Suomen suurin matkablogiyhteisö

Takaisin Norjassa ja kohti Kalliovuoria

Viiden päivän hektinen Suomi-kiertue ja viikonlopun rentoutuminen Tampereella ovat ohitse, mutta sunnuntain aamuöinen kotiinpaluu ja aikainen aloitus töissä maanantaina takasivat sen että muutama päivä tässä menee varmasti matkasta toipuessa. Vai pitäisikö sanoa matkoista toipuessa, sillä edellisviikon Berliinin reissukin tuntuu vielä painavan päälle, ainakin mitä tulee töihin.

Mutta niistä viis, sillä välin kun kirjoittelen hitaahkonlaisesti seuraavaa postausta, halusin jakaa tämän upean videon Kanadan kalliovuorista jota olen fiilistellyt aina kun olen vain ehtinyt koneelle.

Eli ei muuta kuin nauttikaahan tekin virtuaalimatkasta Kalliovuorille, palailen blogin ääreen vielä tämän viikon aikana!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply