Suomen suurin matkablogiyhteisö

Aamulla kerran…

Näitä kuvia katsoessani sisäisenä soundtrackina soi Pienen pieni veturi:n alkutahdit, luultavastikin siitä syystä että meillä täällä päivittäin tanssitaan vetureiden, Putte Possujen ja Late Lampaiden tahtiin. Kovasti on Spotify:n soitetuimmat soittolistat muuttuneet tässä viime vuoden kuluessa…

Kuvat ottaessani olin kuitenkin kaukana kotoa Lofooteilla, aamulla kerran. Mini on opettanut aikaisiin aamuihin ja kun ennen kello kuutta kurkkasin rorbu:n  (perinteinen norjalainen kalastajien kausiluontoinen asumus) ikkunasta ulos, en voinut enää paeta lämpöisen peiton alle vaan oli pakko painua kameran kanssa ulos kohmettamaan sormet aamun kirpakassa pakkassäässä.

Oli niin kovin kaunista…

Sakrisøy Lofooteilla I @SatuVW I Destination Unknown

Aikainen aamu Lofooteilla I @SatuVW I Destination UnknownAamulinnut Lofooteilla I @SatuVW I Destination UnknownAamu merellä Lofooteilla I @SatuVW I Destination Unknown

Kuvat on otettu pienen pieneltä Sakrisøyn saarelta Lofoottien eteläisestä kärjestä, missä vietin yhden lyhyen yön työreissun lomassa. Ja jos te Instagramin käyttäjät olette ihmetelleet miten niitä pohjoisen kuvia vaan tulee tuutista päivittäin (kuvat näkyvät muuten myös tuossa sivupalkissa), syynä on se että täällä Lillehammerin kupeessa on ollut paluuni jälkeen vaihdellen joko ankean harmaata tai lumisateista. Joten kuvien myötä on mukava paeta takaisin pohjoiseen… :)

Ihanaa alkavaa (keväistä) viikkoa, lumisateesta huolimatta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply