Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ja sitten tuli talvi

Eilen tuli bongattua talven ensimmäinen murtsikkahiihtäjä, ihasteltua lumisia talvimaisemia ja täytettyä termari ensimmäistä kertaa kesän jälkeen kuumalla mehulla. Meillä laaksossa ei siis näytä näin lumiselta kuin alla, mutta vain puolen tunnin ajomatkan päästä löytyi talvi. Ihanaa!

Talvinen metsäTalvinen eväsretki

Ensimmäinen metsäretki

Eläimen jäljet lumessaTalven ensimmäinen metsäretki

Olen muuten keksinyt miten tästä äitiyslomasta ennen vauvaa (ja ilman sen suurempia suunnitelmia) selvitään; joka päivälle pitää olla suunnitteilla joku ”projekti”. Eilen se oli tuo, vaikkapa talven ensimmäiseksi fjellturiksi ristittävä pikkureissu, tänään spinning kuntosalilla, huomenna leffailta kaverin luona, maanantaina neuvolareissu, tiistaina miehen kotiinpaluu, keskiviikkona vesijuoksu kavereiden kera (huom! älä kokeile vesijuoksua yksin – en tiedä miten selviäisin altaassa viittä minuuttia kauempaa ilman juttuseuraa….) jne. Aika stressaavaa eikö? :)

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Matkantekijatär 16.10.2011 at 10.27

  Vitsit lunta!! Mahtavaa!! Mäkin tahdon jo lunta!
  Kovin kiireiseltä kyllä kuulostaa tuo sun ohjelma, mutta silti kivalta. :)

  • Reply satuvw 16.10.2011 at 14.06

   Toivottavasti sinnekin tulee pian talvi, täällä ilmeisesti huomenna satelee lisää, jee! Aika ehkä vaihtaa talvirenkaat… :) Ja ei se ohjelma niin kovin kiireinen ole jos laskee yksi aktiviteetti per päivä ;) Vaikka toki sitä tulee muutakin puuhattua.

  Leave a Reply