Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vauhdikasta uutta vuotta!

Maisemia Kvitfjelliltä I @SatuVW I Destination Unknown

Hieman haikein mielin sanon hyvästit varsinkin juuri päättyneelle joululomalle, ja muistelen lämmöllä hyvinkin vauhdikasta viime vuotta. Vaikka tällä kertaa vietimmekin juhlapyhiä kaukana perheestämme, pieni kotimme täällä Norjassa täyttyi läheltä ja kaukaa tulleista ystävistä ja nyt vieraiden palatessa koteihinsa, täällä on oudon hiljaista. Minikin tuntuu ihmettelevän missä kaikki oikein ovat.

Kvitfjell-hiihtokeskus Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Ikävämmällä osastolla lumivyöry nappasi joulupyhinä mukaan ystävämme, joka nyt onneksi toipuu huimaa vauhtia kovasta kyydistä. Onnettomuuden vuoksi meillä on ollut seuranamme pieni minin ikäinen poikalapsi joka on taannut vielä normaalia kovemman vauhdin. Päivin ja öin.

Kvitfjell-laskettelukeskus Norjassa I @SatuVW I Destination UnknownMaisemia Kvitfjell-hiihtokeskuksesta Norjasta I @SatuVW I Destination Unknown

Vuosi 2013 lähtee siis käyntiin vauhdilla, reissuja riittää yksin tai kaksin kappalein per kuukausi ainakin kesään asti ja hieman uusia kuvioitakin on tiedossa tälle vuodelle. Niistä lisää kunhan suunnitelmat selkiävät! Syksylle on joka tapauksessa suunnitteilla pitkästä aikaa ”suuren suuri” reissu ainaisen Euroopan koluamisen rinnalle. Lopullinen kohde ei vielä ole selvillä mutta päivälliskeskusteluissa on mainittu ainakin Uusi-Seelanti, Meksiko, Panama ja Karibia. Jännää!!!

Maisemia Kvitfjell-hiihtokeskuksesta Norjasta I @SatuVW I Destination Unknown

Uudelle vuodelle toivon lähinnä aikaa. Sitä että osaisin sanoa joskus myös ”ei” ja ehtisin istahtaa rauhassa teekupposen ääreen kavereiden kanssa useamminkin. Talvisia seikkailuita varten hakusessa ovat ainakin eräsukset ja lumilautakin saattaa vielä tässä talven aikana vaihtua reilun viidentoista vuoden jälkeen suksiin. Tarkoituksena olisi myös pitkästä aikaa ehtiä seurailemaan mitä muiden bloggareiden blogien puolella on tapahtunut, eli älkää ihmetelkö jos en ole pitkään aikaan käynyt kommentoimassa, kohta täältä taas tullaan.

Kvitfjell Skicafe Norjassa I @SatuVW I Destination UnknownKvitfjell Skicafe Norjassa I @SatuVW I Destination UnknownKvitfjell Skicafe Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Vuoden ensimmäinen (työ)reissu on edessä jo muutaman viikon päästä kun sekä minä että mini matkaamme tammikuun puolessa välissä kohti Helsinkiä Matkamessuille. Lippuja on tulossa arvontaan ensi viikon alusta, joten käykääpä kurkkaamassa täällä suunnalla silloin jos liput kiinnostavat.

Mutta tässä vaiheessa ei muuta kuin vauhdikasta ja ihanaa alkavaa vuotta sinulle, ja nähdäänkö tammikuussa Matkamessuilla? :) 

Kuvat ovat tämän viikon lautailureissuilta melkein-kotikeskuksesta Kvitfjellistä. Näillä keleillä toimistoon paluu tuntuu innostavasta työstä huolimatta hieman tukalalta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Amanda 03.01.2013 at 6.45

  Onneksi ystäväsi toipuu. Ja iloisempiin aiheisiin; kyllä ilman muuta nähdään matkamessuilla! Sun vuoden suunnitelmasi kuulostavat kyllä erinomaisilta ja jään jännäilemään, mikä suurempi reissu sieltä onkaan tulossa :) Ps. Mini näyttää kasvaneen ihan hurjasti!

  • Reply satuvw 03.01.2013 at 20.52

   Ihanaa, matkamessuilla nähdään!!! :) Itseäkin jännittää mitä syksy tuo tullessaan ja mini on tosiaan kasvanut kovaa vauhtia, tuo tukkapehko tekee neidistä jo ihan pikkutytön näköisen.

 • Reply kaukokaipuu 03.01.2013 at 7.25

  Huh, onneksi ystäväsi toipuu ja kaikki on siltä osin hyvin. Ikävä uutinen, mutta hyvin herättelevä – ihan meillekin. Pidetään siis mielessä, kun pian lähdetään Sveitsiin laskemaan.

  Ja noin muuten: ihania kuvia! Ja vielä parempia reissusuunnitelmia! Mahtavuutta! Nähdään varmasti tulevilla Messuilla, eiks je :)

  • Reply satuvw 03.01.2013 at 20.54

   Jee jee, matkamessuilla nähdään!! Ja ottakaa varman päälle Sveitsissä, täällä suunnalla on tänään taas ollut yksi kuolonuhri lumivyöryssä, tällä kertaa tosin jääkiipeilijä. Kurjaa ja hurjaa…

 • Reply Veera Bianca 03.01.2013 at 18.49

  Hui, onneksi ystäväsi toipuu. Tsemppiä!

  Harmi että itse missaan matkamessut, mutta ehkä hongkongissa oleminenkin käy :D

  • Reply satuvw 03.01.2013 at 20.54

   Hmm, Hongkong vai Matkamessut, taitaisi omakin vaakakuppi kääntyä sinne Hongkongin suunnalle! Kaveri pääsi tänään pois teholta, elämä voittaa taas! :)

 • Reply kalamuija 04.01.2013 at 10.07

  Oi kamala. Onneksi ei ystävällesi käynyt pahemmin!
  Hyvää alkavaa vuotta myös teille. Jännityksellä odotan uusia uutisiasi.
  Ja josko arpaonni suosis ja saisi hyvän syyn lähteä taas suomeen:)

  • Reply satuvw 04.01.2013 at 12.07

   Niinpä, noita lumivyöryonnettomuuksia on tässä joulunpyhien aikaan ollut aivan liikaa….

   Ja uutisia tulee tosiaan heti kun vaan kuviot ovat selvillä, hetki saattaa vielä mennä… :)

   Ja hei, Matkamessut on hyvä syy lähteä Suomeen vaikka arpaonni ei osuisikaan kohdille!!

 • Reply tuula 04.01.2013 at 14.57

  Hyvää alkanutta vuotta teillekin!
  Ihana kuva Ministä :).

  • Reply satuvw 07.01.2013 at 11.55

   Kiitos Tuula ja samaa sinne!

 • Reply Heli 04.01.2013 at 22.15

  Hyvää uutta vuotta! Odotan jo mielenkiinnolla uusia matkakertomuksia :)

  • Reply satuvw 07.01.2013 at 11.56

   Ha ha, niin minäkin! Onhan tässä oltukin jo hetki paikoillaan… :)

 • Reply Milla - Pingviinimatkat 05.01.2013 at 9.36

  Huh, onneksi ystäväsi toipuu pikavauhtia!
  Meidän on tarkoitus päästä messuille torstaina, sillä perjantaina olen työreissulla myöhään yöhön ja loput viikonlopusta poissa maasta :) Jos olet kulmilla jo tortaistaina, niin toivottavasti tavataan!

  • Reply satuvw 07.01.2013 at 11.58

   Niinpä. Kyllähän siinä jotain kuukausia menee että hän on lähellä alkuperäistä kuntoa mutta suurimmat ongelmat on selätetty. Huh.

   Ja kyllä, olen messuilla torstaina, juoksen työtapaamisissa mutta varmasti aikaa jää hieman myös muuhun. Olisi ihana tavata!! :)

 • Reply Reeta / Les! lue! 06.01.2013 at 13.25

  Panamassa olen käynyt itse, vaikkakin yhyesti. Pidempään olin Costa Ricassa ja Nicaraguassa, suosittelen! Mutta jos nyt olisin itse lähdössä, niin valitsisin kyllä Uuden-Seelannin! :-D

  Toivottavasti ystäväsi paranee pian!

  • Reply satuvw 07.01.2013 at 12.02

   Oi, nuo ovat kaikki niin kovin eksoottisia ja kaukaisia paikkoja minulle, miehen kanssa päätettiin että yritämme vuosittain käydä edes yhdessä uudessa paikassa ja vaikka joka vuosi ei ehkä pystykään lähtemään kaukomaille, niin Costa Rica ja Nicaragua kiinnostaisivat kovasti myös…. Uusi-Seelanti on kyllä aika vahvoilla, ystävät ovat lähdössä sinne pienten lasten kanssa useammaksi kuukaudeksi joten olisi mukava reissata porukalla plus tehdä juttuja välillä kaksin mieheni kanssa kun lastenvahdit löytyisivät läheltä. :) Mutta jos lähdemme kohti Panamaa niin kyselen sinulta sitten vinkkejä!!

  Leave a Reply