Suomen suurin matkablogiyhteisö

Koskien kohinaa pääkaupunkiseudulla

Suomessa asustavat saattoivatkin lukea, nähdä tai kuulla viikonlopun koskiriennoista pääkaupunkiseudulla, mutta tässä vielä Nelosen videopätkää aivan mahtavasti medianäkyvyyttä saaneesta Suomen suurimmasta koskimelontatapahtumasta iceBREAK-kisasta. Minulta on tämä tapahtuma jäänyt käymättä jo useampana vuotena ulkomailla oleskelun vuoksi, mutta ehkä sitä vielä joskus on Helsingissä oikeaan aikaan. Oliko kukaan (ei-meloja) katsomassa kisoja koskenrannoilla?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply rva ruusunen 17.04.2012 at 12.02

    Ei ollut, mutta tsekkasin kyllä uutisista. Looking good! :)

    • Reply satuvw 17.04.2012 at 12.27

      Niinpä! Harmittaa kun kaikkeen ei ehdi ja pääse mukaan mutta mikäs täällä etelässäkin ollessa! :)

    Leave a Reply