Parasta Norjassa

by satuvw on 03.08.2009 · 3 comments

Parasta Norjassa? Lom:n leipomo matkan varrella kohti Skjåkin aaltoa. Täydellinen pysähdyspaikka ennen surffailua, tai surffailujen välissä…

{ 3 comments… read them below or add one }

Avletto syyskuu 1, 2010 17.27

Saakohan tuolta leipomosta Avlettoja jonka mukaan meidän yhdistys ja minun nimimerkki on nimetty.Kiva uusi harrastukseni joutoaikoina on hypätä teidän kyytiin ja kokea Sloveniat ja Norjat ja Kanadat sekä myös minulle tuntematon osa Norjaa sinun sivuilla. Jos en oo aiemmin sanonu, niin totean tässä , että kirjoitat elävästi :)

Vastaa

Satu Vänskä-Westgarth syyskuu 1, 2010 21.31

Kiitos! Niin ja oli mielenkiintoista lukaista, olikohan se Tuulan blogin puolelta, mistä tuo Avletto tulee. Mutta näin pilkun viilaajana kauhistuttaa itse katsella näitä vanhempia postauksia, kun blogin malli on tässä välissä ehtinyt vaihtua ja nyt kuvat & tekstit eivät aina ole kohdillaan… :) Mutta jos Lom:ssa päin liikkuu niin kannattaa ehdottomasti käydä tuolla leipomossa maistelemassa! Ulkoterassilla on ihana istuskella kesäaikaan, mutta sisällä on aitiopaikat aivan kosken viereltä. Niin ja kiitos kehuista, lämmittää mieltä :) Varsinkin kun itsellä aina välillä tuntuu että eihän tää suomi oikein suju!

Vastaa

Avletto syyskuu 3, 2010 2.16

Sujuupas :) Minä tiedän, olen opettanut suomen kieltä kahdessa ei maassa ehheh. Vaikka eihän se, että opettaa ole tae, että itse osais :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: