Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maistiaisia

Viinien maisteleminen on mukavaa vaikka viineistä ei mitään tietäisikään. Matkamme on siis jatkunut Vancouverista Kanadan etelärajalle mieheni pikkuserkkuja metsästäessä, ja tiemme on kulkenut kätevästi Bristish Columbian tuottoisimman viinalueen, Okanagan lävitse. Jotenkin en ole koskaan ajatellut Kanadaa sen kummemmin viinintuottajamaana ja olo on ollut melkein kuin Euroopassa ajellessamme auringonpaisteessa viinitarhojen lävitse. Missä on kuvittelemani Kanadan lokakuinen lumisade ja pakkanen!?

Aikataulurajoitteista johtuen teimme pikapysähdykset kahdelle viinitilalle. Yleensä 3-6 eri viinin maisteleminen maksaa noin CAD 3,-, mikä hyvitetään mahdollisten ostosten yhteydessä. Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisi ollut täydellistä parkkeerata auto B&B:n pihaan, ja tutustua viinitiloihin fillareilla ajan kanssa. Ensi kerralla…
Lisätietoja British Columbian viinitiloista löytyy mm. seuraavista linkeistä:
Ja niille jotka odottivat tältä ”melontamatkalta” enemmän melontaraportteja, niitä on mahdollisesti tiedossa ensi viikonloppuna jos saan alleni freestylekajakin ja löydän Canmoren aalloille. Jiihaa!
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply