Madrid TOP 3 opiskelukahvilat

Ajattelin jakaa tänne muutaman vinkin missä kannattaa käydä opiskelemassa jos kotona keskittyminen on vaikeaa!

Itse en pysty kotona keskittymään yhtään ja muuallakin se on vaikeaa, mutta olen löytänyt täällä Madridissa tämän kahvilassa opiskelun ja kahviloissa minun on ollut helppo keskittyä.

  1. Hanso Cafe. Ihanaa ruokaa, hyvä palvelu ja toimiva wifi. Kaiken lisäksi myös viihtyisä ja hyvällä sijainnilla malasanassa. Kahvilassa on varattu yksi iso pöytä ”opiskelijoille” joten muissa pöydissä ei valitettavasti saa läppäriä käyttää. Avocadon ystäville suositellen tätä paikkaa ruoan puolesta. Heti aamusta kun tulee opiskelemaan voi aamupalaksi ottaa toastin, bagelin tai herkullisen puuro/jugurttikulhon.
  2. La Bicicleta. Alakerrasta löytyy hiljainen lukutila opiskelijoille mikä on aivan mahtava. Myös täällä on hyvä wifi. Itse en ole tässä kahvilassa syönyt mitään, mutta monet kehuvat että tosi hyviä ruokia. Myös tämäkin sijaitsee Malasanassa.
  3. Market Cafe. Tämä kahvila on kahvilan/huoltoasemakaupan yhdistelmä, mutta ei kuitenkaan mikään Suomen shelli vaan todella viihtyisä paikka. Täältä saa kahvia ja ruokaa, mutta myös perus pullojuomia ja karkkeja yms voi ostaa kaupan puolelta. Näitä on monta ympäri Madridia, mutta täälläkin olen käynyt Malasanan lähettyvillä.

Nämä olivat siis itselleni hyväksi todetut opiskelupaikat. Näihin tulee aina palattua uudestaan ja uudestaan. Hanso ja La Bicicleta voivat olla iltapäivästä aika piukassa joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply