Suomen suurin matkablogiyhteisö

Haussa: Suomen parhaat matkablogit

Huh ja hei. Blogini löytyi keikkumasta juuri alkaneen Supersaver Travel Blog Awards -kisan ”paras matkablogi” ja ”paras valokuvablogi” kategorioista! Kisassa valitaan äänestyksen perusteella parhaat matkablogit kolmesta eri kategoriasta: Paras matkablogi, Paras Aasia-blogi ja Paras valokuvablogi. Mitä enemmän ääniä blogi saa, sitä suurempi mahdollisuus blogilla on päästä finaaliin. Eli jos olen ymmärtänyt oikein, ensin kisataan äänistä, ja sitten tuomaristo valitsee finalistit.

Te jotka olette siellä käyneet jo klikkailemassa, SUUREN SUURI KIITOS! Viime aikoina on tuntunut siltä että bloggailu on jäänyt hieman arjen kiireiden ja jatkuvan matkustamisen jalkoihin, mutta tämä toi aivan ihanan piristysruiskeen alkavaan kevääseen jatkuvaan talveen.

Wina trip with Supersaver!

Jos haluat käydä äänestämässä kisassa, klikkaa itsesi kilpailusivustolle: www.supersaver.fi/kilpailu/blog-awards/matkablogi. Alkukilpailua käydään 23.4 klo 15:00 asti, minkä jälkeen tuomaristo valitsee finalistit. Ja sitten kisataan taas finalistien kesken… Minun blogini virallinen osoitehan on: https://www.rantapallo.fi/destinationunknown/

Ei muuta kuin äänestämään ja olen suunnattoman onnellinen ja iloinen jokaisen tämän blogin saamasta äänestä!

Näistä jännittävän kilpailuhenkisistä tunnelmista ihanaa viikonloppua, täällä lähinnä rentoudutaan työreissurupeaman jälkeen ja ihastellaan mitä luultavammin jatkuvaa lumisadetta…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply kalamuija 13.04.2013 at 16.47

  Pitää käydä äänestämässä:) IHania kuvia Lofooteilta:)

  • Reply satuvw 13.04.2013 at 19.26

   Ihanaa, kiitos Kalamuija! Ja Lofootit, oih…..

 • Reply Sofia 13.04.2013 at 23.55

  Tottakai minä äänestän! Satu voittoon!

  • Reply satuvw 14.04.2013 at 8.04

   Kiitos Sofia! Nämä ”äänestä minua” jutut ovat hieman luonnolle käyviä, mutta kun kerran mukana ollaan niin ollaan sitten kunnolla :)

 • Reply Aurore 15.04.2013 at 18.57

  Onnea kisaan! Blogisi on tosi mielenkiintoinen, monta kertaa olen käynyt lukemassa, mutta nyt vasta jätän puumerkkiä…
  t. Aurore / matka&muisto -blogista

  • Reply satuvw 15.04.2013 at 19.56

   Kiitos ja kiva kun kävit kommentoimassa! On aina mukava kuulla kuka täällä käy lueskelemassa kirjoituksia. Ja täytyypä tulla kurkkaamaan tuo sinunkin blogi!

  Leave a Reply