Suomen suurin matkablogiyhteisö

Instagram Travel Thursday: Uusia tuttavuuksia ympäri maailmaa

Meidän koko poppoo, mini ja pikku mies mukaan lukien on tällä hetkellä autoreissulla jossain päin Norjaa, suunta on alusta asti ollut erittäin epäselvä ja olemme matkanneet ihan täysin fiiliksen mukaan. Vauhdin ovat määränneet nuo perheen pienimmät joten ihan toiselle puolelle maata (kuten Lofooteille) emme ole selvinneet, mutta maisemat ovat olleet tähän asti aivan huikaisevan upeita. Jos et ole niitä vielä Instagramin kautta nähnyt, kurkkaa täältä viimeisimmät otokset.

Koska tänään mennään taas Instagram Travel Thursday – teeman merkeissä, ajattelin siirtyä omista otoksistani muiden kuviin ja jakaa muutamat lemppareistani tuolta Instagramin maailmasta. Jos et kuulu Instagramin käyttäjiin, ei hätää, voit kuitenkin linkkien kautta kurkata heidän online-galleriansa.

Lo_Paris, Instagram Travel Thursday

Pariisilainen Laurent, eli lo_paris on ikuistanut Pariisin tunnettuja maamerkkejä hieman erilaisista kuvakulmista niin että itse olen inspiroitunut kerran jos toisenkin lähtemään Lillehammer-cityyn katsomaan mitä itse saisin kotikylällä kuvattua toisin. Tosin Lillehammer ei ihan ole Pariisi, mutta inspiraatio ei ole koskaan pahasta!

Laino11, Instagram Travel Thursday

Elaine, eli laino11 on Irlannissa asustava harrastelijavalokuvaaja. Meikäläiselle uppoaa melkein kaikki mitä Irlanti tuottaa, joten ei ole ihme että Elainen kauniit maisema- ja ulkoilukuvat kolahtavat tänne täysillä. Eipähän tarvitse turvautua Guinness-tuoppeihin kun ”koti-ikävä” iskee (jos olet täällä ensi visiitillä, asuin Irlannissa aikoinaan viitisen vuotta), varsinkin kun en koskaan oikein oppinut juomaan tuota Irlannin kansallisjuomaa…

Dusty_outback Instagram Travel Thursday

En tiedä dusty_outbackin takana olevasta Ellasta oikeastaan muuta kuin että hän pitää majaa Australian Queenslandissa. Koska en ole tuolla mantereella koskaan käynyt, seuraan hänen kuviaan uteliaan kiinnostuneena; hänen elämänsä on niin kovin kaukana Norjan arkipäivästä!

Burnningbridges, Instagram Travel Thursday

Yunin, joka kulkee nimellä burnningbridges (ei siis ole kirjoitusvirhe!) kuvia ei ehkä voi niputtaa matkailukategoriaan, mutta en voinut olla häntä mainitsematta. Hänen kuvissaan seikkailee usein tyttö punaisen sateenvarjon kera, ja odotan aina innolla mitä hän on keksinyt tytölleen seuraavaksi seikkailuksi.

Travelita, Instagram Travel Thursday

Travelita, eli Anita on neitokainen joka pitää majaa Sveitsissä ja ikuistaa varsinkin paikallisia maisemia Instagram-galleriaansa. Maisemat vetävät vertoja jopa Norjan näkymille (hih) ja muistuttavat siitä että viimeisestä Sveitsin vierailusta on aivan liian pitkä aika!

Koska meillä matka täällä huonojen nettiyhteyksien ja upeiden maisemien seuduilla jatkuu edelleen, palailen asiaan jossain vaiheessa ensi viikolla kun olemme taas kotona. Ei muuta kuin mukavia matkallisia hetkiä tänään Instagram Travel Thursday – kamppiksen parissa, kurkkaa myös muut kamppiksessa mukana olevat alla olevista linkeistä!

Mikä on Instagram? Ilmainen älypuhelimilla toimiva kuvienjakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Instagramissa siis jaetaan kuvia ja kommentoidaan ja tykkäillään muiden kuvista.

Lähde mukaan! Kirjoita oma postaus aiheesta ”Instagram ja matkailu”, muista mainita ja linkittää ainakin yksi meistä järjestäjistä ja lisää linkki postaukseesi tuohon alla olevaan Linky-linkkien kokoilijaan. Aikaa sinulla on keskiviikkoon asti, ja torstaina lähtee taas uusi kierros käyntiin. Jos sinulla ei ole omaa blogia mutta olet Instagramissa, voit lisätä kuviisi #IGTravelThursday tunnisteen ja näin olla mukana jakamassa kuvallisia matkamuistojasi.

Ohjeet blogaajille löydät täältä, tilaa myös IG Travel Thursday – uutiskirje joka kolahtaa postilaatikkoosi aina keskiviikkoisin.Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Laura 12.09.2013 at 8.14

  Kiitti näistä, tämä oli ihan loistava postaus! Nämä menee kaikki nyt omalle seurantalistalle!

  • Reply satuvw 12.09.2013 at 14.20

   Kiva että löytyi uusia seurattavia! :)

 • Reply kaukokaipuu 12.09.2013 at 9.13

  Komppaan Lauraa, ihan loistava postaus! Täytyy myöntää, että tämä tempaus on aivan huikean hieno juttu. Oon edelleen aivan fiiliksissä!

  • Reply satuvw 12.09.2013 at 14.20

   Niinpä, minä myös! :)

 • Reply lena 12.09.2013 at 12.53

  Etenkin näin Pariisi-fanina tuo ranskalainen herra meni seurantaan. Hieno tempaus tämä kyllä on, kompaten ylläolevia. :) Mukavaa roadtrippia!

  • Reply satuvw 12.09.2013 at 14.24

   Kiitoksia Lena! Nyt on pieni tauko meneillään kun mini vetää sikeitä ja me löydettiin wi-fi :)

 • Reply Veera Bianca 12.09.2013 at 18.29

  Ihana postaus, vähän jotain uutta ja erilaista näihin aiheisiin. Voisin harkita ite samanlaista ensi viikolle ;)

  • Reply satuvw 15.09.2013 at 20.39

   Ehdottomasti! On aina ihanaa löytää uusia mielenkiintoisia seurattavia!

 • Reply maisasofia 12.09.2013 at 21.42

  Tosi hyödyllinen postaus! Pitääpä seurailla kaikkia vinkattuja :)

  • Reply satuvw 15.09.2013 at 20.40

   Kiva että postauksesta oli hyötyä! :)

  Leave a Reply