Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pieni palanen Italiaa Berliinissä

Saksassa kun ollaan pitäisi varmaan syödä jonkin näköistä wurstia palan painikkeena iso tuoppi olutta, mutta eilen illalla mentiinkin niin italialaisissa tunnelmissa kuin Saksassa vaan voi. Ehdoton lisäys listalle ”suosittelen täydestä sydämestäni” – mutta muista pöytävaraus! Kansainvälisten ja paikallisten illallisvieraiden lisäksi Via Condotti – ravintola on paikallisten italialaisten suosiossa. Ei ole vaikea ymmärtää miksi. Kun intohimona on erinomainen ruoka kera loistavan asiakaspalvelun, mikä voisi mennä vikaan?

Kuvassa alkupalapastan  ”tagliolini al tartufo nero, scottati nel parmigiano” valmistelu ennen tarjoilua. Suomalaisittain siis kyseessä on rommissa liekitettyä parmesaania, mihin sekoitetaan pasta, joka sen jälkeen siirretään lautasella odottavaan kermaiseen kastikkeeseen ja päälle viilletään vielä isoja siivuja mustaa tryffeliä. Aaah… Tähän piti tulla video kyseisestä tapahtumasta mutta jatkan harjoittelua videoiden siirtämisessä Vimeoon ja palaan asiaan kun olen hieman viisaampi.

Ja vielä loppuun – tervetuloa lukijaksi Lauri! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Heli 10.03.2011 at 9.22

  Näytti ravintola kuvasta katsoen jotenkin niin tutulta, että piti tarkistaa sen sijainti kartasta. Jep, olen käynyt ja hyvää oli ruoka :)

  • Reply satuvw 11.03.2011 at 7.27

   Hauska yhteensattuma! Olisiko muita Ravintolavinkkejä Berliiniin…? :) Vaikka aika kivasti täältä näyttää löytyvän hyviä ravintoloita vieri vieressä.

   • Reply Heli 12.03.2011 at 23.57

    Tuolla alueella muistaakseni on aika paljon ravintoloita, mutta valitettavasti nyt en osaa antaa mitään suosituksia. Sen verran kiireisiä ovat Berliinin-vierailuni olleet, etten ole ehtinyt perehtyä tarjontaan kovin hyvin.

    • Reply satuvw 13.03.2011 at 10.06

     Kiitoksia kuitenkin, täällä tosiaan iski runsaudenpula ravintoloista… Kovasti on vaihtoehtoja, toisin kuin kotikylällä! :)

  Leave a Reply