Suomen suurin matkablogiyhteisö

Talvea pakoon

Talvea pakoon – ainakin hetkeksi! Kanadan matka lähestyy loppuaan ja huomenna pakenemme pikkupakkasia takaisin Euroopan mantereelle. Pitkällä tähtäimellä Slovenia ei ehkä ole se paras paikka paeta talvea, mutta ainakin vielä päivälämpötilat lähenevät +20 astetta joten eiköhän me ainakin hetki päästä auringosta ja lämmöstä nauttimaan.
Lupailin viime viikolla vielä melontakuulumisia tältä matkalta – mutta niitä ei nyt sitten tullutkaan. Alla kuitenkin kuva Johnston-putouksista joille kävelimme muiden turistien vanavirrassa. Vuonna 1999 Tao Berman teki maailman ennätyksen laskemalla noin 30 metriä (98 ft) korkean putouksen kajakillaan. Taon jälkeen tätä kyseistä putousta on yrittänyt laskea vain yksi meloja, ja hänkin huonolla menestyksellä…
Kanadan matkamme on siis hiljalleen parin viime viikon aikana muuttunut melontareissusta lepäily / turisti-matkaksi. Alla koirakuumeinen Simon testaa syksyisissä Canmoren maisemissa millaista olisi olla onnellinen koiranomistaja.
Ei aina ruusuilla tanssimista! Onneksi kameran omistaja voi näissä tilanteissa vedota… hmmm… maisemien kuvaamiseen!

Takaisin Eurooppaan paluu tarkoittaa sitä että minäkin pääsen lenkkeilemään yksin syksyisiin metsiin miettimättä karhuja tai leijonia! Vaikka täytyy tunnustaa että tässä kuukauden sisällä suhteeni karhuihin on muuttunut erittäin läheiseksi (ks. kuva alla)! Kuka sanoikaan että pelkään karhuja!?
Seuraavan kerran kuulumisia loppuviikosta Saksa – Itävalta – Slovenia akselilta!
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply