Suomen suurin matkablogiyhteisö
Luksushotellit

Centara Grand Beach Resort and Villas – Hua Hin

sunnuntai, 10 huhtikuun, 2016

Hua Hinissa hotellivaihtoehtoja oli tasan yksi. Sama hotelli on ollut Aurinkomatkojen tarjonnassa jo silloin, kun pienenä opettelin hotelleja ulkoa. Silloin nimi oli vielä Hua Hin Railway Hotel tai Sofitel Grand Resort. Hotelleja Hua Hin on täynnä, mutta minulla oli mielessäni vain yksi. Thaimaan vanhin rantahotelli.

HUONE=VILLA

Meillä kävi pieni mäihä. Eräällä hotellisaitilla sattui olemaan sama (väärä) hinta hotellin kaikille huoneille ja minä tietenkin päätin kokeilla onneani ja varasin uima-altaallisen villan klubieduilla tavallisen kahden hengen huoneen hinnalla. Tyytyväisinä nautimme siis kivasta omasta villasta erittäin edulliseen hintaan.

Villat on rakennettu ”Hamptons in Thailand”-tyyliin, vaikka hotelli on yleisilmeeltään siirtomaatyyliin rakennettu. Villa itsessään ei ollut suuri (hieman normaalia hotellihuonetta suurempi), mutta ihan hyvin siinä mahtui lapsen kanssa asumaan. Oma suljettu ulkoterassi uima-altaineen toimi ikäänkuin olohuoneena iltaisin. Lisäksi toisella puolella villaa oli normaalin kylpyhuoneen lisäksi ulkosuihku ja kylpyamme.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että viereisen Hilton hotellin asukkailla on suora näköyhteys villojen ulkokylppäreihin, jos sattuu hipsimään ulkona alasti. Kylpyhuoneen kylpytuotteet olivat ihanan tuoksuisia ja laadukkaita.

Uusi 7Uusi 10Uusi 8Uusi 11

RUOKA JA KLUBIEDUT

Villan hintaan kuuluivat klubiedut ja aamiainen. Nautimme aamiaisen yleensä villa-alueella. Villa-alue oli hotellin pääravintolaa rauhallisempi, vaikka tarjonta olikin hieman suppeampaa. Me löysimme kuitenkin kaikki haluamamme villa-alueen tarjonnasta. Klubietuihin kuului jokailtainen canape/viinisetti, josta nautimme lähes joka ilta. Canapet toimivat hyvin illallisen alkupalana, eikä viinilasillisissa sniiduiltu.

Testasimme myös huonepalvelua ja allasravintolaa. Palvelu oli nopeaa, ruoka hyvää ja mikä mukavinta, hinnat kohtuulliset. Centaran iltapäivätee on legendaarinen, mutta jäi meiltä testaamatta.

DSC_1352

Uusi 28Uusi 29Uusi 27

HOTELLIALUE

Parasta Centara Grand Beach Resortissa olivat kuitenkin yleiset tilat, kauniisti hoidetut uima-allasalueet sekä upeat puutarhat. Viihdyimme sekä rannalla, että lastenklubin viereisellä allasalueella. Poika viihtyi myös lastenklubissa. Olimme varanneet ystävänpäivähierontapaketin hotellin Cenvaree Spa:han. Spassa oli mielestäni hyvä hintalaatusuhde verrattuna moneen muuhun 5 tähden hotelliin.

Hotellin sijainti ei voisi olla parempi. Keskellä kaupunkia ja rannalla. Aidatun alueen ansiosta tunnelma oli rauhallinen. Kaiken kaikkiaan erinomainen old school tunnelman omaava hotelli, joka sopii hyvin sekä lapsiperheille, että pariskunnille. Voitaisiin mennä uudestaankin, jos Hua Hiniin eksytään. Destination LOMA antaa Centara Grand Beach Resort and Villas resortille täydet 5 tähteä.

Uusi 24 Uusi 23Uusi 33DSC_1250

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.