Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vielä (viimeisen kerran) Nyksund

Vielä ihan viimeisen kerran sunnuntai-illan ratoksi ja Kaukokaipuun Ruususen rouvan pyynnöstä, paluu pienen pieneksi hetkeksi Nyksundiin kuvien muodossa. Sitten keskitytään taas tähän hetkeen. Näin kuun vaiheessa tein muuten sen pelottavan havainnon että tuohon sivupalkin ”Matkalla maailmalla/Norjassa” kohtaan  ei ensimmäistä kertaa yli vuoteen ollut mitään matkaa lisättävänä. Kovasti talven ja kevään reissut ovat suunnitteilla, mutta kaikkien kohdalla on iso-pieni MUTTA. Mutta katsotaan nyt miten sen pienen kanssa lähtee arki pyörimään. Sitä pientä odotellessa! :)

Nyksundin kadullaMaisemia NyksundistaMaisemia NyksundistaKahvila NyksundissaSushia syömässäViimeisessä kuvassa nautitaan muuten tuorettakin tuoreempaa sushia/sashimia suoraan Morgenstjernanalta. Kiitos Lauri!

EDIT: Ja Nyksundiin voi tutustua myös Alt for Norge ohjelman kautta missä kaksitoista amerikkalaista (joilla on norjalaiset juuret?) reissaavat ympäri Norjaa. Ohjelmaan voi tutustua täällä, uusin Nyksund jakso ei tosin vielä ollut nähtävillä netissä. Ja jos joku tietää ohjelmasta enemmänkin niin lisäinfoa kiitos…! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lauri Pietikäinen 02.10.2011 at 22.43

  Kiitos teille. Enpä ole sen Nyksundin jälkeen maistellut sushi juttuja omista raaka- aineista kuin kerran. Muuten kyllä useamminkin.
  Ajattelin tässä seuraavaksi kokeilla sitä perulaista cevicheä. Olen seurannut sinun vinkkaamaa La Vida Loca blogia https://www.rantapallo.fi/sarrrri/2011/09/15/mistura-2011/
  ja siellä tuo kalaruoka tuli esille.
  Saattaisi olla just minun makuun.
  Innostunutta kielenopiskelua ja odotusta.

  • Reply satuvw 03.10.2011 at 15.50

   Ceviche kuulostaa kyllä hyvältä. Meillä on kalaruuat jääneet vähän vähemmälle Slovenian reissun jälkeen, pitäisi jaksaa raahautua Lillehammeriin ja kauppaan missä on tuore-kalatiski. Innostusta kielenopiskeluun nyt kyllä riittää ja odotus lähenee nopeasti kohti loppua. Hui!! :)

  Leave a Reply