Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tämä on sinulle…

Nimittäin… SUUREN SUURI KIITOS!

Venetsialainen hiekkasydan I @SatuVW I Destination UnknownBlogini selvisi TOP 5-joukkoon tiukassa kisassa Suomen ensimmäisissä Travel Blog Awardeseissa, jihuu!! Ja kuinkas sitten kävikään. Taas äänestetään…. Käy kurkkaamassa viiden kärki tästä, tai tuosta alla olevasta kuvasta, ja jos äänesi lähtee tänne suunnalle olen suuren suuresti kiitollinen, onnellinen, hämilläni ja innoissani. Näin muutaman tunteen mainitakseni. Äänestää voi 13.5. asti.

Wina trip with Supersaver!

 

Parhaan valokuvablogin tittelistä kisaa henkilökohtainen suosikkini täällä Rantapallon puolella Nella Kaukokaipuusta, ja Aasia-blogien puolella ääneni lähti Rantapallon omalle Veera Biancalle. Käykääpä kurkkaamassa nekin!

Olisiko tämä perjantaipäivä voinut olla vielä parempi? Kyllä! Aurinkoinen vapaapäivä kera kului kera ystävien, istuskellen Lillehammerin ”suklaakahvilassa” eli Atelier Kakaossa.

Suklaakonvehdit Lillehammerilaisittain I @SatuVW I Destination Unknown

Ja matkalla kotiin torilta löytyi kala-auto. Siis jätskiauto täytettynä kalalla. Te jotka olette seurailleet blogia pidemmän aikaa olette ehkä muutamaan kertaan kuulleet valitusta kauppojen huonosta kalavalikoimasta. Asumme kalastuksen mahtimaassa mutta tuore kala on kaupoissa korteilla. No, pakastekamaa tämäkin oli, mutta kotiin lähti isot pussit seitä ja lohta. Niillä pärjätään taas hetki ja herttainen kalamies sai hymyn venymään vieläkin leveämmäksi.

Kala-auto Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Jos nyt vielä hieman hehkutetaan niin kuorrutuksena kakun pinnalla oli mieheni paluu kotiin maailmalta, vaikkakin vai hetkeksi. Kotona on kaikunut koko illan Minin ”papa papa papa” kutsut. Taisi pienikin neiti olla onnessaan.

Ennen kuin tämä onnellinen hehkutus menee aivan yli, taidan siirtyä pois koneelta, toivottaa hyvät viikonloput ja palaillaan alkuviikosta!!! Viikonloppu, ensimmäiset grillijuhlat ja auringonpaistetta tiedossa. JIHUUUUU!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply tuula 27.04.2013 at 7.58

    Onnea finaalipaikasta!!! Ja oikein hyvää viikonloppua!

    • Reply satuvw 27.04.2013 at 8.09

      Kiitos Tuula ja ihanaa viikonloppua sinulle myös! Arska ainakin jatkaa paistamistaan… :)

    Leave a Reply