Suomen suurin matkablogiyhteisö

Takaisin työmaalla

Näin nopeasti tämä reilu vuosi sitten vierähti, juuri hetki sittenhän jäin syksyiselle kesälomalle ja siitä suoraan äitiyslomalle, ja tänään löysin itseni istumassa työpöydän äärestä tutusta toimistosta. Olo oli hieman epätodellinen, kaikki oli niin tuttua mutta samalla tunsin itseni vierailijaksi, varsinkin kun aamuhämärissä saavuin ensimmäisten joukossa työmaalle. Mutta tästä se taas lähtee, alkuvuodelle työreissuja on jo iso kasa ja niistä ensimmäinen Suomeen Matka-messuille. Jee!

Talvi Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Paluu työelämään on kuitenkin pehmeä, teen nyt alkuunsa vajaata viikkoa hommia koska virallisesti äitiyslomaakin on vielä hieman jäljellä, ja kohti helmikuuta sitten tahti kiivastuu ja viikkotyöpäivien määräksikin tulee taas viisi. Meillä kotona päiväjärjestys on aika uudenlainen, nyt minä olen se joka on ensimmäisenä aamulla ylhäällä hakemassa miniä nukkumatin valtakunnasta pimeyden vielä vallitessa. Ja takaisin kotona olemme vasta kun aurinko on taas laskenut.

Maihaugenin museo Lillehammerissa I @SatuVW I Destination Unknown

Olen aikaisemminkin maininnut pienestä saksalaisesta sisälläni joka haluaisi järjestystä bloggaamiseenkin ja tässä syksyllä olen miettinyt erilaisia vaihtoehtoja, mutta katsotaan minkä verran omaa aikaa tässä töiden alkaessa jää ja miten yöt sujuvat minin kanssa. Skimbacon puolella kirjoittelen kuitenkin aina tiistaisin, ja enkku-versio blogistakin päivittyy tasaisen tappavaan tahtiin kerran viikossa yleensä maanantaisin tai tiistaisin. Täällä haluaisin käydä kirjoittelemassa pari-kolme kertaa viikossa, mutta kuten sanottu, katsotaan miten tässä käy!

Joulumarkkinat Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Kuvat ovat muuten Lillehammerin ulkoilmamuseosta Maihaugenista missä kävimme viikonloppuna joulumarkkinoilla. Pakkanen paukkui ja osittain kai sen vuoksi ostoksiksi tarttuikin mukaan lämpöisiä tumppuja, villasukkia ja kaulahuivi, vaikka kotona vastaavia odotti iso kasa…

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille, minä lähden tästä päiväkodin kautta kohti toimistoa ja toivon että mini alkaisi taas nukkumaan yöunensa keskeyttämättä! Nimimerkillä hieman väsynyt äiti tässä terve… :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply kalamuija 04.12.2012 at 8.02

  Tsemppiä arkeen.
  Ja hyvä te. Noin sitä pitää kannattaa markkinoilla myyjiä jotka jaksavat sukkia väsätä pitkin vuotta. Kivoja kuvia!
  Tuota en odota yhtään. Siis tuota, että vauva pitää viedä pimeeseen kylmään aamuun. 2 lapsen kanssa tuo eletty… ja taas kohta edessä. Mutta onneksi teillä pehmeä alku. Koska matkamessut?

  • Reply satuvw 04.12.2012 at 20.43

   Kiitos!! Ja nuo markkinat ovat kyllä ihanat, suurin osa myytävistä jutuista on käsityötä. Ja joo, onhan tämä hieman erilaista arkea nyt… :)

   Matkamessut alkavat 17.1, oletko tulossa? :)

   • Reply kalamuija 05.12.2012 at 23.13

    Ois kiva tulla. Mutta reissataan takaisin NOrjaan 3.1 eli tuskin noin pian tänne tulon jälkeen pääsen taas Suomeen:(

    • Reply satuvw 06.12.2012 at 23.00

     Harmi!!! :( No jokin toinen kerta sitten!

 • Reply tuula 04.12.2012 at 9.37

  Hienoa, että pystyt aloittamaan kevyemmin töissä. Siitä sitä sitten tottuu koko perhe uuteen rytmiin.

  Minäkin käväisin sunnuntaina siellä Maihaugenin pakkasissa. Oli vaan niin hirvittävän kylmä, ettei oikein jaksanut kierrellä. Sanoinkin parille myyjälle, että villatuotteiden kauppa menee varmaan hyvin tällä kertaa ja niin he myöntelivätkin :).

  • Reply satuvw 04.12.2012 at 20.44

   Oli tosiaan kylmä!!! Me kyllä kierreltiin jonkin aikaa, pysähdyttiin aina välillä kahville ja pullalle :) Mutta pakkanen taisi hieman vaikuttaa kävijämääriin, ainakin tuntui siltä että paikalla ei ollut aivan yhtä paljon ihmisiä kuin viime vuonna.

  Leave a Reply