Maistuva lääkekuuri

Take 100 grams and call me in the morning.
Tästä suklaisesta lääkekuurista tykkään myös minä!

Doctor chocolate

Selvisimme minin kanssa kunnialla Devonin nummille asti, ja oli muuten ensimmäinen kerta kun olin tyytyväinen että matkatavarat eivät saapuneet määränpäähän samalla koneella kuin me. Tämä ei tullut yllätyksenä sillä mekin jouduimme kirmaamaan vauhdilla kentän läpi ja ehdimme koneeseen muutamaa minuuttia ennen ilmoitettua lähtöaikaa. Muutakin kuin suklaista kuvallista todistusta siitä että olemme jättäneet Suomen taaksemme tulossa lähiaikoina, nyt keskitymme hetken cheddar-juustosta nauttimiseen ja melontakauden korkkaamiseen!  Mukavia Matkamessupäiviä teille kaikille messukeskuksessa viikonloppua viettäville!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply