Suomen suurin matkablogiyhteisö

Loppukiri!

Tarkoituksena oli kirjoitella jotain ihan muuta tähän viikon loppupuolelle, mutta Mini vietti muutaman unettoman illan (=ei omaa aikaa meikäläiselle) ja eilinen me reissattiin kohti Englantia aloittamaan alkavan kuukauden hääputkea. Tiedossa ovat nimittäin neljät häät, neljässä eri maassa kuukauden sisään. Huh…

Siksipä laitan tähän väliin vain pikaisesti muistutuksen matkabloggaajien Travel Blog Awards – kisasta, missä viimeinen äänestyspäivä on maanantai 13.5.

Wina trip with Supersaver!

Suuren suuri kiitos teille kaikille jotka olette äänestäneet, olen aivan suunnattoman ja sanattoman iloinen äänimäärästä! 

Destination Unknown näytti olevan perjantaina sijalla kolme, ja olisi upeata pitää tuo pronssipaikka kisan loppuun saakka. Joten jos et ole vielä äänestänyt ja haluat lähettää yhden äänen tänne suuntaan, ei muuta kuin kipin kapin Super Saverin sivuille. Ja samalla kannattaa kurkata valokuvablogien (go Kaukokaipuu!) ja Aasia blogien (jee VeeraBianca!) kategoriat myös!

Ihanaa viikonloppua, kuten asiaan kuuluu Englannissa ripottelee vettä, mutta eipä tuo menoa haittaa. Muutamia nummien täyttämiä kuvia on varmasti tiedossa taas lähiaikoina… :) 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply