaloma “kotona” Irlannissa. Ei siellä aina sada.

Melontaa Norjan koskissa

Muut meloo ja minä nautin helteestä. Miten Norjan kuumin kesä osuikin loppuraskauteen…?

Pieni mies on täällä!

Pieni mies, joka olikin aika… suuri. Ja samalla niin pieni ja pehmeä. Onnea, ihastusta ja “tätä en vauvoista muistanutkaan” hetkiä.

Hoddevik - Surffia Norjassa

“Mikä on parasta Norjassa” on kysymys mihin on melkein mahdoton vastata, mutta ehkäpä Hoddevik on yksi monista mahdollisista vastauksista.

Ihana Irlanti: Giant's Causeway pohjoisessa

Koti kutsuu, aina vain, tällä kertaa Pohjois-Irlantikin tuli tutuksi.

Ja tältä näyttää vapaus. Ainakin silloin kun on katsellut maailmaa viikon ajan peiton alta.

Hyvää uutta vuotta 2014 vielä kerran, ja toivottavasti törmäillään Matkamessuilla!

********************

Mikä on Instagram? Ilmainen älypuhelimilla toimiva kuvienjakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Instagramissa siis jaetaan kuvia ja kommentoidaan ja tykkäillään muiden kuvista.

Lähde mukaan! Kirjoita oma postaus aiheesta ”Instagram ja matkailu”, muista mainita ja linkittää ainakin yksi meistä järjestäjistä ja lisää linkki postaukseesi tuohon alla olevaan Linky-linkkien kokoilijaan. Aikaa sinulla on keskiviikkoon asti, ja torstaina lähtee taas uusi kierros käyntiin. Jos sinulla ei ole omaa blogia mutta olet Instagramissa, voit lisätä kuviisi #IGTravelThursday tunnisteen ja näin olla mukana jakamassa kuvallisia matkamuistojasi.

Ohjeet blogaajille löydät täältä, tilaa myös IG Travel Thursday – uutiskirje joka kolahtaa postilaatikkoosi aina keskiviikkoisin.

Previous Post Next Post

22 Comments

 • Reply Katja 02.01.2014 at 3.47

  Aivan mahtava vuosi ja olkoon seuraava vielä mahtavampi! :)

  • Reply satuvw 02.01.2014 at 18.11

   No niinpä, se oli lyhyesti ja ytimekkäästi sanottu! :)

 • Reply tuula 02.01.2014 at 9.00

  Oikein hienoa alkanutta vuotta!

 • Reply kaukokaipuu 02.01.2014 at 9.04

  Aivan mahtava vuosi sulla, ja tosi ihanasti kirjoitettu postaus! Kuvista nyt ei tarvii sanoo mitään, ne kun ovat aina ihan tykkejä.

  Ihanaa ja inspiroivaa seikkailujen vuotta 2014 sulle Satu: oon tosi onnellinen, että IGTT on lähtenyt näin mainiosti käyntiin ja jatkoa seuraa.

  <3

  • Reply satuvw 02.01.2014 at 18.13

   Ha ha, kiitos Nella ihanasta kommentista!!! Ja huh, tälle vuodelle on tiedossa vaikka mitä :)

 • Reply lena 02.01.2014 at 13.16

  Ihanaa uutta vuotta sinne Norjaan! : ) Ihania kuvia ja mukavia muisteloita menneestä vuodesta – toivottavasti ensi vuosikin tuo mukanaan vaikka mitä ihana reissua ja muuta juttua.

  • Reply satuvw 02.01.2014 at 18.14

   Kiitos Lena! Uusi vuosi vaihtui aika rauhallisissa merkeissä mutta tästä se sitten alkaa!! :)

 • Reply Veera Bianca 02.01.2014 at 13.42

  Voi miten ihana postaus ja miten ihana Satu <3 Kiitos itsellesi, tämä prokikis on ollut huippua ja tästä vuodesta tulee huipumpi kun mullakin on vihdoin enemmän aikaa panostaa ja omassakin blogissa puhaltaa muutoksen tuulia :) Pian nähdään messuilla, voi innostuksen määrä!

  • Reply satuvw 02.01.2014 at 18.15

   Hah, kiitos IHANA Veera! Ja kiva että sullakin on tänä vuonna aikaa tehdä vähän muutakin kuin töitä! Nähdään pian!

 • Reply Tiina, Kinttupolulla 02.01.2014 at 14.46

  Kuulostaa jännältä uuden alkaneen vuoden sunnitelmat :) Ja ihana auringontäyteinen kooste menneestä vuodesta!

  • Reply satuvw 02.01.2014 at 18.15

   Aurinkoa on kyllä riittänyt, tai ehkäpä nuo mieluisimmat kuvat ovat juuri niiltä aurinkoisilta päiviltä…. :)

 • Reply Heidi / Auringon alla 02.01.2014 at 17.51

  Tuo kuva Lofooteilta on ihan mielettömän kaunis! Pakko ehkä alkaa suunnittelemaan pientä autoreissua sinne :) Jännää kuulla mitä kaikkea tämä vuosi tuo sinulle tullessaan!

  • Reply satuvw 02.01.2014 at 18.16

   Lofooteille iso KYLLÄ, mulla on hirveä hinku takaisin, mutta vielä on aika lailla kysymysmerkki koska sinne taas selviäisi. Ja uuden vuoden kuulumisista lisää kun suunnitelmat selviävät!

 • Reply maisasofia 02.01.2014 at 18.19

  Ihanaa, että viime vuosi sisälsi noin paljon hyviä hetkiä ja vaikka hommaa riittää pitää toivottaa onnea ja menestystä! Hieno vuosi takana :)

  • Reply satuvw 02.01.2014 at 19.00

   Kiitos Maisa, mielenkiintoinen vuosi varmasti tulossa! :)

 • Reply Heli 02.01.2014 at 23.17

  Onnea uudelle vuodelle ja uusille seikkailuille! Uteliaana odotan lisätietoja niistä uusista työkuvioista, joista olet tainnut mainita ohimennen ennenkin. ;)

  • Reply satuvw 03.01.2014 at 11.30

   Kiitos Heli!! Ja heh, työkuvioista on tullut vihjailtua useampaan otteeseen ja nyt on vielä sellainen tilanne että monta suuntaa ja mahdollisuutta on avoinna, voi olla että tässä käy vielä niin että jännitystä jatkuu elokuulle saakka!

 • Reply Maiju ja maailma on sun 03.01.2014 at 6.47

  Huikea vuosi sinulla takana! Toivottavasti seuraava on vähintäänkin yhtä hieno! Odotan innolla uusia tuulia blogisi puolella!

  • Reply satuvw 03.01.2014 at 11.31

   Minä odotan niitä uusia tuulia enemmän kuin innolla, hieman homma on pois omista käsistä tällä hetkellä mutta toivottavasti pian tapahtuu….

 • Reply Katja 03.01.2014 at 10.16

  Hyvää uuttavuotta sinne Norjaan! Tuokoon vuosi paljon hyviä hetkiä ja uskomattomia seikkailuja tullessaan!!!

  • Reply satuvw 03.01.2014 at 11.32

   Kiitos Katja!! Ja toivottavasti tosiaan seikkailuja riittää! :)

  Leave a Reply