Suomen suurin matkablogiyhteisö

Huomenta Haugesund!

Tämä aamu alkoi aivan luvattoman aikaisin, sillä löysin itseni istumassa Lillehammer – Oslo junasta jo klo 04:05. Auts. Määränpäänä on tällä kertaa Norjan länsirannikon Haugesund ja Norwegian Travel Market (NTW). Haugesundista minulla ei ole oikeastaan muuta mieli- ja muistikuvaa kuin Ryanairin lentokenttä Bergenin vaihto-opiskelun ajoilta, mutta ehkä sieltä löytyy jotain muutakin. Seuraava pari päivää sen näyttää. Ja NTW:stä sen verran että alkamassa on Norjan matkailualan suurin B2B tapahtuma, joten tiedossa on kolme kiireistä päivää täynnä kokouksia asiakkaiden kanssa ja erilaisia iltarientoja.

Tämä postaus on muuten kirjoitettu noin 10 km Norjan maanpinnan yläpuolelta, Norwegianilla (lentoyhtiö) on nyt ilmainen wi-fi lennoillaan! Nettiä ei kyllä pääse enää pakoon millään…. :)

Kuva: Visit Haugesund

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply sarrrri 04.04.2011 at 7.40

  Onko norwegianilla wi-fi kaikilla lennoilla?! Uskomatonta miten ihanaa, voi kumpa toi yleistyis nopeasti niin et kaikissa lentokoneissa ois netti :D

  • Reply satuvw 04.04.2011 at 8.44

   Ei taida olla vielä ihan kaikilla lennoilla mutta tulossa 2011 vuoden aikana. On kyllä aika mahtavaa! :) Ja oikeestaan ihan huvittavaakin että 40min lennolla ehti vähän surffailemaan netinkin maailmassa.

 • Reply Lumicki 04.04.2011 at 12.10

  Mitäh, wi-fi lennoilla! Loistavaa, Norwegian :) Sulla se pitää taas kiirettä ja suhailua. Toivottavasti on mielekäs matkailutapahtuma.:)

  • Reply satuvw 04.04.2011 at 13.30

   Eikö!! :) Juu kiirettä pitää mutta onneksi tänään ehtii ottamaan nokoset, ei nuo aamu kolmen herätykset oikein sovi luonnolle…… :)

 • Reply Jenni 04.04.2011 at 15.08

  Oih, jos Usan lennoillakin olis ollu wi-fi :D:D Olis menny vähän ripeämmin matkat! Pisteet Norwegianille! Nyt tuli myös pieni työpaikkakateus >_>

  • Reply satuvw 04.04.2011 at 15.37

   Joo, varsinkin pitkillä lennoilla tuo olisi ihana! Voisi muuten jopa Skypellä pitää yhteyttä kotiin :) Ja älä turhaan ole kade työpaikasta, sen sijaan että olisin tänään päässyt nokosille (tapaamiset alkavat vasta huomenna), olenkin hyysännyt sähköpostilla/puhelimen päässä erästä, eh, ”helppoa” asiakasta. Ja asiakashan on aina oikeassa ja niin pois päin……. :) Niin ja samaa taisin tehdä myös eilen, sunnuntaina! Vaikka yleisesti ottaen ihan kivaahan tämä on.

 • Reply Lauri Pietikäinen 04.04.2011 at 15.35

  Nettiä ei todellakaan pääse pakoon missään. Ei maalla , merellä eikä ilmassa. Tervemenoa Haugesundiin matkailuverstailemaan. Meiltäkin siellä on edustus. Mutta minä edustan pelkästään itseäni kohta alkavassa rautupilkinnässä. Pakko saada enemmän kaloja kuin belgialaiset osteopaattiystäväni, muuten menee kalastajan uskottavuus. Eilen hävisin ensikertalaiselle :(
  Huomenna muuten saattaa olla viimeinen kerta merellä ja alkaa ansaittu pääsiäinen.

  • Reply satuvw 04.04.2011 at 15.38

   Onnea pilkintään, kyllä nyt pitää kalastajan paikata tuo uskottavuus! :) Ja toivottavasti pääset jo lomailemaan, täällä vielä painetaan 2,5 viikkoa. Nopeatahan tämä menee, kai…..

  Leave a Reply