Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tyypillinen toimistopäivä

Tai ehkä ei sittenkään. CRS Adventures kaipasivat lauantaina opasta ”ducky” jokireissulle kotijoellamme, ja näin ”kotirouvana” kun on kovin vaikea vedota työ- tai muihin kiireisiin, suostuin työkeikalle mielihyvin. ”Ducky” on pienoismuoto kumilautasta, ja yleensä ducky:n kyytiin mahtuu yksi tai kaksi melojaa. Alla olevasta kuvasta saa idean mistä on kyse, vaikkakin kuva on otettu vuosi sitten Grand Canyonilta ja kumilautan matkassa taitaa olla isäni.

Vedenkorkeudet ”Loop” eli pelipätkällä Dart-joella olivat juuri sopivat, ja asiakkailla sekä työntekijöillä oli hauskaa. Ikävä kyllä lauantai-päivä päättyi surullisiin uutisiin; Dart-joen IV-luokan yläosuudella, jota melomme melkein päivittäin, kuoli erittäin kokenut meloja. Ja vaikkakin vesi oli iltapäivästä rankkasateiden vuoksi korkealla, kyseinen meloja tunsi osuuden erittäin hyvin ja oli melonut saman osuuden jo muutamaan kertaan saman päivän aikana. Iloisesti alkanut päivä päättyi siis erittäin surullisissa merkeissä. Tällaiset onnettomuudet pistävät kyllä aina aikas hiljaiseksi ja taidan pitäytyä jonkin aikaa ihan pelimelonnassa…
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply