Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kaksi päivää kotona

Kunnianhimoiset suunnitelmat eivät ole täällä suunnalla mitään uutta, mutta tässä ei tainnut olla mitään järkeä. Parin kuukauden reissurupeaman jälkeen minä ja mini lensimme lauantaina kotiin Norjaan ja tänään iltapäivällä meidän kahden olisi tarkoitus jo lähteä ajamaan kohti Ruotsia, ja sieltä huomisella aamulautalla Suomeen. Sitä ennen pitäisi käydä vaihdattamassa autoon kesärenkaat vanteineen, tapaamassa neuvolan tätiä, selvitä Norjan veroilmoituksen kiemuroista, piipahtaa vauvauinnissa kun meillä on muutenkin mennyt melkein koko kurssi ohi suun (nyyh) ja hoidella kaikenlaisia arkisia asioita mitä parin kuukauden reissun aikana kertyy. Ja listalla on tietenkin myös seuraavaa parin kuukauden reissua varten pakkaaminen. Joten ehkä nyt olisikin hyvä aika irrottautua koneesta ja lähteä tositoimiin, pitäkäähän peukkuja että ajomatka menisi meiltä kahdelta sujuvasti. Vauhdikasta alkavaa viikkoa sinne ruudun toisellekin puolelle, seuraavan kerran kuullaan Suomen suunnasta, taas!

Tässä taisi käydä juuri näin…

Ja hei, ei täällä mitään lunta ollutkaan, kevät tulee kohisten myös Norjaan! Ja jos huomaatte minun joskus vielä mainitsevan ”pikaisista visiiteistä” tai kertovan meidän menevän ”kotiin hetkeksi”, saatte luvan kyseenalaistaa reissusuunnitelmat ja muistuttaa vaikka tästä tämänkertaisesta matkasta…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply