Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissupaku herää henkiin

Varma alkavan kevään merkki meidän perheessä? Täyteen pakattu reissupaku ja kaksi innokasta matkustajaa. Numero kolmonen kulkee vielä matkassa halusi sitten tai ei, mutta aikas tyytyväiseltä minikin vaikutti maisemien vaihtumiseen ja retkeilyelämään. Pientä harjoituksen puutetta oli kuitenkin ilmassa ja seuraavalle reissulle mukaan lähtevät myös tulitikut, mukit ja viinipullonavaaja (ehdoton). Säät olivat välillä hieman arktiset joten nyt on ihana nauttia kuumasta suihkusta ja takkatulen loimusta kotosalla Sloveniassa. Ja aikahan kuluu sopivasti mm. seuraavaa reissua suunnitellessa! Edit: tuon kuvagallerian saa auki kuvaa klikkaamalla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Miltsu 18.04.2012 at 12.58

  Hauska toi teijän reissupaku. Mikäs sillä matkustellessa :)

  • Reply satuvw 18.04.2012 at 15.49

   Niinpä! :) Harmi vaan kun mieheni ilmoitti pakun jäävän kesäksi tänne etelään, Norjan festari- ja muut reissut mennään sitten teltan voimin. Käyhän se niinkin.

 • Reply kalamuija 18.04.2012 at 22.25

  Huippu toi paku! Makin ehdotin miehelle, etta vaihdetaan meidan auto matkailuautoon kesan ajaksi:) Se olis niin helmi. Koti kulkis mukana:) Ja tuossa matkalla tuonne etelaan on paljon kivoja paikkoja joissa vois pysahdella.

  • Reply satuvw 19.04.2012 at 9.31

   Niinpä, teillä olis kyllä tosi hieno reissu sieltä pohjoisesta pääkaupunkiseudulle matkailuautolla! Ja kuten tuossa ylemäpänä kommentissa harmittelin, paku ei tule meidän mukana Norjaan tänä kesänä. Nyyh… :(

 • Reply Anna 19.04.2012 at 10.11

  Pakulla reissaaminen on kyllä paras tapa matkustaa! Täytyykin kokeilla seuraavalla kerralla Euroopassa. :) Tuoko pikkuisen kanssa pakussa matkustaminen mitään uusia haasteita matkaan?

  • Reply satuvw 19.04.2012 at 13.48

   Kyllä, ihan ehdoton! :) Tuosta vauvan kanssa matkustamisesta onkin pitänyt tehdä postausta mutta en ole ”ehtinyt”. Meidän vauvan kanssa ei ole tullut mitään suurempia haasteita, tai sitten me ollaan vaan mukauduttu tilanteeseen niin että niitä haasteita ei edes huomio. Mutta ehkä sellainen suurin muutos on se, että aikaa on varattava hieman enemmän, varmuuden vuoksi. Jos pienellä on nälkä niin sitä ruokaa on saatava just nyt ei eikä ihan kohta. Ja tietenkin iltariennot ovat hieman erilaisia kuin ennen… Meidän mini vetelee sikeitä yleensä jo seiskan maissa joten sitten me hengaillaan siinä pakun ympäristössä. :) Eipä tuo tosin ole aina niin tarkkaa, meillä oli ystäviä kylässä alkuviikosta ja kävimme ulkona syömässä petiajan jälkeen, ja ihan hyvin tuo pieni kulki mukana. Eli reissaaminen kyllä onnistuu aika lailla niin kuin aikaisemminkin.

 • Reply rva ruusunen 19.04.2012 at 10.21

  Aivan mainio! Oon kyllä semisti kade, olis ihanaa omistaa tuollainen itsekin :) Sillä on varmaan ihan huikeeta reissata!

  • Reply satuvw 19.04.2012 at 13.49

   Kyllä! Melkein tekisi mieli pistää oma autokin vaihtoon ja hankkia pikkupaku mikä olisi aina mukana. :) Tosin ajoasennot yms on pakussa aika lailla huonompiakin kuin henkilöautossa, joten varsinkin pitkät ajopätkät on eri lailla rankkoja kuin pienemmässä kulkupelissä.

  Leave a Reply