Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ystavanpaiva tervehdys Norjasta

Ystävänpäivä tervehdys norjalaisittain!

Mikä sen parempi tapa toivottaa hyvää ystävänpäivää Norjasta kuin vohvelin voimin, sillä vohvelit kuuluvat tiivisti norjalaiseen arkeen ja juhlaan.

Ystavanpaiva tervehdys Norjasta

Laiska korttien lähettäjä kun olen, en muista koska olisin viimeksi ystävänpäivä- (tai joulu-) kortteja postilaatikkoon asti kiikuttanut. Irlannissa asuessani ystävänpäivä sai myös ”uuden” merkityksen kun Valentine’s Dayn myötä helmikuun 14. päivästä tuli täysin pariskuntien juhla. Ja huvittavaa olikin seurata sinkkuystävien paniikkia Valentine’s Day:n lähestymisestä. Yleensä päädyin viettämään ystävänpäivää erilaisissa sinkkubileissä, olin sitten parisuhteessa tai en.

Itselleni luontevampi juhla onkin suomalaisempi rento ystävänpäivä. Hieman samoissa merkeissä ilmeisesti mennään Norjassakin, omalle kohdalleni ei ainakaan ole kovinkaan suurta ystävänpäivä hehkutusta osunut. Joten vohveleiden merkeissä jatketaan juhlimista sekä töissä että kotona… :) Hyvää ystävänpäivää kaikille – sekä ystäville että hieman tuntemattomille lukijoillekin!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply tuula 14.02.2011 at 14.46

  Oikein ihanaa ystavanpaivaa sinne ”over åsen” ;)!

 • Reply Heli 14.02.2011 at 15.28

  Hyvää ystävänpäivää!

 • Reply Lauri Pietikäinen 14.02.2011 at 19.47

  Hyvää Ystävänpäivää teille. Kynttiläillallisvinkki olisi sitten se turska, rakkauden kala , Kjærlighetens fisk.

 • Reply rva ruusunen 15.02.2011 at 7.54

  Ihana postaus! Toivotukset täältäkin näin jälkikäteen :)

 • Reply satuvw 15.02.2011 at 8.14

  Kiitos toivotuksista kaikille! Ja ikävä kyllä Lauri täällä kynttiläillallinen sujui lohilautasen äärellä. Olisi pitänyt aikaisemmin käydä lukaisemassa sinun postaus! :)

 • Reply THK 15.02.2011 at 19.18

  Nam!! :D Minäkin olen oppinut tykkäämään vohveleista, aiemmin en tykännyt…

  Joo, en ole minäkään sen kummemmin viettänyt ystävänpäivää, en ole tainnut tällä vuosituhannella lähettää kortteja saatikka ostellut lahjoja. Lunkisti tuntuvat ottavan myös läheisimmät tuttuni täällä, mutta viime viikolla seisoin yhdessä vaateliikkeessä villahanskojen ostoreissulla aika pitkään kassan luona odottamassa kun eräs nuori nainen laskeskeli koruja, rannerenkaita ja sukkia parillekymmenelle ystävättärelleen ystävänpäiväksi. :D

  • Reply satuvw 16.02.2011 at 7.31

   Miten ei voi tykätä vohveleista!! Hyvä että olet kuitenkin oppinut ymmärtämään hyvän päälle ;)

   Huh… omat ystäväni eivät saaneet muuta kuin tuon vohvelin – kuvana, ja senkin näin julkisesti… Mutta kuten eräs ystävistäni kerran sanoin, miksi pitäisi olla varsinainen päivä ystävyydelle kun ystäviä tulisi muistaa muutenkin.

  Leave a Reply