Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viikko kesää Suomessa

Se oli sitten siinä! Nimittäin Suomen kesä tältä kesää, meille ainakin. Ja ei mitään uutta auringon alla mitä tulee kotimaan (=Tampereen) kohokohtiin.

Tampereen vehreys.

Tampereen kesä I @SatuVW I Destination Unknown

Tampereen kesä I @SatuVW I Destination Unknown

Vanhan tehdaskaupungin kaunis karuus.

Tampere I @SatuVW i Destination Unknown

Tehdaskaupunki Tampere I @SatuVW I Destination Unknown

Tehdaskaupunki Tampere I @SatuVW I Destination Unknown

Järvimaisemat.

Pyynikin maisemia I @SatuVW I Destination Unknown

Hellepäivien pieni perhonen.

Pieni perhonen I @SatuVW I Destination Unknown

Ja pyynikin munkit. Näistä ei pitäisi enää varmaan edes postata kuvia koska kyllähän Pyynikillä tulee käytyä, joka vierailulla. Mutta munkit vaan ovat niin maukkaat kun niistä ei saa edes otettua kuvaa ennen kuin on pakko maistaa pala, joten taas kerran: Pyynikin munkit olkaa hyvä.

Pyynikin munkkikahvit I @SatuVW I Destination Unknown

Nappasin myös puhelimellisen karmeita kuvia ihanista naisista Helsingissä, taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun en muistanut roudata järkkäriä matkalla mukana. Koska asuinpaikkamme vuoksi olen usein ”ihan pihalla” näistä Suomen blogikuvioista, oli tosi mukava tavata muutamia matkabloggaajanaisia ihan livenäkin. Kiitos kivasta illasta Kaukokaipuun Nella, Pingviinimatkojen Milla ja Friolandian Eve!

Maanantaiaamu on valjennut Norjassa sateisena ja harmaana, arki on taas edessä, mutta onneksi mieli on täynnä muistoja kesäisestä Suomesta!

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Uusi Aamu 28.05.2013 at 18.22

  Toivon tuollaisia kuvia saavani itsekin kun loppuviikosta Suomeen päin suuntaan. Englanti kun on antanut odotuttaa kesäänsä…kuten joku paikallinen viime viikolla tokaisikin, että kaikkialla muualla maailmassa on kesä, mutta täällä saataa lunta. Ei ihan oma mielikuvani tästä paikasta, mutta menköön ;)
  Onnea ja jaksamista viime hetkille. Hyvähän se on vähän hengähtää ja kehoa kuunnella. Tarvitse kuitenkin energiaa ja voimaa sen pikku-ihmisenkin kanssa.

  • Reply satuvw 30.05.2013 at 8.52

   Pidän peukut pystyssä että hyviä kelejä riittää Suomeen vielä loppuviikkollakin, täällä Norjassa satelee aamuisin mutta iltapäivisin onkin kesä. :) Englannin säät on kyllä mysteeri, kun itse kävin siellä muutama viikko sitten siirryin Norjan lämmöstä Englannin viileyteen. Olisi luullut asian olevan toisin päin!

   Ja niinpä, ihan hyvä on ottaa rauhassa. Olo on jo parempi, mutta kroppa huutaa lepoa.

 • Reply Amanda 29.05.2013 at 19.22

  Suomiturnee vaikuttais menneen nappiin! Täytyy ehkä ottaa projektiksi noiden Pyynikin munkkien maistaminen, koska usko tai älä – se on vielä kokematta :) Ihanaa nyt jo meneillään olevaa viikkoa sinne! ps. palasin blogimaailmaan, jospa nyt pysyisinkin täällä….

  • Reply satuvw 30.05.2013 at 8.53

   Ihanaa Amanda, vihdoinkin takaisin blogimaailmassa!! Seuraavalla Helsingin reissulla meidänkin pitää treffata :) Ja kyllä, Pyynikin munkit kannattaa laittaa ”must do” listalle.

 • Reply Arnoya Ari 30.05.2013 at 6.13

  Pyynikki ja Tampere, siinä koko lapsuus nääks, mukavat tuokiokuvat. Toivon sinne alas sateettomia päiviä ja samanlaista kesää kuin tähän asti täällä ylhäällä on ollut.

  • Reply satuvw 30.05.2013 at 8.54

   En tiennytkään Ari että olet Tampereen seudulta kotoisin! Ja kyllä tänne se kesäkin on tässä vähitellen tullut, tuossa ylemäpänä sanoinkin että aamuisin sataa mutta iltaisin on kesä. Ihan ihanaa tämä on vaikka vieläkään ei jotenkaan tajua että nyt on kesä alkamassa vaikka kesäkuuta melkein mennään!

 • Reply Mia 23.06.2013 at 21.54

  Suloinen keijuhan se siellä lenteli, ihanat kuvat muutenkin Suomesta :)

  Tsemppiä arkeen!

  • Reply satuvw 24.06.2013 at 10.02

   Kiitoksia Mia, ja hyvinhän tämä arki tässä jo soljuu :)

  Leave a Reply