Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ihmisten ilmoilla: otos 2

Huh! Taas on raajat mustelmilla, energiataso nolla ja kello näyttää aamuyötä saapuessamme hotelliimme Squamishin lähellä. Nukkumattia – ja kylpyveden valumista odotellessa pikainen kuvakatsaus Glendenning-joelle. Näyttää kovasti… Atnarkolta! Kuvassa meneillään on nimittäin kahden tunnin ”portage”, eli toisin sanoen koskien ohitus rannan kautta (kuvassa Pete & Patch). Ei ollut helppo tämäkään reissu ei!

Lisää kuulumisia & kuvia Glendenningiltä heti kun voimat alkavat taas palailemaan. Ja täytyy tunnustaa, olo on enemmänkin kuin helpottunut nyt kun vuorossa on Kanadan matkamme turisti-osuus. Tällä hetkellä haaveissa ovat varsinkin kuumat lähteet, visiitti hierojalle, elokuvateatterikäynti ja ruoka, ruoka, ja ruoka!
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply