Suomen suurin matkablogiyhteisö

Talvisia seikkailuita

Viikonloput on pyhitetty meidän suunnalla akkujen lataamiselle. Viikon kiireet unohtuvat hetkeksi ja minäkin yritän pysyä hetken poissa työsähköpostien kimpusta. Parhaiten se tuntuu onnistuvan kun pakkaamme auton täyteen hiihtokamoja ja katoamme kukkuloiden kimppuun.

Suunnitelmista, ja pitkästä viikonlopusta huolimatta emme lähteneet tuulivaroitusten takia kokeilemaan uudestaan mökiltä mökille hiihtoa tänä(kään) viikonloppuna. Sen sijaan kokeilin ensimmäistä kertaa hiihtämistä vuorenrinnettä ylös eräsuksien ja nousukarvojen kera ja nyt kyllä tätä rouvaa vietiin… Vuorten valloitus onnistui ihan uudella tahdilla ja nyt viimeistään se urheilukauppa kutsuu, saa nähdä maltammeko odottaa kevään alennusmyynteihin vai käykö kaupan ovi jo tällä viikolla. :)

Sukset kera karvojen I @SatuVW I Destination Unknown

Tällä kertaa kävimme suksilla kokeilemassa Rutenin huiputusta, täällä on tullut käytyä jalkaisin syksyiseenkin aikaan. Maisemat Jotunheimenin kansallispuiston suuntaan olivat mahtavat jo alkumatkasta.

Jotunheimenin maisemia Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Ja hyvä niin, sillä täällä reissulla riitti myrskytuulta sen verran että ei me ihan ylös asti selvitty. Hyvä jos päästiin puoleen väliin rinnettä… :)

Tuuliset tunnelmat tunturilla I @SatuVW I Destination Unknown

Hiihtoa pulkan kanssa Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Mahtava reissu joka tapauksessa, hymy sanoo sen kaiken!

Hauskaa hiihtoreissulla Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Puiden huomassa oli hyvä hetki hengähtää ja valmistautua viimeisiä alamäkiä varten.

Talvisia metsämaisemia I @SatuVW I Destination Unknown

Hiihtoreissulla Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Ja tuuleton lounaspaikka löytyi tällä kertaa läheisestä vuoristohotellista joka toivotti hiihtoreissulaisetkin sisätiloihin syömään omia eväitä. Koselig!! Eli ihan mielettömän kotoisaa, Norjalaiseen tyyliin.

Evästauko hiihtoreissun jälkeen I @SatuVW I Destination Unknown

Viikonlopun jälkeen fiilikset ovat aivan mahtavat, akut ovat tosiaankin täynnä ja virtaa toivottavasti riittää koko viikolle sillä Berliini ja yhdet maailman isoimmista matkamessuista kutsuvat huomenna. Mitä te muut olette puuhailleet viikonloppuna ja viime viikkoina? Hinku tänne blogin ääreen on kova, mutta elämä on tällä hetkellä sen verran hektistä että jos kerran viikossa saan postauksen aikaan niin yritän itse olla tyytyväinen. :)

Aurinkoisia talvipäivien jatkoja!! Vai onko jossain jo kevät…? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Maarit 04.03.2013 at 13.30

  Oi, Jotunheimen! Oliko tuolla ihan vedettyjä latuja vuorille ja rinteille? Kesäreissuja sinnepäin suunnitellut mutta talvilomailukin kiinnostaisi ihan tavallisilla suksilla. Maisemat hiukan jylhemmät kuin Suomen Lapissa :) hienoja kuvia!

  • Reply satuvw 04.03.2013 at 20.17

   Latuja löytyi metsiköstä, ja sitten vuorelle mentiin ilman, mutta tällä reitillä oli ilmeisesti mennyt moottorikelkkoja sen verran että ylöspäin oli melkein ”moottoritie”. Paikoitellen latuja menee korkeallekin, mutta useimmiten tietä näyttävät kepit. Ja sitten rämmitään hangessa… :)

 • Reply kalamuija 04.03.2013 at 17.05

  Ihana fiilis kuvissa:) Parhautta:) Mekin oltiin Saariselällä viikonloppu ja se meni ulkoillessa. IHanaa!

  • Reply satuvw 04.03.2013 at 20.18

   Oi, Saariselkä, itse olen siellä suunnalla ensi viikolla! Työreissulla tosin. Ulkoilulliset lomat ja viikonloput on kyllä ihania, riittää virtaa taas hetken… :)

 • Reply Amanda 04.03.2013 at 19.54

  Nää kuvat sai taas aika konkreettisesti muistamaan / ajattelemaan, että tässä Suomen kolkassa ei tosiaan tule loppuikää vietettyä. Kiitos siitä! Hyvää matkamessureissua :) Ja kun nyt kysyit, niin tänne kuuluu sairastelutauon jälkeen kiipeilyä JEE, ja parin viikon päästä myös Berliini -toinenkin JEE!

  • Reply satuvw 04.03.2013 at 20.20

   Hih, hyvä jos kuvat auttoivat inspiraatiossa!! :) Ja kiitos, huomenna on aikainen aamulähtö ja tiukkaa ohjelmaa seuraavat 4pv. Huh…. Mutta ihanaa kun olet päässyt kiipeilemään ja toivottavasti sinulla on Berliinissä enemmän aikaa kuin minulla!

 • Reply ekaterina 04.03.2013 at 21.05

  Juuri tästä haaveilin tänään!

  • Reply satuvw 04.03.2013 at 21.07

   Niin minäkin :) Toivottavasti ensi viikonloppuna taas…

 • Reply Arnoya Ari 06.03.2013 at 17.15

  Hyvä laataamo sinulla ja teillä siellä päin.

  • Reply satuvw 07.03.2013 at 6.36

   Kyllä! Tässä yhteydessä ”hyvä ja halpa” menevät mukavasti käsi kädessä :)

 • Reply Kiira 07.03.2013 at 1.45

  Teidän tyttö on niin suloinen. Aivan ihana. :)

  • Reply satuvw 07.03.2013 at 6.37

   Oi, kiitos! Ja ylpeä äiti tietenkin yhtyy tuohon (melkein) täysin, suurimman osan ajasta hän onkin… :)

  Leave a Reply