Sevilla

Hola!

Tosiaan, kuten edellisessä postauksessa mainitsin, ei reissuni Madridista Sevillaan onnistunut ihan niin helposti. Vietettyäni jo puoli vuotta Espanjassa ajattelin, että kyllä minä tällä kielitaidolla jo pärjään ja kävinkin kysymässä sitten Espanjaksi että mistä lähtee juna Sevillaan. Minulle sitten vastattiin ja olin aivan onnesta soikeana ihan muina paikallisina kun kysyin ohjeita espanjaksi ja ymmärsin vielä kaiken! Noh, enpäs tainnut ymmärtää oikein kun olin sitten väärässä paikassa ja myöhästyin junasta. Atochan juna-asema on muutenkin todella iso joten kannataa varata hyvin aikaa jos lähtee sieltä reissaamaan johonkin suuntaan. Ei muuta kun uutta lippua kouraan. mikä maksoi sitten vielä 3 kertaa enemmän kuin ensimmäinen. Noooh, kommelluksista huolimatta pääsin kuitenkin perille ja ihanat ystäväni odottivat vastassa Sevillan asemalla.

Näin suurena Game of thrones- fanina, yksi ehdottomista kohteista Espanjassa oli Sevilla. Se oli upea pieni ja sokkeloinen kaupunki, jossa oli valtavasti nähtävää! Suosikkokohteeni Sevillassa olivat ehdottomasti Alcatraz de real ja Plaza de Espana. Näissä molemmissa paikoissa on kuvattu Game of thronesia ja oli hauska bongata sarjasta tuttuja paikkoja. Ennen Plaza de Espanalle astumista, kävelimme kauniin puiston läpi, jossa oli paljon puita, tekojärviä ja altaita. Myös lintuja sai bongata todella paljon. Yksi puu näytti siltä kuin olisi täynnä valkoista vessapaperia, mutta lähempää katsottuna puu olikin täynnä valkoisia kyyhkyjä. Vaikka Sevillassa ei tuohon aikaan kesä vielä täysillä kukkinut niin puisto oli silti kaunis ja vehreä näin talviaikaan. Tässä kuvia puistosta jonka läpi kuljettiin Plaza de Espanalle:

 

 

Kuten alussa mainitsinkin jo, yksi hienoimmista nähtävyyksistä oli Real Alcaraz de Sevilla. Täällä on myös kuvattu Game of thronesia ja linnake toimii sarjassa paikkana nimeltä Dorne.  Tässä muutamia kuvia paikasta:

 

Sevillassa vallitsi aito Espanjalainen kulttuuri. Ystävällinen puheensorina ja nauru vallitsevat ravintoloita iltaisin ja joka paikassa oli ihanasti väriä ja tunnelmaa.

Sevilla oli myös täynnä ihania pikku kuppiloita ja kahviloita, ravintoloita ja tapas-baareja. Myös shoppailumahdollisuudet olivat todella hyvät. Keskusta oli täynnä erilaisia liikkeitä, ja sisälsi myös tutut espanjalaiset jättiketjut, kuten Zara, Mango ja Bershka.

Ehdoton TOP 1 oli kuitenkin Plaza de Espanja joka oli henkeäsalpaavan kaunis. Seuraavat kuvat saavat kertoa enemmän kuin tuhat sanaa.

 

Joskus tulevaisuudessa haluan ehdottomasti käydä Sevillassa uudelleen! Nyt kohti uusia seikkailuja.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply