Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hei Relaa vähän…

Oli pakko leikitellä otsikolla vaikka se viekin vähän sivuraiteille. Joten asiaan – oletteko huomanneet että Relaa.com ulkoilufoorumi on täysin uudistunut?! Uudet sivut lanseerattiin eilen ja perinteisten ulkoiluaiheisten keskustelufoorumeiden lisäksi sivustolta löytyy nyt mm. ulkoiluaiheisia artikkeleita, uutisia ja blogeja. Itseäni muutokset miellyttävät, sillä vaikka keskusteluita on kiva seurata tiettyyn pisteeseen asti, artikkeleiden parissa viihtyy aivan eri tavalla aamuisen teekupposen kanssa. Tällä hetkellä mielenkiintoista luettavaa löytyi mm. Pohjois-Norjan Tamokin hiihtohissiprojektista ja pohdiskelua suomenkielestä. Miten kääntää sujuvasti suomeksi extreme tai action sports? Tätä olen itsekin monesti pohtinut… Sivuja muokataan ilmeisesti edelleen ja vaikka alasivut ovat vielä hieman sekavia, yleisesti ottaen muutokset ovat suuren suuri harppaus eteenpäin. Jee! Nyt onkin korkea aika keittää vielä yksi kupponen teetä ja tutustua Verbierin perusoffareihin, vaikka Verbieriin ei tänä talvena olekaan suunta. Kai…

Uudistunut Relaa.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lumicki 04.10.2011 at 9.39

    Hahaa, ”kai” ;D Sä olet kyllä melkoinen sissi! Mutta joo, oikein hyvä muutos tuolla relaa.comissa ainakin äkkiseltään vilkaistuna.

    • Reply satuvw 04.10.2011 at 18.02

      Eiköstä vain! :) Ja sisseydestä en niin tiedä, mutta suunnitelmat ovat hyvin auki talvelle. Tai siis niitä on hieman liikaakin….. :)

    Leave a Reply