Suomen suurin matkablogiyhteisö

Instagram Travel Thursday: Rakkaudella, Tampereelta

Kotimaanmatkailua parhaimmillaan – paluu omaan kotikaupunkiin! 

Tampere via Instagram I @SatuVW I Destination Unknown

Viikko on taas vierähtänyt aivan hurjaa vauhtia, ja Instagram-kuvilla jatketaan tänäkin torstaina kuten viimeisen parin kuukauden aikana (jos Instagram Travel Thursday on sinulle uusi ilmiö, kurkkaa postauksen lopusta lisäinfot). Tämä viikko oli tosin itselleni kovinkin hiljainen tuolla IG:n puolella, välillä teki aivan mielettömän hyvää pistää puhelin piiloon ja olla vaan, ystävien ja perheen parissa.

Nyt perjantaina meidän Instagram Travel Thursday – porukasta lähtee kymmenen hengen poppoo kohti Tukholmaa ja Pohjoismaiden ensimmäistä Travel Massive – tapahtumaa. Sekä tuosta risteilystä että Travel Massivestä juttua on tulossa lisää ensi viikon puolella, mutta jos sinua kiinnostaa lähtee virtuaalisesti reissuun mukaan, viikonlopun aikana tapahtumaa voi seurailla sosiaalisissa medioissa, kuten Instagramissa seuraavilla tunnisteilla: #Travelmassive #Stockholm #IGTravelThursday.

Ja käykääpä myös katsastamassa meidän muutkin reissulaiset:

Harmillisesti yksi meidän Instagram Travel Thursday – emännistä eli Kaukokaipuun Nella joutui jäämään rannalle työkiireiden johdosta, ja ihan kaikki halukkaat eivät muutenkaan mahtuneet mukaan, mutta ensi kerralla sitten isommalla porukalla!

Tampere via Instagram I @SatuVW I Destination Unknown

Tässä vaiheessa ei muuta kuin kiitos käynnistä ja kuitti täältä Tammerkosken kupeesta, näitä Kehräsaareen johtavia lukkoja katsastaessa kävi mielessä että olisikohan Tampere suomen rakkauden kaupunki…? :)

**********************************

Mikä on Instagram? Ilmainen älypuhelimilla toimiva kuvienjakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Instagramissa siis jaetaan kuvia ja kommentoidaan ja tykkäillään muiden kuvista.

Lähde mukaan! Kirjoita oma postaus aiheesta ”Instagram ja matkailu”, muista mainita ja linkittää ainakin yksi meistä järjestäjistä ja lisää linkki postaukseesi tuohon alla olevaan Linky-linkkien kokoilijaan. Aikaa sinulla on keskiviikkoon asti, ja torstaina lähtee taas uusi kierros käyntiin. Jos sinulla ei ole omaa blogia mutta olet Instagramissa, voit lisätä kuviisi #IGTravelThursday tunnisteen ja näin olla mukana jakamassa kuvallisia matkamuistojasi.

Ohjeet blogaajille löydät täältä, tilaa myös IG Travel Thursday – uutiskirje joka kolahtaa postilaatikkoosi aina keskiviikkoisin.Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply kaukokaipuu 07.11.2013 at 8.33

  Teille tulee aivan mahtava reissu! Nauttikaa siitä täysillä ja toivottavasti minäkin olen sitten seuraavalla reissulla mukana. :)

  Ja hei, tervetuloa lapsuuden kotiseuduille! Mä edelleen haaveilen siitä alamäkifillarireissusta teidän naapuriin. Joku päivä, joku päivä!

  • Reply satuvw 07.11.2013 at 20.59

   Kiitoksia Nella ja ehdottomasti ensi kerralla niin että sinäkin olet reissussa mukana! Ja joo, meille fillaroimaan ensi kesänä. Minäkin pääsen mukaan kun muksut on nyt tehty! :)

 • Reply Annika 07.11.2013 at 9.51

  Kuvarikasta viikonloppureissua! Täällä instagram kuumana seurataan :) Ehkä ensi kerralla itsekin mukana!

  • Reply satuvw 07.11.2013 at 20.59

   Kiitos!! Eiköhän niitä kuvia tule kymmenen mimmin toimesta ihan mukava määrä :) Ja toivottavasti seuraavalla kertaa sinäkin mukana!

 • Reply maisasofia 07.11.2013 at 10.20

  En voi lakata sanomasta kaikkialla, että syksy on sitten kaunis (vaikka täällä alkaa jo talvi olla tuloillaan, -2 näyttää mittari!)… :) Pikapikaa nähdään! :)

  • Reply satuvw 07.11.2013 at 21.02

   Ha ha, niin se vain on! Joskus jopa ne sumuisen utuiset ikävät päivät ovat kameralla kauniita. Ja meillä on kuulemma kotona jo lunta, täytyy varmaan kaivaa sukset esille kun päästään Norjaan. KOHTA NÄHDÄÄN!! JEE! :)

 • Reply Kea 07.11.2013 at 10.47

  Tampereella on kyllä ehdottomasti sitä jotakin… itsekin matkasin sinne usein viikonlopuksi omasta opiskelukaupungistani Turusta. Ja riippumatta kaupungista koti on aina koti ja sinne on aina kiva palata. :)

  Nähdään pian!

  • Reply satuvw 07.11.2013 at 21.02

   Tampereessa on taikaa, niinpä niin :) Huomenna nähdään!

 • Reply Amanda 07.11.2013 at 15.00

  Oijoi, tuli ihan niiden kuuluisien munkkien tuoksu nenään näiden kuvien myötä. :) Nautihan vanhasta kotikaupungista, pian nähdään!

  • Reply satuvw 07.11.2013 at 21.03

   Ne munkit… Olen tällä kertaa vastustanut kiusausta, sunnuntaina tosin ehtisi vielä… Huomenna vihdoin nähdään! :)

 • Reply Tämä viikko 2 | Kotona kaikkialla 07.11.2013 at 15.21

  […] listauksen kullakin viikolla kootuista postauksista. Tämän viikkoisen kokoelman löydät vaikka täältä (itse tekstin alapuolelta). Jos haluat osallistua omalla blogillasi, tutustu tarkempiin ohjeisiin. […]

 • Reply Katja 07.11.2013 at 16.56

  Niin hyvää reissua teille kaikille Tukholmaan! Seuraavalla reissulla minäkin olen toivottavasti mukana. :D
  Ja hei, ihania Suomi kuvia!

  • Reply satuvw 07.11.2013 at 21.48

   Kiitos ja niinpä, seuraavalla kerralla isompi porukka mukaan!

 • Reply Heidi / Auringon alla 07.11.2013 at 18.42

  Ihana tuo lukkokuva :) Tampere on kiva kaupunki, pääsin käväisemään siellä yhden yön elokuussa, kun oli vielä mukavan lämmintä ja kesäistä.

  • Reply satuvw 07.11.2013 at 21.49

   Nuo lukot olivat ilmestyneet tuonne sillalle ihan ”huomaamatta”, ei niitä siellä ollut silloin kun itse vielä varsinaisesti asuin Tampereella. Mutta siitä onkin aikaa…. :)

 • Reply Veera Bianca 07.11.2013 at 19.10

  Mulla on säälittävän huono Tampere-tietoisuus! Olen käynyt Särkänniemellä skidinä ja kerran vahingossa yövyin siellä kun juna matkalla pohjois-ruotsiin petti alta :D

  • Reply satuvw 07.11.2013 at 21.50

   No on kyllä, ei muuta kuin kotimaanmatkailemaan kohti Tamperetta! Siis tämän viikonloppureissun jälkeen mieluiten. :)

  Leave a Reply