Lontoota ja matkamarkkinoita

by satuvw on 09.11.2012 · 2 comments

Alkuviikosta lähettelin jouluisia terveisiä Lontoosta ja nyt olen selvinnyt takaisin tänne Devonin nummille perheen pariin. Mini ja mies pärjäsivät mainiosti muutaman päivän ilman meikäläistä ja pienestä kalvavasta ikävän tunteesta huolimatta minun ja mininkin ero sujui kivuttomasti. Näin sitä pikkuinen (ja äiti!) kasvavat…

Muistoja Lontoosta I @SatuVW I Destination Unknown

Junamatkalla Exeteristä Lontooseen maa oli peittynyt valkoiseen lumipeitteeseen ja lunta tuprutti lisää tasaiseen tahtiin. Lontoossa aurinko kuitenkin paistoi, ainakin aamuisin. Päivät menivätkin sitten messuhallissa auringonlaskuun asti joten tällä reissulla Lontoon tutkiminen jäi hyvin vähiin. Ensi kerralla sitten!

Muistoja Lontoosta I @SatuVW I Destination Unknown

Nämä messut olivat siitä erilaiset että yleensä teen hommia työpaikkani messuosastolla näillä Lontoon ja Berliinin kansainvälisillä messuilla. Tänä vuonna olin kuitenkin vielä äitiysloman ansiosta niin sanotusti ”vapaalla” ja paiskin töitä lehdistöpassi kourassa Skimbacon asialla.

World Travel Market 2012 I @SatuVW I Destination Unknown

Jos olet käynyt Helsingin Matkamessuilla (tulossa muuten taas 17-20.1.2013), kerro kymmenellä tunnelma, osastot ja karnevaalimeininki ja sitten aletaan olla lähellä World Travel Market:in tunnelmaa. Varsinkin Aasian ja Etelä-Amerikan osastot loistivat komeudellaan ja kyllä täytyy tunnustaa että matkakuumehan siinä iski.

World Travel Market 2012 I @SatuVW I Destination Unknown

Mainitsin viime talvena Suomen ja Norjan taistelusta revontulista, ja täällä Englannissa voiton on tainnut viedä kotiin Norja. Revontulet loimusivat niin Norjan osaston videoilla kuin katukuvassakin, Suomen vetäessä hieman vaatimattomampaa linjaa.

Norjan revontulet Lontoossa I @SatuVW I Destination Unknown

Mutta näin on tosiaan nämäkin messut vedetty kunnialla läpi, päivät ovat olleet hurjan pitkiä mutta sitäkin antoisampia ja Skimbacon tienoilta kuuluu varmasti kaikenlaista uutta ja jännittävää ensi vuoden aikana! Karnevaalitunnelma jatkuu tavallaan nyt viikonloppunakin kun mieheni järjestämä tapahtuma ”The River’s Source” pyörähtää käyntiin illan hämärtyessä. Kotona sen sijaan kuulemma juhlistetaan tänä viikonloppuna hiihtokeskusten aukeamista joten ensi viikolla pääsee voitelemaan suksia ja testailemaan lumilaudan liukumista. Jee!

Kuten kuvista huomaa, tällä kertaa kourassa oli vain rakas iPhone. Kunnollisia kuvia tulossa taas tulevissa postauksissa!

{ 2 comments… read them below or add one }

KatiC marraskuu 9, 2012 15.29

Niin ne äidit tosiaan oppii… Ja lapsi ei huomaakaan, että olit poissa:) Teidän englannin lapsenvahtikuviot kuulostaa tutulta.

Vastaa

satuvw marraskuu 9, 2012 19.12

No niinpä, minillä ei ollut kuulemma mitään ongelmia olla ilman äitiä :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: