Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kohti valoa

Havahduin menneellä viikolla talvikoomasta johon olen viime aikoina hiljalleen vaipunut, ja tajusin että enää ei ollutkaan niin kovin pimeää kun ajelin työmatkaa aamuvarhaisella ja  iltamyöhään.

Talvinen-auringonlasku-Norjassa

Mutta talvi ei silti ehkä ole aivan ohitse…

Talvi Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

…ja pieni punainen eskimokin jaksaa kinuta ulos tutkimaan lumikinoksia ja kokeilemaan miltä lumen narske saappaiden alla kuulostaa. Yleensä ulos on päästävä heti kun sieltä on tultu sisälle. Mutta en valita. Parempi näin kuin ilta TV:n tai tietokoneen ääressä!

Pieni talvinen vaeltaja I @SatuVW I Destination Unknown

Niin paljon kuin talvesta nautinkin, ajatukset ovat ihan täysin keväässä ja kesässä. Kipakat aamupakkaset ja kylmässä autossa värjöttely arkiaamuisin lähinnä rasittaa, vaikka parhaat ”pääsiäiskelit” (påskevær norjalaisittain) ovat vielä edessäpäin.

Talvi Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Meillä on vielä tekemättä uusi yritys ”mökiltä mökille” hiihdossakin, se on toivottavasti edessä ensi viikonlopulla jos vain kelit pysyvät yhtä mahtavina kuin nyt, ja meidän pieni neiti ei saa tartuntaa tarhassa kiertävästä vesirokosta (jos ja jos ja jos)…

Näistä ihanan talvisista mutta kevättä odottavista tunnelmista mukavaa viikon alkua, valoa kohti mennään (vihdoin)!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Amanda 25.02.2013 at 9.14

  Kyllä, ehdottomasti valoa kohti mennään! Toivon mukaan pääsette yrittämään mökiltä mökille-hiihtoa vielä uudelleen. Täällä tuli otettua ilo irti auringonpaisteesta, pienestä pakkasesta ja lumesta, ja nyt vietäkin aikaa vällyjen välissä kuuman juoman kanssa… Terkut Norjaan!

  • Reply satuvw 25.02.2013 at 21.17

   Voi, toivottavasti ei ole flunssa iskenyt! Pikkupakkaset ja auringonpaiste on kyllä ihan parhautta, vaikka välillä vähän talvesta valitankin…. :)

 • Reply Heli 25.02.2013 at 22.31

  Minäkin huomasin itse asiassa tänä aamuna, ettei seitsemän jälkeen ole enää pimeää. Tosin sitä pimeyttä ovat aiheuttaneet viime aikoina myös pilvet, mutta tänään oli aurinkoista.
  Tuleekohan tuosta ministä samanlainen ulkoilmaelävä kuin vanhempansa? ;)

  • Reply satuvw 25.02.2013 at 22.50

   Meillä on arska paistanut kovasti viime päivät (ja koko viikon), toimiston ikkunasta auringonpaistetta on mukava katsella :) Ja saa tosiaan nähdä, voi olla että mini joko ihastuu ulkoilmaelämään tai sitten hänelle tulee inhoreaktio koko outdoor-elosta…

 • Reply kalamuija 26.02.2013 at 18.03

  Ihana pieni punainen tytteli:) Ja onnea uuteen yritykseen!
  Kevat saisi jo tulla. Olet ihan oikeassa:)

  • Reply satuvw 26.02.2013 at 19.15

   Kiitoksia! Ja kyllä, kevättä odotellessa… :)

  Leave a Reply