Suomen suurin matkablogiyhteisö

Munkki päivässä

”Munkki päivässä pitää nutturan löysällä”
Pyynikin näkötornin kahvila

Munkkikahvilla Pyynikillä

Testattu on ja toimii, ja johan helpotti! Myös pieni ”tauko” nettimaailmastakin teki ilmeisen hyvää, bloggaamisestakin voi näköjään stressata. Vaikka eihän niitä postauksia tarvitse joka (arki)päivä puskea ulos, eihän, vaikka pää pursuaisikin ideoista? Jatkossakin päivityksiä tulee varmasti tasaisen tappavaa vauhtia, mutta ei kuitenkaan ihan joka arkipäivä. Pieni sisäinen saksalaiseni haluaisi tosin järjestystä arkeen ja päivityksiä aina vaikka maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, mutta unohdetaan suorittaminen, jookos (ehkä)…?

Hyvä seura, parempi mieli. Suomalais-støläinen ja pian Islannista käsin vaikuttava kalamies Avletto löytyi yllättäen Tampereelta. 

Hyvä seura parempi mieli

Hyvä seura parempi mieli

Nyt on sitten asiat pistetty tärkeysjärjestykseen ja listan yläpäässä keikkuvat perhe, treenit melontoineen ja nukkuminen.  Univelkoja onkin tässä viime päivinä kuitattu opettelemalla päiväunien ottoa ja aikaisin nukkumaanmenoa (fail…). Ja tätä ihanaa hyvän olon tunnetta pönkittää myös se, että meidän perheen potilas on toipumassa hurjaa vauhtia joten minä ja mini voimme hyvillä mielin lähteä jatkamaan matkaa ja lentää kohti lämpöisempiä vesiä viikonloppuna. Täältä tullaan etelä!

Ja kiitoksia Tuulalle jolta lennähti tänne suunnalle Kaunis blogi haaste ja Siniseen Huvimajaan mistä sain hyvän mielen haasteen. Olen tehnyt vastaavat haasteet jo aikaisemminkin, pienehköjä blogeja listasin helmikuussa ja hyvää mieltä tuottavia asioita mietin maaliskuun alkupuolella. Joten en tässä yhteydessä näitä nyt toista, mutta kovasti iloa ja intoa arkeen ja bloggaukseen toivat nämä molemmat! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply rva ruusunen 04.04.2012 at 8.20

  Voi että miten mukava tapaaminen! Kyllä olis kelvanneet munkkikahvit mullekin :)

  • Reply satuvw 04.04.2012 at 10.18

   Taisit nauttia samoihin aikoihin Prahan gourmet-elämyksistä!! :) Mutta ei muuta kuin nokka kohden Tamperetta, me tullaan tänne TAAS hieman myöhemmin keväällä!

 • Reply Saana 04.04.2012 at 11.40

  Ihana Mini ja ihana Tampere :) Noi munkit on kyllä niin hyviä. Oon juossut varmaan tuhat kertaa rappusia ja vetoja siinä tornin kupeessa ja sillon ne munkit ei oo haissut kovin hyvältä :)

  Ite oon kans huomannut, että otan bloggaamisesta stressiä ja nyt oonkin blogannut vähän harvemmin. Eiköhän sitä taas pian innostu uudestaan. Jotenkin elämä on myös lähtenyt eritavalla käytiin Norjassa, eikä bloggaamiselle ole enää niin paljon aikaa. Blogeja on kuitenkin niin kiva lukea, että sen takia itekkin yritän jaksaa blogata :)

  • Reply satuvw 04.04.2012 at 20.37

   Heh, itselläkin on tullut vedettyä treenejä Pyynikin rappusissa ja silloin ei tosiaankaan ole munkit maistuneet!

   Itsellä tuo into bloggaamiseen ei ole vähentynyt, mutta nyt äitiyslomalla kun ei ole töissä, kehittelin bloggaamisesta ilmeisesti jonkinlaisen ”työnkorvikkeen”. Nyt vähän rennommalla otteella joten eiköhän tämä tästä! :) Ja toivottavasti jaksat blogata, kirjoituksiasia on mukava käydä lueskelemassa!!

 • Reply Lauri Pietikäinen 05.04.2012 at 8.05

  Hyvä , hyvä. Päiväunet kovan aktiivisuuden vastapainona ovat rikkaus. Niistä pitää hyvällä omallatunnolla nauttia. Jotenkin tämä arvokas kulttuuriperimä vaan tuppaa unohtumaan. Muita samaan kategoriaan kuuluvia ovat vaikkapa saunomiset , kylpylälöhöilyt ja kahviloissa sekä pubeissa tunnelmointi.
  Kiitokset blogitapaamisesta Satu ja Mini. Oli hienoa tavata teidät ja just Tampereella. Samalla tuli uusiakin paikkoja (Rosebdahlin kalliot) tutuksi. Pyynikin munkit ovat ehdottomia. Paikka on siinä mielessä erinomainen, että kävellen, vaikkapa Pispalan alavilta osilta ,energiaa kuluu sen verran, että kahvin ja pienen munkin tuomat kalorit eivät jää krhoon piilottelemaan,. I hope. :)

  • Reply satuvw 05.04.2012 at 8.47

   Voi, niin olen samaa mieltä päiväunista, saunomisesta ja noista muistakin kohdista, pubissa tunnelmoinnistakin alkaa olemaan aikaa! Mielelläni asuisin maassa missä siestaa vielä kunnioitetaan…

   Ja tosiaan, oli mahtava tavata taas sinut, kiva että pystyin näyttämään jotain uutta Tampereelta!! Ja ei niitä kaloreita aina pidä laskea… :) Täytyy nyt vain pysyä kaukana Pyynikiltä!!

 • Reply tuula 05.04.2012 at 8.12

  Mukava tapaaminen teille taas järjestyi! Kivat kuvat.

  Kiitos meilistä ja kuvasta, jotka tuli jo aikoja sitten!

  • Reply satuvw 05.04.2012 at 8.48

   Niinpä, oli kyllä mukavaa! Ja hyvä että meili tuli perille, en aina ole varma miten mac-pc yhteydet toimivat kuvien kanssa… :)

 • Reply Hanna 05.04.2012 at 9.48

  Oho, oikein Pynsällä :-). Mä oon treenannut siellä vain moottoripyörän parkkeeraamista ja hidasajoa kesätiistaisin. Meinaa joskus tila loppua, kun sinne kokoontuu niin paljon motoristeja muNkille :-)

  • Reply satuvw 05.04.2012 at 9.56

   Ha ha, käyhän tuokin treenistä! :) Ja tosiaan mun viimeaikaiset ”treenit” Pynsällä ovat liittyneet vain ja täysin munkkien syömiseen….

 • Reply Heli 05.04.2012 at 12.47

  Ei bloggamisesta pidä ottaa stressiä, ettei siitä mene maku. Mutta tavallaan kyllä tunnistan tuon sisäisen saksalaisen… :P

  Minulla on aukko sivistyksessä. Ei ole (muistaakseni) syönyt koskaan munkkia Pyynikillä. Tampereellakin tulee käytyä tosi harvoin ellei junanvaihtoja lasketa. Muuten olen sitä mieltä, että vakavasti otettava munkinsyöntikin edellyttää säännöllistä treenaamista :)

 • Reply satuvw 05.04.2012 at 13.30

  Niinpä, ei pitäisi ottaa stressiä ei, mutta jos ei sitä muuten ole, sitä pitää ilmeisesti kehitellä jostain :)

  Ja apua, seuraavalla Suomi-visiitillä ei muuta kuin munkkikahvilaan paikkaamaan aukkoa sivistyksessä! Vaikka sun Norjaan liittyvät kirjoitukset ovat olleet kyllä sen verran yleissivistäviä, että tällaista pientä munkin menevää aukkoa ei siinä huomaa… :)

 • Reply Petra Pauliina 05.04.2012 at 19.13

  On muuten makoisan näköinen munkkirinkilä ja aivan tosi suloinen kuva teistä, minin vihreä haalari on todella söötti!

  Mukavaa Pääsiäisviikonloppua!

  • Reply satuvw 05.04.2012 at 19.27

   Mukavaa pääsiäistä sinulle myös, meiltä melkein unohtui koko juhlapyhä kun tämä arki on kuitenkin sitä samaa, ja miehenikin on töissä. Hups.. :) Äitin on ollut varsinainen villavaatteiden tehdas minille, kaikkea ihanaa löytyy laatikoista.

 • Reply Turskatynnyri 05.04.2012 at 22.14

  Mikshän alko tehdä munkkia mieli??

  No vitsit että onnistuittekin järkkäämään blogitapaamisen oikein Tampereella nääs. :D Oikein mukavaa pääsiäistä sinnekin!

  • Reply satuvw 06.04.2012 at 7.01

   Oli kyllä nääs kiva tapaaminen! Ja kovasti tekisi mieleni lähteä pääsiäisen kunniaksi vaikka munkkikahveille… :)

 • Reply Lumicki 05.04.2012 at 23.59

  Jawohl, sisäinen saksalainen ymmärtää! Samalla myös huomauttaa, että bloggailu on vain susta itsestäsi kiinni – älä turhaan stressaa aikatauluja. Täällä päässä ainakin tekstit luetaan yhtä ahkerasti huolimatta siitä, missä tahdissa niitä tulee. Rentoa pääsiäistä!

  • Reply satuvw 06.04.2012 at 7.02

   Ihan totta, itsestähän se on kiinni ja nyt olisi tarkoitus olla ottamatta turhaa stressiä. :) Pääsiaisen kunniaksi nyt olisi tarkoitus lähteä kuntosalin kautta (=munkin sulatusta) rentoutumaan. Ihanaa pääsiäistä myös sinne!!!

 • Reply Pingviinimatkat - lomablogi 01.06.2015 at 7.13

  […] heinäkuun helteissä viime vuoden tyyliin. Ainakin Tampereelle pitää päästä syömään Pyynikin munkkeja ja Hollolassa sijaitseva Kiikunlähde olisi myös hieno nähdä. Lisäksi kesäkuussa olisi […]

 • Leave a Reply