Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tervehdys Mumbaista!

Aamuyötä mennään taas joten tässä vain pikainen muistutus ajoturvallisuudesta. Kuva otettu aikaisemmin päivällä Bangaloresta. Liikenteessähän on tärkeää säilyttää sopiva turvaväli seuraavan ajoneuvoon. Tässä yksi tapa millä tämän välin voi mitata!

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Lauri Pietikäinen 05.10.2010 at 20.23

  Justiinsa. Onhan tuossa turvaväliä ihan omiks tarpeiks. Useita kymmeniä senttejä :) Saattaisihan se olla melkoinen liikennekulttuurishokki jos tuonne autonsa kanssa eksyis.
  Jokos olet tehnyt Curry ja muut mausteostoksesi, eikös se Intia ole kaikkien curryn tuottajien äiti.

  • Reply satuvw 05.10.2010 at 20.41

   Jep! Tämä herra ajeli näin aikas pitkän matkaa automme vieressä. Itse en välttämättä haluaisi istua rattiin täällä liikenteessä. Tai no, se mukava puoli täällä kyllä on että ”tööttääjää” voi käyttää ihan vapaasti.

   Perjantaina ostoksille! Iso kasa mausteita on ostoslistalla, ehkä tämän reissun jälkeen muutama päivä täytyy kyllä syödä jotain missä suu ei pala… :)

 • Reply kalamuija ja lappilifestyle 05.10.2010 at 21.09

  Ai kun pääsiskin sinne syömään:) Nyt just tekis meili jotain ihanaa tulista ruokaa. Jotain Tikka Masalan tapaista:) Nauti siellä ja osta hyvät tuliaiset.
  Kätevä ajotapa… huh:)

  • Reply satuvw 06.10.2010 at 13.19

   Juu ruoka on kyllä herkullista! Kaikesta tosin jää sellainen pieni polttava maku suuhun, jopa aamupalasta! :)

 • Reply Heli 06.10.2010 at 10.18

  Norjassa oli tutkittu liikenneonnettomuuksiin joutuneiden taustaa. Tutkimuksessa oli todettu, että mitä alikehittyneemmästä (liikenteellisesti kehittymättömästä tai kaoottisesta?) maasta henkilö on kotoisin, sitä suurempi riski hänellä on joutua onnettomuuteen Norjassa. Tottuminen sääntöjen tai niiden noudattamisen puutteeseen ja ”hengissäpysymistaitojen” oppimiseen tässä tilanteessa ei sitten ilmeisesti auta selviytymään kehittyneessä liikennekulttuurissa. Että toimii se kultturishokki toisinkin päin… ;)

  • Reply satuvw 06.10.2010 at 13.23

   Mielenkiintoinen tutkimus! Ja on tosiaan niin että kulttuurishokit toimivat molempiin suuntiin. Kuten elämyksetkin, se mikä meille on kotona tuttua ja turvallista on ainakin intialaisille matkaajille niin eksoottista!

 • Reply Lauri Pietikäinen 06.10.2010 at 10.53

  Kyllä uskon kulttuurishokin kaksisuuntaisuuteen . Varmaan olisi vaikeaa soveltaa noita kuvassa näkyviä käteviä liikenneniksejä talviajoon jäisellä , norjalaisella ajoradalla.

 • Leave a Reply