You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elegia 04.05.2011 at 21.23

  Oli muuten mielenkiintoinen artikkeli! Tuollainen aktiiviloma tekisi terää. En ole sellainen makaan rannalla -lomailija. En jaksa sellaista. Mielelläni teen kaikkea ja myös luonto kuuluu matkailuun. Pyöräily sisämaassa olisi aika kova juttu enkä panisi pahitteeksi merikajakilla melomistakaan!

  • Reply Lauri Pietikäinen 05.05.2011 at 6.04

   Kiitoskset Kreikkajutusta. Godt jobba :)
   Niillä loman muistoilla jaksat alun ja loman odotuksella loppujakson ja sitten onkin jo itse kesäloma.
   Minä olen nyt ihan muuttolintujen lumoissa ja kamerani testaamisvimmassa. Täällä on aurinkoinen sää.

   • Reply satuvw 05.05.2011 at 6.47

    Tusen takk! :) Kesäloma itse asiassa alkaa (ja loppuu) jo toukokuussa eli tämä kuu on varsinainen lomakuu. Varsinaiset kesäkuukaudet vietetäänkin sitten töiden parissa ahertaen… Mukavia kamerantestaushetkiä! Täällä paistaa aurinko kanssa mutta sitä tulee katseltua vain toimiston ikkunasta…

  • Reply satuvw 05.05.2011 at 6.45

   Kiitos! Itsekään en pahemmin jaksa pelkästään rannalla loikoilla, ellei se sitten ole yhdistettynä muuhun tekemiseen. Pyöräilyreissu Kreikassa olisi kyllä hauska kokemus, varsinkin jos siihen yhdistäisi hieman ”saarihyppelyä” fillarin kera.

  Leave a Reply