Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mitä muut edellä…

Meneillään on ”erilainen loma” missä aktiviteetit ovat rajoittuneet kavereiden treffaamiseen ja laiskoihin juoksulenkkeihin. Akut alkavat olla ladattuna joten nyt on ollut myös aikaa säätää täällä blogin puolella ja päivittää sosiaaliseen mediaan ja muutenkin blogimaailmaan liittyviä projekteja. Jotka ovat vain jääneet ja jääneet työkiireiden keskellä…

 • Blogi löytyy nyt naamakirjan puolelta Networked Blogs sovellutuksesta ja liittymispalikka on lisätty tuohon sivupalkkiin
 • Twitterissä olen henkilökohtaisesti heilunut jo jonkin aikaa – lähinnä tosin seuraillen muiden toimintaa. Tämä linja jatkuu ainakin toistaiseksi mutta vinkkaa jos tiedät mielenkiintoisia twiittaajia!
 • Ja jos on kysyttävää tai toivomuksia, niitä voi esittää Formspringin puolella (myöskin sivupalkissa). Tai perinteisesti kommenttiloorassa :)

Loppuun vielä hetkeksi paluu tiistai-illan maistiaisille – alla Rantapallon Panun tekemä video bloggaajatapahtumasta. Ikävä kyllä Andreas Fantan ammattitaitoiset viiniesittelyt eivät aivan täysillä tuosta nauhalta kuulu, mutta siinä vaiheessa kun matkabloggaajat katselevat hieman hämmentyneinä toisiaan noin minuutin paikkeilla, Andreas taisi esittää visaisan kysymyksen ja fiilis oli kuin ala-asteella opettajan tentatessa läksyjä. Mitkä jäivät lukematta… :) Panun oma blogi löytyy myös Rantapallon blogien joukosta.

Hyvät viikonloput kaikille, meikäläisen on aika painua vanhempien mökille nauttimaan rantasaunasta ennen ensin pääkaupunkiseudulle ja sitten takaisin Norjaan siirtymistä. Onnea kaikille pohjoisessa freestyle- ja boatercross-melonnan SM-kilpailuissa kisaaville, olisin niin mielelläni ollut taistossa mukana. Mutta tällä kertaa näin ja ensi vuonna otetaan uusintaa! :) Lajista kiinnostuneiden kannattaa kurkata kilpailuiden virallinen kisalehti (pdf).

Kuva: löytyi sattumalta täältä

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Elegia 27.05.2011 at 20.43

  Olipa hauska video, oli varmaan mukava tapaaminen! Itse en viineistä juuri mitään tajua. Siis muuta kuin sen, että miellyttääkö maku vai ei ;)

  • Reply satuvw 27.05.2011 at 20.50

   Oli kyllä, en ole tuollaisissa tapaamisissa ennen ollut ja oli kiva tosiaan nähdä naamoja ruudun toiselta puolen. Ja viineistä tuolla oppi aika paljon vaikka ei ne opit vielä yhdellä sanomisella ihan jää muistiin… :)

 • Reply rva ruusunen 30.05.2011 at 7.00

  Jes, NetWorkediin liitytty :) Panun video oli kyllä muikea äänistä huolimatta. Niitä nyt on aika mahdotonta saadakin talteen ilman kunnon välineitä eli täydet propsit nykyisestä vedosta :)

  Täällä odotellaan omaa heinäkuussa starttaavaa parin viikon lomaa, sinne vaan tuntuu olevan vielä niin pitkä aika… (;

  • Reply satuvw 30.05.2011 at 7.51

   Niinpä, hyvä oli video! Tsemppiä lomaa edeltävään työputkeen, täällä seuraavat lomat on vasta syyskuussa… Ellei tässä keksi jotain pidennettyä viikonloppu systeemiä! :)

  Leave a Reply