Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viiniä Venetsiassa

Mikä fiilis! Keväiset tuoksut ja tuulet iskivät vasten kasvoja jo kiirehtiessäni lentokoneesta kenttäbussiin juuri heränneen minin kanssa. Hyvänolontunne vain vahvistui nojaillessani vesibussin laitaan ja ihastellessani ohitse lipuvia maisemia;  gondoleita ja melkein käsinkosketeltavaa historian havinaa. Ja aikalailla euforisissa tunnelmissa mentiin siinä vaiheessa kun sain eteeni karahvin proseccoa, uunissa tirisi pannullinen paikallista pizzaa ja jälkkärinä odotti iso valikoima suussa sulavaa gelatoa eli italialaista jätskiä. Me ollaan Venetsiassa!!

Venetsia by water

Nautimme tästä ihanuudesta tällä kertaa vain päivän verran minun ja minin saapuessa Venetsiaan aamukoneella, ja anopin iltalennolla. Päätimme pysyä kaukana turistirysistä ja varsinaisista nähtävyyksistä ja suunnistimme suoraan kohti Lidoa, Venetsiaa meren myrskyiltä suojaavaa pitkulaista saarta. Kesäisin saaren rannat täyttyvät auringonpalvojista, mutta näin maaliskuussa saimme nauttia rantaidyllistä melkoisen rauhassa. Kurkatkaahan nuo alla olevat kuvat, ei tähän voi muuta sanoa kuin ihana Venetsia, ihana Italia, ihana kevät!! Ja kyllä, kuvien joukosta löytyy myös pakollinen hiekkaan piirtely kuva…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply tuula 15.03.2012 at 10.34

  Minä luin ensin ViiLiä Venetsiassa ;D.

  Tuonnekin olisi ihan päästä! Kiva kun näkee edes kuvia ;D!

  • Reply satuvw 15.03.2012 at 18.32

   Viilikin olisi ihan kiva, se on muuten yksi niistä asioista mitä aina kaipaan Suomesta! :)

 • Reply Heli 15.03.2012 at 10.42

  Oijoi! Nyt on monessa blogissa matkakuvia ja alkaa matkakuume vaivata minuakin. Täytyy ehkä sitten kesälomalla hankkiutua kauemmas kotimaisemista. Toivottavasti laitat vielä lisäkuvia Italian auringosta!

  • Reply satuvw 15.03.2012 at 18.34

   Italian aurinko jäi jo taakse, nyt ollaan Sloveniassa ja täältä kuvia tulee varmasti tässä seuraavina päivinä. :) Italiaan palataan hieman pidemmäksi aikaa toukokuun puolella.

 • Reply Pingviinimatkat 15.03.2012 at 13.13

  Ahhh… Ihana Italia! Prosecco, pizza ja gelato. Kyllä kelpaa :) Nautinnollista aikaa keväisessä auringossa saapasmaassa!

  • Reply satuvw 15.03.2012 at 18.35

   Kiitoksia, täällä nautitaan tosissaan! Lisää proseccoa, kiitos. ;)

 • Reply Petra Pauliina 15.03.2012 at 15.10

  Aijai, taas Italia-fania kiusataan! ;)

  Ihania tunnelmia, kyllä Venetsia on kaunis!

  • Reply satuvw 15.03.2012 at 18.36

   Hih, ei muuta kuin suunnittelemaan matkaa. :) Venetsia on jotenkin ihan käsittämättömän upea, vaikea ymmärtää että siellä monet asuvat näissä historiallisissa rakennuksissa veden varrella…

 • Reply Lauri Pietikäinen 15.03.2012 at 21.52

  Just sopiva työnjako teillä hiekkarannalla. Ja ymmärrettävä. Tulehan siinä miehellesi samalla hyvää treeniä työssäänkin tarvittaville koukistaja- ja ojentajalihaksille ;)
  Voisin minäkin kuvitella asuvani noissa taloissa. Pääsis vesille heti ulko-ovelta :)

  • Reply satuvw 15.03.2012 at 22.36

   Eikös! Vaikka kyllä minäkin niitä kärryjä työnsin, välillä piti miehen vetää ja minun työntää kun meni oikein hankalaksi… :)

   Aika upeita kämppiä tuolta tosiaan löytyi ja kalastajallekin mukavan leppoisen letkeät välimerelliset säät. Hieman erilaista hommaa kalastus täällä suunnalla varmasti kuin siellä pohjoisessa!

 • Reply Saana 15.03.2012 at 23.15

  Ihanan näköstä ja niin ihanat värit kuvissa!! Tuntuu niin kaukaselta täällä Tromssassa lumen keskellä.

  • Reply satuvw 16.03.2012 at 0.05

   Tuntuu kyllä välillä itsellekin epätodelliselta että nyt olemme täällä, kun äskenhän juuri kävin hiihtolenkillä Norjan ja Suomen maisemissa… :)

 • Reply Anskuli 12.04.2012 at 17.51

  Ihania kuvia Venetsiasta! Kaks kertaa oon käyny Venetsiassa, mutta voisin lähtä millon tahansa sinne uudestaan. Rakastan Gardajärven seutua, sinne myös kesällä suuntaan! Löysin tämän sun blogin ihan äskettäin, kiva lukea matkapostauksia ja pitää yllä matkakuumetta! :)

  • Reply satuvw 13.04.2012 at 22.46

   Hei Anskuli! Kiva kun kävit kommentoimassa ja tervetuloa takaisinkin! :) Venetsiassa riittää kyllä näkemistä, itse jo suunnittelen mitä teen seuraavalla reissulla kun sinne joskus taas pääsen. Toivottavasti pian! En ole koskaan ollut tuolla Gardajärven seudulla mutta sekin on toivelistalla… :)

  Leave a Reply