Suomen suurin matkablogiyhteisö
Arabiemiraatit Dubai Kohteet Yleinen

Business lunch – Dubai Suosikki

perjantai, 8 huhtikuun, 2016

Dubain fine dining scene on omaleimainen. Julkkiskokkien paikkoja löytyy useita kymmeniä ja rahaa illallisiin saa uppoamaan satoja ja satoja euroja. Kolmen ruokalajin illallinen viineineen maksaa huomattavasti enemmän kuin Suomessa, johtuen etenkin viinien kalleudesta ravintoloissa. Huomioitavaa kuitenkin on, ettei Dubaissa vielä tähän mennessä ole yhtään Michelin tähtiä ansainnutta ravintolaa, vaikka hinnat huitelevatkin välillä tähtitieteellisissä summissa.

Jos haluaa käyttää sadat eurot mielummin Dubain ostoskeitaisiin, mutta testata silti huippuravintolaa, tarjoaa moni luksusravintola hyviä lounasdiilejä (kulkevat yleensä business lunch nimellä).

Ohessa kolme meidän hyväksi toteamaa paikkaa.

Briteistä kotiutunut The Ivy tarjoaa kolmen ruokalajin lounaan 150 dirhamilla. Ivyn benedict versio oli mieletön. Ravintolassa oli meidän lisäksi vain muutama muu, joten henkilökohtainen ja hyvä palvelu oli taattu.

image

Japanilainen ravintola Zuma on keikkunut Dubain ravintoloiden TOP- listalla jo vuosia. 130 dirhamiin (+10% DIFC maksu) kuului useampi pienempi setti kaikkea perinteisestä miso-keitosta keittiön erikoisuuksiin. Zuma on selkeästi näyttäytymispaikka, sen verran tälläytynyttä porukka oli lounaallakin ja sanomattakin on selvää, että varaus lounaalle on ehdoton.

The Observatory Marriott Harbour Suites hotellissa Dubain Marinassa oli pitkään salassa pidetty helmi, jossa oli hyvä lounastarjous ja mahtavat näkymät. Ruoka kalpenee kyllä Zumaan ja Ivyyn verrattuna, mutta näkymät korvaavat hieman tavanomaisemman menun. Observatoryyn ei tarvitse vetää viimeisen päälle mekkoa päälle, normisiistit kamppeet riittää. Kolmen ruokalajin menu 129 dirhamia, 2 ruokalajia 99dhs.

image

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.