Suomen suurin matkablogiyhteisö

Freestyle MM-kisat: SUNNUNTAI

”Uusilla aalloilla ja turisti-elämää”

MM-Kisat – mitkä MM-kisat?? :) Minä ja Simon siis lähdettiin MM-hulinaa pakoon Luzerniin veljeni tämänhetkiseen kotikaupunkiin. Ei voi muuta todeta kuin että oli hyvä veto. Kunnon yöunet, terassilla vuoria ihaillessa nautittu aamupala, lounas ja illallinen, päiväkävely Luzernin keskustassa, iltapäiväinen leffa vuoteessa, ja iltasurffit Bremgartenissa auringonlaskiessa olivat juuri oikea resepti kaikenlaisen kisahermostumisen ja väsymyksen poistamiseen. Tosin huomenna aamulla meillä on aikaistakin aikaisempi lähtö kohti takaisin Thunia jotta ehdin vesille ennen kahdeksalta alkavia treenejämme, mutta olo on nyt niin hyvä että en usko yksien lyhyempien yöunien tätä oloa pilaavan!


Simon on innoissaan Twitteristä ja ”iPadiosta” / ”phlogista” eli blogista äänimuodossa…

Luzernin keskusta on täynnä polkupyöriä, niitä saattaa jopa olla enemmän kuin autoja…
Luzern, kuten kaikki tähän asti näkemäni sveitsiläiskaupungit, on tavattoman kaunis ja siisti. Melkein kaikissa keskustan rakennuksissa on jotain erityistä pieniä yksityiskohtia myöden.


”I love my Topolino” = melonta-auto!!

Mutta millainen melonta-auto!? :)

Lounas melkein kuin ravintolassa…

…kippis!

Kaupungin vetoa lisää sen läheisyys Bremgartenin aalloille, ajomatkaa kertyi vain noin 40 km. En ollut käynyt Bremgartenissa aikaisemmin, mutta kuten kuvista näette – ei hullumpi paikka surffailla!

Meillä kävi hyvä tuuri vedenkorkeuksien kanssa, emme edes tarkistaneet niitä netistä, mutta paikalla surffailemassa olleet paikalliset valistivat meitä siitä että joki on ollut viime päivinä aivan liian matalalla ja tänään jostain syystä vettä oli riittävästi noin kuuden tunnin ajan. Jee!
Blunttiharjoittelua – ja lähteehän se! Kajakin pohja pitäisi varmaan vaan maalata eri väriseksi…

Tännehän voisi melkein muuttaa asumaan….! :)
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anonymous 31.08.2009 at 17.01

    Tonnehan vois ihan oikeesti muuttaa asumaan…

  • Reply Satu Vänskä-Westgarth 31.08.2009 at 20.59

    Heh, veljeni on muuttamassa ainakin hetkeksi takaisin Suomeen, joten hänen kämppänsä olisi kohta vuokralla. Mahtava paikka! Yritin tosin ehdotella jos hän maksaisi vuokran ja minä kävisin paikan päällä silloin kuin sopii. Heti ei ainakaan tullut diiliä… :)

  • Leave a Reply